ELKO isi extinde portofoliul de generatoare solare off-grid cu produsele Jackery

Energia solara in Europa a crescut rapid in popularitate de la inceputul razboiului din Ucraina. Avand in vedere cererea foarte mare de generatoare solare, ELKO a semnat un contract de distributie cu producatorul Jackery. Urmare acestui contract, ELKO va distribui produsele Jackery in toate tarile unde activeaza, inclusiv in Romania.

Cu peste 2 milioane de unitati vandute din 2018, Jackery se situeaza printre cele mai vandute brand-uri de generatoare solare la nivel global. Oferta Jackery cuprinde o gama larga de statii de energie portabile, incarcabile cu energie solara, care sunt compacte si ofera conexiuni multiple de alimentare.

„Incertitudinea cu privire la stabilitatea furnizarii de energie electrica creste cererea pentru o sursa de energie independenta, ca solutie de back-up. In special pentru Ucraina, disponibilitatea generatoarelor solare off-grid poate fi solutia salvatoare. Este unul dintre cele mai solicitate produse de pe piata. Devenind un distribuitor oficial al Jackery, unul dintre cei mai mari producatori de generatoare solare pentru exterior la nivel global, vom creste capacitatea de a raspunde cererilor cu produse de incredere”, a declarat Baiba Indane, Head of Branded Unit, ELKO Group.

“Jackery este al doilea producator de statii de energie portabile cu care incepem colaborarea in acest an. Solutiile de energie portabile au devenit foarte populare si solicitate in ultimii ani, avand in vedere dependenta de energie, mai mare ca niciodata. Daca ne gandim la costurile ridicate aferente consumului de energie, ne asteptam la o crestere accelerata pentru astfel de solutii. Statiile portabile de energie sunt extrem de usor de utilizat, nu sunt necesare cunostinte sau experienta cu panourile solare.”, a declarat Lavinia Ioana, Managerul Departamentului de Solutii in cadrul ELKO.

Cel mai cunoscut produs Jackery este Jackery Explorer, o statie de energie portabila ce utilizeaza energia solara, conceputa pentru a oferi toata puterea necesara pentru activitatile in aer liber sau ca sistem de back-up. In combinatie cu panourile solare Jackery SolarSage (care se vand separat) se creeaza un sistem de generare a energiei solare. Panourile solare SolarSage au o eficienta de 23,7%, una dintre cele mai inalte din industrie.

Despre Jackery

Fondat in California in 2012, Jackery este unul dintre principalele brand-uri globale de generatoare solare pentru exterior. In calitate de pionier al conceptului si produselor Solar Generator, Jackery ofera o gama de generatoare portabile, versatile, care raspund nevoilor de alimentare cu energie in aer liber, de la incarcarea unui telefon mobil sau laptop pana la alimentarea dispozitivelor mari, cum ar fi echipamente electrice de gatit, incalzitoare si sisteme de iluminare. Produsele sale au fost selectate in mod constant drept Best Sellers pe Amazon, Amazon’s Choice din 2020.

Pana acum, Jackery a primit 12 premii internationale prestigioase, inclusiv Red Dot Design Award, iF Design Award, A’ Design Award and Competition si CES Innovation Award. The New York Times, CNET, Digital Trends, Forbes, Tom’s Guide, Newsweek, Bob Vila, PCWorld si alte publicatii l-au clasificat ca cel mai bun generator solar.

Din 2018, Jackery a vandut peste 2 milioane de unitati in intreaga lume si se mandreste cu o prezenta globala care se intinde din SUA pana in Europa, Japonia si China.

www.jackery.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *