AMD FidelityFX Super Resolution 2.2 vine pe Need For Speed Unbound și F1 22

AMD a anunțat că FidelityFX Super Resolution (FSR) 2.2, cea mai recentă varianta a tehnologiei avansate de upscaling de la AMD, a ajuns la alte două dintre cele mai mari francize de jocuri de curse, Need for Speed Unbound și F1 22. Acest lucru ridică numărul total de titluri compatibile cu FSR 2 la 97 de jocuri disponibile și viitoare și la un total de 226 de jocuri disponibile și viitoare care acceptă toate iterațiile FSR în general.

În plus,  3DMark by UL Solutions va include un test de caracteristici FSR într-o actualizare viitoare care va utiliza FSR 2.2. Acest test le permite utilizatorilor să compare cu ușurință performanța și calitatea imaginii jocurilor cu FSR 2 la diferite setări de calitate.

Jucătorii pot experimenta un nou nivel de captivare cu framerate-uri mai mari chiar acum în Need for Speed Unbound cu FSR 2.2  și pentru F1 22 este așteptat să fie disponibil în ianuarie 2023. Pentru mai multe informații și o listă completă a jocurilor FSR 2 disponibile și viitoare, consultați postarea de pe blog aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *