HELL ENERGY Football Fanatic, pentru că tuturor ne place fotbalul

Indiferent cum îi spunem, fotbal sau fotbal american, tuturor ne place. Indiferent că este vorba de echipele pentru juniori sau pentru adulți, de turneele interne sau internaționale sau de meciurile jucate de echipele naționale.

HELL ENERGY, liderul pieței de băuturi energizante din România1, ne încurajează să susținem fotbalul fără să ne schimbăm preferințele pentru gustul cu care suntem obișnuiți. Până la sfârșitul anului 2022, ne putem arăta cu toții dragostea pentru fotbal nu numai prin accesoriile pe care le aducem cu noi la meciuri, precum tricouri, eșarfe, șepci și steaguri, ci și în zilele fără meciuri, cu băutura energizantă HELL ENERGY clasic, în ediția limitată HELL Football Fanatic.

HELL ENERGY Football Fanatic, vizual

Timp de câteva săptămâni, în perioada octombrie-decembrie, HELL ENERGY, băutura energizantă clasică și carbogazoasă, cu aromă tutti-frutti, are pe cutia din aluminiu un design personalizat, cu un jucător de fotbal.

HELL ENERGY Football Fanatic este disponibil în doze unice din aluminiu reciclabil la infinit, cu același conținut de cofeină de 32 mg / 100 ml, 5 vitamine din complexul B și alte ingrediente de calitate, fără conservanți.

Băuturile energizante HELL ENERGY conțin ingrediente de înaltă calitate: aproape 90% apă, zahăr granulat, cofeină și vitamine, fără adaos de conservanți. Acestea trec peste 100 de teste de verificare până când ajung pe piață, într-una dintre cele mai moderne fabrici de producție din Europa.

Băuturile energizante clasice de la HELL ENERGY au 32 mg de cofeină / 100 ml de produs, același conținut de cofeină ca și o cafea espresso sau două cești de ceai, iar, în plus, conțin și 5 vitamine din complexul B (niacină – B3, acid pantotenic – B5, piridoxină – B6, riboflavină – B2, cobalamină – B12).

În pofida faptului că un adult sănătos poate consuma până la 400 mg de cofeină pe zi2 (echivalentul a 5 băuturi energizante la 250 ml), HELL ENERGY crede cu tărie că moderația și echilibrul sunt esențiale pentru păstrarea stării de bine și recomandă consumul a nu mai mult de o băutură energizantă pe zi.

Despre HELL ENERGY

HELL ENERGY se află printre brandurile de larg consum cu cele mai dinamice creșteri din zona bunurilor de larg consum, cu produse vândute în mare parte în Europa și Asia.

HELL ENERGY a fost fondată în anul 2006 ca o afacere de familie și încă operează sub același patronat. Brandul a devenit liderul pieței de băuturi energizante din Ungaria într-un timp record, de numai patru ani. Grație conceptului creativ, strategiei de vânzări și campaniilor memorabile de marketing, astăzi HELL este prezent în peste 50 de țări din toată lumea. Din 2017, compania își produce singură ambalajele în propria fabrică de aluminiu, QUALITY PACK, echipată cu tehnologie ultramodernă.

În 2018, HELL ENERGY a demarat o campanie globală care îl are în prim-plan pe Bruce Willis, ambasadorul brandului. Datorită inovației continue în ceea ce privește portofoliul de produse, în 2019, brandul a lansat o nouă categorie de produse, pe bază de cafea și lapte – ENERGY COFFEE.

Business-ul HELL ENERGY se bazează pe doi piloni: băuturi cu o calitate superioară și un raport calitate-preț bun.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *