Un viitor mai bun, cu tehnologii revoluționare și inovații, la OPPO INNO DAY 2022

  • OPPO a dezvăluit primul produs sub marca sa OHealth, monitorul de sănătate al familiei OHealth H1
  • De asemenea, OPPO a prezentat și al doilea procesor dezvoltat în regim propriu, MariSilicon Y Bluetooth audio SoC, și OPPO Air Glass 2, ce oferă experiențe cu adevărat inteligente.

București, 14 Decembrie 2022: OPPO a organizat evenimentul anual de tehnologie INNO DAY 2022, și a prezentat direcția celor patru inițiative smart – divertisment inteligent, productivitate inteligentă, sănătate inteligentă și învățare inteligentă, pentru a construi un viitor incluziv, pozitiv.

O viață mai inteligentă cu OHealth H1, MariSilicon Y și Air Glass 2

OPPO a investit semnificativ în dezvoltarea tehnologiei sale de sănătate inteligentă. Nu doar că a fondat Laboratorul de sănătate OPPO în 2021, pentru a dezvolta abordări proactive care să-i ajute pe utilizatori să-și construiască stiluri de viață sănătoase, dar a creat și un nou sub-brand de asistență medicală inteligentă, OHealth.

MariSilicon Y

Compania a dezvăluit primul produs sub marca sa OHealth, monitorul de sănătate al familiei OHealth H1. Acesta combină șase funcții de monitorizare a datelor de sănătate destinate utilizării în familie, într-un singur dispozitiv: măsurarea nivelului de oxigen din sânge, ECG, ascultarea inimii și a plămânilor, frecvența cardiacă, temperatura corpului și urmărirea somnului. Prin senzori de înaltă precizie și algoritmi de sănătate lideri în industrie, OHealth H1 va ajuta utilizatorii să aibă mai multă grijă de sănătatea întregii familii. Spre deosebire de modelele industriale ale echipamentelor medicale tradiționale, OHealth H1 este un dispozitiv foarte ușor, care cântărește doar 95 de grame, are margini rotunjite estetice și un design plăcut. Aceste lucruri le permit utilizatorilor să ia cu ei OHealth H1 oriunde, ajutându-i să integreze măsurătorile regulate de sănătate în rutina lor zilnică.

Air Glass 2

OHealth H1 pregătește terenul pentru ambiția OPPO de a construi o punte către o asistență medicală mai bună, oferind soluții inteligente, profesionale și convenabile utilizatorilor, spitalelor și clinicilor.

După primul NPU dedicat pentru imagistică dezvoltat de sine, MariSilicon X, OPPO a dezvăluit cel de-al doilea membru al familiei MariSilicon – noul SoC audio MariSilicon Y Bluetooth. Folosind cea mai avansată tehnologie de proces – N6RF, MariSilicon Y introduce un pachet Pro Bluetooth dezvoltat, care mărește lățimea de bandă Bluetooth cu 50% în comparație cu cele mai înalte specificații SoC Bluetooth de pe piață. Echipat cu tehnologia exclusivă de codare URLC și un NPU dedicat cu până la 590 GOPS de putere de calcul, MariSilicon Y poate transmite un sunet ultra-clar, fără pierderi, de 24 de biți/192 kHz prin Bluetooth. Practic, oferă utilizatorilor toate beneficiile conectivității fără fir, cu aceeași calitate audio ca în cazul unei conexiuni prin cablu, și deschide, în același timp, noi posibilități în experiențele audio spațiale.

OHealth H1

OPPO a prezentat, de asemenea, și ochelarii cu realitate asistată OPPO Air Glass 2. Cântărind doar aproximativ 38 de grame, OPPO Air Glass 2 au un design super-ușor și robust, care include primul obiectiv cu ghid de undă difractiv SRG din lume dezvoltat de OPPO. Aceste lentile vor sprijini corectarea vederii, iar OPPO Air Glass 2 va putea să efectueze apeluri telefonice, traduceri în timp real, navigare bazată pe locație, transformare a vocii în text pentru persoanele cu deficiențe de auz.

„Când ne confruntăm cu provocările pe care le are, în prezent, industria tehnologiei, singura cale de urmat este să continuăm să inovăm și să depășim noi granițe. Sub propunerea „Inspiration Ahead”, OPPO va continua să aducă utilizatorilor produse și tehnologii superioare care construiesc vieți mai inteligente pentru toți. Vom lucra, de asemenea, cu mai mulți parteneri, pentru a oferi un viitor mai bun prin Virtuous Inovation, creând mai multe oportunități în aria experiențelor inteligente conectate”, a declarat Pete Lau, Senior Vice President și Chief Product Officer la OPPO.

De-a lungul anilor, OPPO a continuat să-și construiască propriul ecosistem tehnologic, alături de parteneri globali puternici, pentru a crea o comunitate deschisă, incluzivă. Peste 300.000 de dezvoltatori și 700.000 de creatori și-au distribuit produsele și serviciile prin platformele deschise ale OPPO. OPPO a consolidat, de asemenea, comunicarea și a sprijinit dezvoltatorii și programatorii din întreaga lume, prin Hackathon-ul OPPO ColorOS.

Despre OPPO

OPPO este un brand lider global de dispozitive inteligente. De la lansarea primului său telefon mobil – „Smiley Face” – din 2008, OPPO a fost într-o căutare neîncetată a sinergiei perfecte dintre satisfacția estetică și tehnologia inovatoare. Astăzi, OPPO oferă o gamă largă de dispozitive inteligente, condusă de seriile Find X și Reno. Dincolo de terminale, OPPO oferă utilizatorilor săi și sistemul de operare ColorOS și servicii online, cum ar fi OPPO Cloud și OPPO+. OPPO are o prezență în peste 50 de țări și regiuni, cu maim ult de 40.000 de angajați dedicați creării unei vieți mai bune pentru clienții din întreaga lume. Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați site-ul oficial OPPO: https://www.oppo.com/en/.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *