Organizația de Esports EXCEL ESPORTS anunță brandul de echipamente de gaming INZONE de la Sony ca partener oficial audio și de afișaj

  • EXCEL și brandul de echipamente de gaming INZONE de la Sony vor oferi fanilor        esports experiențe de gaming de ultimă generație.
  • EXCEL va folosi căștile și monitoarele de gaming inovatoare INZONE de la Sony pentru a le oferi jucătorilor cele mai mari șanse de succes în competițiile globale de esports.
  • Brandul INZONE de la Sony și organizația EXCEL vor sprijini, de asemenea, comunitatea de esports prin promovarea unei culturi sănătoase a competițiilor de profil

Londra, 8 decembrie 2022: Brandul britanic dedicat culturii competitive a jocurilor, EXCEL ESPORTS, are plăcerea de a anunța că marca de echipamente de gaming INZONE de la Sony devine partenerul său oficial audio și de afișaj. Înființat la începutul acestui an, INZONE este noul brand de gaming al Sony care îi ajută pe utilizatori să-și ascută simțurile în lumea jocurilor și să-și maximizeze capacitatea de joc. Prin acest parteneriat care va dura 12 luni, EXCEL va folosi căștile și monitoarele inovatoare INZONE de la Sony pentru a îmbunătăți performanțele membrilor săi atunci când concurează în cele mai mari competiții de esports din lume.

INZONE_2 (1)

Având viziunea comună de a ajuta gamerii să devină cele mai bune versiuni ale lor, brandul Sony INZONE și EXCEL vor oferi fanilor de sporturi electronice experiențe de gaming de top, vor sprijini comunitatea de sporturi electronice și vor promova o cultură a competiției sănătoase în acest domeniu. Acesta parteneriat va consta atât în colaborări online, cât și offline, cu experiențe unice și conținut care prezintă modul în care INZONE duce jocurile electronice la următorul nivel. Mai multe detalii vor fi dezvăluite în curând.

INZONE_1 (1)

INZONE se bazează pe experiența Sony, ca pionier în tehnologia audio-vizuală, oferind caracteristici care vor contribui la obținerea unei experiențe și mai imersive pentru gameri, atunci când se află în mijlocul acțiunii. Monitoarele INZONE oferă o imagine de înaltă rezoluție și un interval dinamic ridicat, cu un timp de răspuns GtG (Gray to Gray) de 1 milisecundă, pentru reacții mai rapide. Căștile INZONE oferă sunet de calitate superioară și sunet spațial 360 pentru jocuri, iar căștile emblematice INZONE H9 au mai multe microfoane cu anulare a zgomotului, care țin la distanță orice zgomot deranjant pentru performanță – aceeași tehnologie Dual Noise Sensor folosită în căștile Sony din seria 1000X, model de top în industrie.

INZONE_3 (1)

Prin parteneriatul cu EXCEL, Sony va contribui la performanța organizației, datorită acestor tehnologii care sunt esențiale pentru a obține un avantaj în jocurile competitive.

„Sony a inovat în ceea ce privește tehnologia pentru industria de gaming de ani întregi, motiv pentru care suntem foarte încântați să anunțăm că Sony INZONE este partenerul nostru audio-video”, a spus Mark Carter, Director Comercial, EXCEL ESPORTS. „Cu o tehnologie de anulare a zgomotului de top în industrie, caracteristici audio spațiale revoluționare și ecrane uluitoare, produsele INZONE de la Sony sunt proiectate pentru victorie și abia așteptăm să vedem cum îi vor sprijini pe jucătorii noștri să atingă noi culmi pe scena mondială.”

„Sony este o companie prezentă pe piața de gaming de decenii întregi și, de curând, a început să se extindă pe piața jocurilor profesionale pe PC și console, prin căștile și monitoarele INZONE, care sunt proiectate pentru a crește capacitatea jucătorilor de a obține victoria,” a spus Adrian Price-Hunt, Head of Video and Sound, Sony Europe. „Parteneriatul cu EXCEL, care este o echipă de top în domeniul esports, formată din membri incredibil de talentați, oferă o platformă convingătoare pentru ca Sony să susțină și să se implice în comunitatea de jocuri competitive.”

“În calitate de manager de echipă, înțeleg importanța faptului că jucătorii noștri trebuie să aibă cel mai bun echipament audio, pentru a performa la cel mai înalt nivel. Datorită căștilor INZONE H9 de la Sony, care au mai multe proprietăți de anulare a zgomotului, și a monitorului INZONE M9, care oferă o calitate superioară a imaginii și un timp de răspuns foarte rapid, jucătorii noștri de VALORANT vor avea instrumentele necesare pentru a se lăsa complet învăluiți în joc și a se concentra pe obținerea victoriei!” a spus Kevin ‘Noizeeh’ Jaskiewicz, VALORANT Team Manager, EXCEL ESPORTS

Despre EXCEL ESPORTS

Cu sediul central în Shoreditch, Londra, EXCEL ESPORTS este un brand britanic bazat pe cultura jocurilor competitive și fondat în 2014. Organizația este formată din talente de primă clasă în domeniul jocurilor, cu experiență în trei dintre cele mai mari titluri din lumea gamingului, VALORANT, League of Legends și FIFA. EXCEL este, de asemenea, unul dintre cei zece parteneri fondatori ai Campionatului European League of Legends, cea mai urmărită ligă de sporturi electronice din Europa.

EXCEL este formată din unele dintre cele mai mari nume din sporturile electronice, inclusiv creatori de conținut de top, inclusiv „Leah” și Marc „Caedrel” Lamont.

Organizația are, de asemenea, parteneri de top din industrie, inclusiv companiile JD Sports și EE din FTSE 100, precum și cea mai mare platformă de livrare de alimente din Marea Britanie, Just Eat.

Despre Sony Corporation

Sony Corporation este o filială deținută în totalitate de Sony Group Corporation și este responsabilă pentru activitățile de divertisment, tehnologie și servicii (ET&S). Cu viziunea de a „continua să ofere Kando și Anshin oamenilor și societății din întreaga lume prin dezvoltarea tehnologiei și adresarea noilor provocări”, Sony va crea produse și servicii în domenii precum home entertainment & sound, imagistică și comunicații mobile.

Pentru informații suplimentare, accesați http://www.sony.net/

*Ambele cuvinte japoneze, Kando înseamnă emoție, iar Anshin are diverse semnificații, cum ar fi liniște sufletească, reasigurare, fiabilitate și încredere.

Despre Sony Europe B.V.

Sony Europe B.V. este o filială a Sony Corporation și are sediul central în Marea Britanie. Conduce activitatea de vârf a Sony în domeniul divertismentului, tehnologiei și serviciilor pentru piețele de consum și profesionale, precum și activitatea de soluții de imagistică și detectare în Europa. De la cercetare și dezvoltare și inginerie, proiectare, până la vânzări, marketing, distribuție și servicii pentru clienți, lucrăm pentru a îndeplini scopul Sony de a umple lumea de emoții prin puterea creativității și a tehnologiei.

Pentru mai multe informații, imagini și clipuri video, accesați www.sony.eu/presscentre

Pentru mai multe informații despre INZONE, accesați: https://www.sony.co.uk/electronics/inzone-gaming-gear

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *