Acer prezintă biroul-bicicletă eKinekt pentru a încuraja un stil de viață activ și sustenabil

Cuprins:

eKinekt BD 3 convertește energia provenită din puterea de pedalare a biciclistului pentru a încărca laptopuri sau alte dispozitive, permițând practicarea de exerciții fizice și productivitate chiar și la locul de muncă

Biroul-bicicletă ecologic încorporează plastic de tip PCR în suprafața și carcasa sa, promovând în același timp o modalitate creativă de a combate stilul de viață sedentar

Dispune de două porturi USB Type-A și un port USB Type-C pentru încărcarea mai multor dispozitive mobile, un cuier pentru geantă și un suport pentru băuturi

Modurile de lucru și sport disponibile permit utilizatorilor să schimbe cu ușurință poziția biroului în timp ce pedalează pentru a se concentra fie pe sarcini, fie pe antrenamente

Aplicația pentru smartphone ajută la revizuirea progresului în timp și afișează informații precum durata, caloriile arse și wații generați

Acer a anunțat în cadrul evenimentului #NextAtAcer ce a avut loc la Las Vegas biroul-bicicletă eKinekt BD 3, un birou combinat cu o bicicletă staționară care permite un stil de viață sustenabil și mai sănătos. eKinekt BD 3 permite utilizatorilor să facă exerciții fizice în timp ce lucrează, utilizând energia cinetică rezultată din pedalare pentru a alimenta aparatul și a încărca dispozitivele. Afișajul LCD și o aplicație pentru smartphone oferă informații pentru a-i ajuta pe bicicliști să își urmărească progresul în timpul exercițiilor fizice sau al perioadelor de lucru. Utilizatorii pot ajusta intensitatea de pedalare, înălțimea scaunului și biroului în funcție de poziționarea dorită, pentru a beneficia de un plus de flexibilitate și confort atunci când lucrează sau se antrenează. Dispozitivul este echipat cu două porturi USB Type-A și un port USB Type-C, un cuier pentru geantă și un suport pentru băuturi pentru un plus de confort, fie că se află la birou sau în confortul de acasă.

Conversia energiei cinetice în energie electrică reutilizabilă

Pe măsură ce biciclistul pedalează, eKinekt transformă energia cinetică în curent electric. O oră de pedalare constantă la 60 RPM pe biroul-bicicletă poate genera 75 de wați de energie autogenerată. Energia utilizabilă este apoi folosită pentru a încărca laptopuri și alte dispozitive, astfel încât utilizatorii pot lucra și rămâne activi în același timp. Consecvent angajamentului companiei pe termen lung de a găsi un echilibru între crearea de soluții inovatoare și protejarea planetei, partea superioară a biroului eKinekt BD 3 și carcasa care protejează componentele bicicletei sunt fabricate din plastic reciclat după consum (PCR).

Confort și ergonomie în timpul lucrului

Biroul multifuncțional de tip bicicletă este prevăzut cu două porturi USB Type-A și un port USB Type-C care permit încărcarea simultană a mai multor dispozitive mobile. Un indicator de încărcare cu LED de pe partea din spate se aprinde atunci când pedalați, semnalizând faptul că energia cinetică este convertită. Suprafața generoasă a biroului eKinekt oferă utilizatorului un spațiu de lucru amplu, în timp ce înălțimea reglabilă a mesei și scaunului îi permit să stea într-o poziție confortabilă în orice moment. Pentru mai multă comoditate, dispozitivul este proiectat cu un cuier pentru genți care permite utilizatorilor să își agațe cu ușurință lucrurile și un suport pentru băuturi proiectat cu scopul de a îi menține hidratați și a evita vărsarea lichidelor pe tastatură în timpul utilizării.

Modul de lucru și modul sport

În modul de lucru, suprafața biroului se apropie de scaun pentru a permite bicicliștilor să stea în poziție verticală în timp ce tastează și pedalează simultan. În modul Sport, suprafața de birou este așezată mai în față, oferind mai mult spațiu pentru a se apleca, similar cu poziția de pe o bicicletă sau un trainer standard, pentru un spațiu suplimentar pentru picioare și o putere de pedalare mai mare. Designul bine gândit le permite utilizatorilor să profite de timpii morți dintre perioadele de lucru pentru a rămâne energici și a face exerciții fizice într-un spațiu restrâns. Bicicliștii pot reveni apoi fără probleme la modul de lucru prin simpla glisare a suprafeței biroului înapoi în poziția inițială.

Urmăriți progresul pe aplicația însoțitoare

Aplicația companion prietenoasă a eKinekt oferă informații în timp real pentru a verifica durata, distanța și viteza de pedalare, indicând în același timp numărul estimat de calorii arse și wați generați la pedalare. Pentru o monitorizare mai precisă, cicliștii pot introduce informații personale, cum ar fi înălțimea, greutatea, sexul și vârsta pe profilurile aplicației. De asemenea, aplicația înregistrează istoricul antrenamentelor pentru ca utilizatorii să își urmărească progresul și să compare rezultatele în timp.

Preț și disponibilitate

eKinekt BD 3 va fi disponibil în EMEA din luna iunie, la prețul de 999 EUR.

Specificațiile exacte, prețurile și disponibilitatea vor varia în funcție de regiune. Pentru a afla mai multe despre disponibilitatea, specificațiile și prețurile produselor pe anumite piețe, vă rugăm să contactați cel mai apropiat sediu Acer prin intermediul www.acer.com.

Despre Acer

Fondată în 1976, Acer este una dintre cele mai importante companii TIC din lume, prezentă în peste 160 de țări. Pe măsură ce evoluează odată cu industria și cu schimbarea stilului de viață, Acer se concentrează pe facilitarea unei lumi în care hardware-ul, software-ul și serviciile vor fuziona între ele, creând ecosisteme și deschizând noi posibilități atât pentru consumatori, cât și pentru întreprinderi. Cei 7.700 de angajați ai Acer sunt dedicați cercetării, proiectării, marketingului, vânzării și asistenței pentru produse și soluții care sparg barierele dintre oameni și tehnologie. Vă rugăm să vizitați www.acer.com pentru mai multe informații.

© 2023 Acer Inc. Toate drepturile rezervate. Acer și logo-ul Acer sunt mărci înregistrate ale Acer Inc. Alte mărci comerciale, mărci comerciale înregistrate și/sau mărci de servicii, indicate sau nu, sunt proprietatea proprietarilor lor respectivi. Toate ofertele pot fi modificate fără notificare sau obligație și este posibil să nu fie disponibile prin toate canalele de vânzare. Prețurile listate sunt prețuri cu amănuntul sugerate de producător și pot varia în funcție de locație. Taxele de vânzare sunt aplicabile separat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *