Milestone Systems a inaugurat la Sofia propriul Smart City Concept Center

Bucuresti, 28 Octombrie 2021 – Un oras Lego cu centre de control, camere video si sistem de monitorizare a traficului. Acesta este punctul de atractie al noului Milestone Systems Concept Center din Sofia, capitala Bulgariei.

Sunt mandru sa anuntam ca am deschis un Concept Center la Sofia pentru a prezenta practic solutiile si propunerile noastre de afaceri, lucru ce nu se poate realiza fara simulari in timp real”, a declarat CEO-ul Milestone Systems, Thomas Jensen, la deschiderea Concept Center, completand: „Acest lucru ne permite sa aratam cum tehnologia video poate ajuta umanitatea si societatea sa isi optimizeze eficienta si securitatea.”

Conceptul de Smart City este prezentat printr-un model Lego care include toate elementele prezente in orasele reale. Privind viata in orasul Lego, clientii au ocazia de a vedea cum poate contribui software-ul Milestone VMS la programarea semafoarelor pentru a reduce aglomeratia la orele de varf si poluarea, precum si modul in care se directioneaza ambulantele in caz de accidente.

Am dedicat acest mediu conceptului de Smart City. Inginerii nostri au integrat fiecare parte a modelului Lego City in software-ul nostru XProtect, sustinut de numeroase solutii de la terti producatori pentru a prezenta puterea platformei noastre deschise VMS. Am vrut sa ne asiguram ca miscarea in interiorul orasului este autonoma si variabila. Facand acest lucru, stabilim un nou standard in industrie si lansam o provocare la adresa modalitatilor conventionale de a realiza o demonstratie”, a declarat Christian Morana, Senior Manager Milestone Systems, EMEA Presales and Tech Excellence.

Biroul de la Sofia al Milestone Systems este unul dintre principalele centre de dezvoltare, anul acesta aniversand 10 ani.

Am ales sa deschidem acest centru in Bulgaria deoarece avem aici o numeroasa echipa Milestone Systems. Investim masiv in Bulgaria de zece ani, deoarece am vazut aici mult talent din punct de vedere tehnic si numeroase oportunitati de inovatie”, a spus CEO Thomas Jensen.

Deschiderea acestui Concept Center a facut parte din programul primei editii a Annual Platinum Partner Event for Eastern Europe, eveniment la care au participat peste 20 de parteneri din 9 tari din regiune.

„Suntem foarte bucurosi sa salutam participarea celor mai valorosi parteneri ai nostri din regiune la deschiderea noului Concept Center si sa sarbatorim impreuna cea de-a 10-a aniversare a biroului Milestone din Bulgaria, deoarece acesti parteneri reprezinta parte integranta a succesului nostru de-a lungul anilor”, a declarat la deschidere Borislava Kenarova, director de vanzari regional pentru Europa de Est in cadrul Milestone Systems.

Este timpul sa regandim viata in orase, iar noi, cei de la Milestone, consideram ca este responsabilitatea noastra sa demonstram modul in care Safe si Smart City Video Technology imbunatateste calitatea vietii. De aceea, am creat acest Concept Center pentru a inspira si a invita partenerii si clientii nostri sa exploreze noi solutii la probleme vechi, cum ar fi criminalitatea, congestia traficului si poluarea”, a continuat Borislava.

Karol Nowak, CEO al partenerului Platinum TVPrzemyslowa din Polonia, a primit onoarea de a taia panglica impreuna cu CEO-ul Milestone, Thomas Jensen.

Va invitam, asadar, sa vizitati noul Smart City Concept Center aflat in biroul Milestone Systems din Sofia unde veti putea descoperi un model Lego care include toate elementele unui smart city din lumea reala.

Despre Milestone SystemsMilestone Systems este furnizorul de top la nivel global al industriei de platforme IP software deschise pentru management video; tehnologia care ajuta lumea sa fie mai sigura, protejeaza bunurile si creste eficienta afacerilor. Milestone faciliteaza comunitatii pe platforma deschisa sa conduca colaborarea si inovarea in dezvoltare si utilizarea tehnologiei video deschise, cu solutii sigure si accesibile, asa cum s-a  dovedit in peste 150.000 de locatii din intreaga lume. Fondata in 1998, Milestone este o companie autonoma, parte a grupului Canon. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.milestonesys.com. Pentru stiri si alte comunicate de presa, vizitati zona de stiri Newsroom. Click aici pentru informatii despre marcile inregistrate – Trademarks. Partenerii media ai MIPS in Romania sunt Agerpres – Agentia Nationala de Presa – si Romanian Smart City Association.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *