Trăiește experiența Sonos și bucură-te de producțiile preferate, cu sunet cinematografic, chiar la tine acasă

Odată cu scăderea treptată a termperaturilor, vine sezonul păturilor călduroase, al șosetelor pufoase și al ciocolatei calde, și apare și tentația de a petrece din ce în ce mai mult timp de calitate în confortul propriei locuințe. Astfel, fie că îți dorești să te cuibărești pe canapea și să vizionezi o comedie, un film de acțiune, sau pur și simplu să asculți muzică sau podcasturi, Sonos îți vine în ajutor cu echipamente audio premium, menite să-ți ofere un sunet extraordinar, transformând astfel întreaga experiență într-una specifică sălii de cinema.

BeamGen2_1

Sunet extraordinar și o experiență de vizionare completă

Dar ce înseamnă o experiență de vizionare completă? Pe lângă o imagine clară, actorii tăi preferați, gustări delicioase și o cană cu ceai fierbinte, sunetul este un element definitoriu pentru a te bucura pe deplin de producțiile preferate, acasă.

Astfel, compania americană Sonos, inventatoarea sistemelor audio multi-room oferă, prin intermediul produselor sale, o experiență de audiție extraordinară, într-un design elegant și minimalist, precum și o instalare ușoară și rapidă. Ceea ce diferențiază cu adevărat produsele Sonos este faptul că acestea pot fi utilizate cu ajutorul rețelei Wi-Fi, pentru o și mai bună calitate și fidelitate a sunetului.

PremiumEntertainmentSetArc_1

Astfel, pentru a începe călătoria în lumea experiențelor extraordinare de audiție, Sonos recomandă soundbarul Wi-Fi Sonos Beam Gen 2, care oferă o experiență de audiție actualizată și imersivă, cu mai multă profunzime și claritate, dar și suport pentru Dolby Atmos. Acesta surprinde prin sunetul amplu și o acustică personalizată, ce vor armoniza cu ușurință frecvențele înalte sau medii. Mai mult, experiența 3D Audio imersivă plasează ascultătorul în mijlocul acțiunii, indiferent dacă experimentează senzația unor avioane ce zboară pe deasupra capului său, aude pași în cameră sau vrea să perceapă orice mișcare a mediului înconjurător. Iar pentru o senzație și mai realistă de contopire cu producțiile preferate, puteți adăuga Sub Mini, pentru un bass echilibrat, care face ca sunetele să își păstreze întreaga calitate. Aproape că vei simți pașii, dialogul și acțiunea, de parcă scena ar avea loc chiar în sufrageria ta.

ImmersiveSetRay_1

Datorită designului elegant, Beam se integrează ușor în orice spațiu și duce la următorul nivel ideea de home theatre. Mai mult, pentru o experiență și mai imersivă, poți adăuga o pereche de boxe Wi-Fi One SL, ce pot fi amplasate în spatele canapelei, ori în părțile laterale ale încăperii, bucurându-te astfel de un sunet surround. Și, nu în ultimul rând, Beam Gen 2 are un ambalaj sustenabil, o cutie realizată din 97% hârtie sustenabilă și nu include spumă de unică folosință.

Iar pentru ca gama home theatre a Sonos să fie mai accesibilă ca niciodată, compania a lansat anul acesta Sonos Ray, un soundbar compact care oferă un sunet impresionant pentru dimensiunea sa. La fel ca în cazul tuturor produselor Sonos, noul soundbar oferă un sunet remarcabil, care te ajută să redai mai mult conținut, să auzi mai multe detalii și să experimentezi mai multe senzații, chiar în propria locuință. Astfel, Sonos oferă un sunet extraordinar pentru TV, filme și multe altele unui public și mai larg, prin acest produs la un preț mai accesibil. La fel ca toate produsele Sonos, Ray a fost calibrat cu ajutorul Sonos Soundboard, un grup alcătuit din lideri din domeniul muzicii, filmului și din alte arii creative. Mai mult, sunetul poate fi calibrat și prin intermediul Trueplay, pentru a crea o experiență de audiție ideală pentru orice cameră.

Ray_1

Nici grija de a nu-i deranja pe ceilalți membri ai familiei nu trebuie să te preocupe, deoarece funcția Night Sound va reduce intensitatea efectelor puternice, așa că te vei putea bucura până târziu în noapte de serialele și filmele preferate. În plus, tehnologia Trueplay integrată în toate produsele Sonos va adapta sunetul la acustica unică a spațiului tău, fiind necesar doar un dispozitiv iOS compatibil.  În plus, Ray este disponibil cu cel mai sustenabil ambalaj Sonos de până acum, alături de o cutie și pernuțe de protecție realizate din hârtie 100% reciclată.

Ray aduce simplitatea și versatilitatea de top caracteristice brandului la un preț mai accesibil, facilitând configurarea primului sistem home theater pentru utilizatorii care nu s-au bucurat până acum de această experiență sau extinderea sistemului de sunet în mai multe camere, prin adăugarea în ecosistemul propriu și al altor produse Sonos, în doar câteva secunde.

SubMini_2

Soundbarul inteligent premiumArc este, de asemenea, una dintre recomandările Sonos pentru o experiență cinematografică în confortul propriei locuințe, compatibil Dolby Atmos. Cu unsprezece difuzoare interne și un design elegant și minimalist, soundbarul Arc este dotat cu funcția Speech Enhancement, ce poate fi activată din aplicația Sonos. Acesta va livra fiecare efect auditiv în cel mai mic detaliu, pentru a obține și mai multă profunzime, care te va ajuta să te lași învăluit de atmosfera producțiilor favorite.

Propriul tău ecosistem personalizat – despachetează, configurează și utilizează în câteva secunde

Se spune că locuința trebuie să fie locul în care să te simți cel mai bine, aceasta devenind propriul tău ecosistem, pe care să-l creezi așa cum îți dorești, pentru a-ți îndeplini cu succes misiunea din fiecare zi. Iar produsele versatile Sonos îți oferă aceeași libertate, contribuind la completarea armoniei locuinței, cu tipul de echipament audio care ți se potrivește, pentru a construi ecosistemul perfect configurat pentru fiecare moment. Datorită faptului că se conectează prin rețeaua wireless a locuinței, acestea sunt perfecte pentru utilizarea multi-room și oferă o integrare foarte armonioasă pentru mai multe dispozitive, ducând astfel experiența de audiție la nivelul următor.

Pentru o experiență de audiție reușită, mai ales când vine vorba despre produsele Sonos, ai nevoie doar de câteva secunde, pentru a reuși să redai conținutul preferat în orice colț al locuinței. Aplicația Sonos reunește tot ce îți trebuie într-un singur loc, pentru a putea configura și controla cu ușurință dispozitivele conectate. Vei putea accesa sute de aplicații de streaming online și de muzică, precum Apple Play, Spotify și îți oferă acces, de asemenea,  la mii de posturi radio și podcast-uri din întreaga lume, cu Sonos Radio. Pe lângă aceasta, produse precum soundbar-urile Arc și Ray, pot fi controlate atât vocal, cât și cu ajutorul telecomenzii televizorului.

Poziționarea produselor Sonos este cheia unei experiențe complete home theatre. În plus față de calibrarea sunetului cu ajutorulTrueplay, în funcție de caracteristicile camerei în care le utilizezi, este important să respecți câteva recomandări pentru o vizionare cu adevărat imersivă. Soundbar-ul trebuie amplasat central, iar dacă ai decis să adaugi sateliți, cel mai bine ar fi să le așezi în spatele canapelei sau orientate cu fața spre centrul camerei. De asemenea, utilizează produsele Sonos în camere mobilate, pentru ca sunetul să poată fi absorbit, și nu uita să te asiguri că subwoofer-ul este plasat central, pe o suprafață netedă.

Acum că știi exact ce ai de făcut, alege filmul, calibrează sunetul exact pe gustul tău, lasă-te înconjurat de atmosfera caldă și bucură-te de sunetul extraordinar al produselor Sonos.

Află mai multe despre cum poți să-ți creezi un cinema acasă cu ajutorul ghiduluiSonos Home Theatre.

Produsele Sonos pot fi achiziționate din magazinele retailerilor parteneri din România – eMAGAltexAV Store.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *