EMOȚII ȘI EXPERIENȚE UNICE – IDEI DE CADOURI DE CRĂCIUN LAST MINUTE

Mai sunt doar două zile până la Crăciun, iar marile orașe sunt sufocate de mașini și oameni în căutarea disperată a cadoului perfect pentru cei dragi. Însă, pe cât de plăcută pare la început această misiune, pe atât de repede se poate transforma într-una plină de nemulțumiri, nervi și dezamăgire.

Oricât de bine ar fi ales un cadou material, unul de tip experiență sau o amintire de neuitat poate fie o alternativă de succes prin a oferi suficient de multă emoție și bucurie. Un cadou de tip experiență le aduce celor dragi bucurii pentru un an întreg, nu doar în ziua de Crăciun. Aceste tipuri de cadouri mai oferă un avantaj – pot fi cumpărate simplu, din confortul propriei case, fără să îți consumi energia în trafic sau în parcările centrelor comerciale.

TH_MD_78c528ae-5408-4465-8191-873138bb5dee

Iată un top al celor mai potrivite cadouri de tip experiență pe care le poți alege anul acesta pentru cei dragi:

  1. Experiențe de relaxare sau pline de adrenalină, prin aplicația Extasy

Extasy a devenit principalul furnizor de experiențe din România, cu un portofoliu de peste 1.500 de activități de relaxare sau pline de adrenalină, potrivite pentru cupluri, oameni singuri, dornici de senzații tari sau familii cu copii, care își doresc amintiri de neuitat.

Pe extasy.com găsești activități precum salturi cu parașuta, plimbări cu avionul de mici dimensiuni, aventuri off-road, drive-test cu mașini de lux, degustări de vinuri, simulare de pregătiri militare, experiențe gastronomice în Transilvania sau relaxare în centre SPA. Pe lângă diversitatea de experiențe, Extasy le oferă utilizatorilor cele mai mici prețuri și unul dintre cele mai simple proceduri de achiziție sau finanțare.

Ți-am pregătit topul celor mai tari experiențe de iarnă pe care le găsești în aplicația Extasy

  1. Ski Trip Cluj – detalii aici: https://link.extasy.com/rriwlsE5Svb
  2. Winter Hiking Via Ferrata lângă Harghita – detalii aici:https://link.extasy.com/iW35L8Q5Svb
  3. Survival Camp Cluj – detalii aici:https://link.extasy.com/MeJOzB15Svb
  4. Husky sanie și zăpadă în Miercurea Ciuc – detalii aici: https://link.extasy.com/1OhGoL45Svb
  5. Plimbare cu Sania trasă de Cai în Mărișel – detalii aici:
  6. https://link.extasy.com/BXAXZlc6Svb
  1. Bilete la cele mai tari festivaluri și concerte ale lui 2023 – UNTOLD, Neversea, Massif, Electric Castle, Depeche Mode

Distracția, momentele de neuitat și șansa de a-i vedea pe cei mai îndrăgiți artiști ai momentului, sunt cadouri cu care nu poți da niciodată greș. Abonamentele la cele mai tari festivaluri ale anului 2023 UNTOLD, Neversea, Massif sau Electric Castle pot fi cadouri numai bune de pus sub brad, cu tot cu amintirile frumoase pe care le creați împreună, mai ales că în această perioadă pot fi achiziționate la cele mai mici prețuri din an.

Pe lângă festivaluri, anul 2023 se anunță unul încărcat de evenimente de entertainment. Unul dintre cele mai așteptate evenimente din 2023 este concertul legendarilor Depeche Mode care revin în România la vară. De asemenea, festivalul UNTOLD anunța un line-up ca niciodată, avându-i ca protagoniști pe trupa mult așteptată Imagine Dragons, care vin în premieră în România, sau show-ul artistului Armin van Buuren care se anunța a fi unul nemaiîntâlnit.

  1.  Faci cadou fapte bune

Un alt cadou plin de însemnătate pe care îl poți oferi anul acesta este șansa de a face un act caritabil. Fundația Dăruiește Viață pune la dispoziție o selecție de obiecte personalizate, bijuterii sau articole vestimentare, iar banii strânși din achiziționarea acestor obiecte vor merge către proiectele asociației. Unul dintre cele mai ample proiecte, Spitalul Dăruiește Viață pentru copii cu afecțiuni oncologice, construit din banii  donatorilor, a fost finalizat.

https://www.daruiesteviata.ro/cadouri

O alta alternativa la fapte bune, este proiectul “Spitale publice din bani privați”. Scopul acestuia este de a aduce spitalele din România la standardele cele mai noi, prin proiecte de renovare, reabilitare și dotare cu echipamente moderne.

https://www.fundatiametropolis.ro/doneaza/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *