NOUL KAIRA X SE ALĂTURĂ GAMEI DE PERIFERICE RAZER DESTINATE CONSOLELOR DE GAMING

Razer lansează o serie de căști colorate, standuri de încărcare pentru controllere și o versiune albă a perifericelor Kaira, Kaira Pro și Wolverine V2 pentru a completa gama de produse destinate utilizatorilor de Xbox și de PlayStation

BUCUREȘTI, 24 septembrie 2021 – Razer™, cel mai popular brand de lifestyle pentru gameri la nivel mondial (Hong Kong Stock Code: 1337), a anunțat noi produse care se alătură gamei de periferice destinate utilizatorilor de console. Printre ele se numără Kaira X pentru Xbox și Kaira X pentru PlayStation, Kaira și Kaira Pro for Xbox White, respectiv Wolverine V2 White Edition. De asemenea, compania a lansat și Razer Universal Quick Charging Stand pentru Xbox, disponibil într-o serie de culori care complementează perfect diferitele variante de Xbox Wireless Controllers.

“Cu noul Kaira X, jucătorii au și mai multe opțiuni când vine vorba de alegerea căștilor Razer perfecte pentru Xbox, PlayStation sau PC,” a declarat Alvin Cheung, Senior Vice President al diviziei de periferice din cadrul Razer. “Noile versiuni colorate ale căștilor Kaira X și ale standurilor de încărcare, alături de albul imaculat al Kaira, Kaira Pro și Wolverine V2, le permit jucătorilor să-și exprime personalitatea și prin intermediul perifericelor.”

Picture1

Kaira X pentru Xbox și Kaira X pentru PlayStation

Bazându-se pe multiplu premiatele căști destinate utilizatorilor de PC din portofoliul Razer, noile Kaira X for Xbox și Kaira X for PlayStation utilizează difuzoarele Razer TriForce 50mm pentru a oferi un sunet de cea mai înaltă calitate. Cu o separare a frecvențelor îmbunătățită, difuzoarele TriForce redau perfect atât sunetele înalte, cât și cele medii, respectiv basul, oferind o experiență acustică cu adevărat captivantă. Comunicarea din jocuri va fi deosebit de clară grație microfonului flexibil Razer HyperClear Cardioid Microphone, cu design de tip boom și un model polar restrâns de tip cardioid, ce atenuează zgomotele nedorite din jur.

Picture2

Noile căști dispun de butoane de control dedicate, cupe Flowknit Memory Foam și de bentiță capitonată, pentru maximum de confort și fiabilitate. Folosind o conexiune analog pe cablu cu jack de 3.5mm, gama Kaira X este compatibilă cu majoritatea platformelor indiferent că e vorba de console, PC sau mobile. Noul Kaira X for Xbox este disponibil pe negru și pe alb pentru a se potrivi cu stilul Xbox Series X|S. Razer a anunțat și versiuni colorate ce sunt inspirate de Xbox Wireless Controllers: Shock Blue, Pulse Red și Electric Volt. Kaira X for PlayStation este disponibil într-un stil care se potrivește perfect cu PS5™ DualSense™ Wireless Controller.

Picture3

Pentru mai multe informații despre gama Kaira X destinată consolelor, vizitați această pagină pentru Xbox sau această pagină pentru PlayStation.

Stand universal de încărcare rapidă pentru controllerele Xbox

Noua gamă de accesorii Razer colorate este completată de standurile de încărcare rapidă, compatibile cu Xbox Series X|S, Xbox One și Xbox Elite Series 1. Folosind un sistem de andocare magnetic, noile Universal Quick Charging Stands oferă încărcare rapidă pentru controllere, fiind disponibile în culorile Carbon Black, Shock Blue, Robot White, Pulse Red și Electric Volt. Ediția specială Aqua Shift este disponibilă în oferta Best Buy și a Microsoft.

Pentru mai multe informații despre Razer Universal Quick Charging Stand for Xbox, vizitați această pagină.

Picture5

Kaira, Kaira Pro și Wolverine V2 White Edition

Noile  ediții albe ale Kaira, Kaira Pro și Wolverine V2,  aduc un plus de stil utilizatorilor de Xbox Series X|S care vor să-și exprime personalitatea prin intermediul perifericelor folosite.

Cu difuzoare Razer TriForce Titanium 50mm și microfon HyperClear Supercardioid, Kaira Pro oferă o performanță audio remarcabilă prin Xbox Wireless și Bluetooth 5.0, alături de o latență extrem de redusă atât pentru Xbox Series X|S, cât și pentru mobile. Kaira for Xbox are același difuzor TriForce și microfon cardioid precum Kaira Pro, dar oferă suport numai pentru tehnologia Xbox Wireless. Ambele căști dispun de cupe Flowknit Memory Foam, garantând confortul pe termen îndelungat și vin cu presetări de EQ dedicate pentru muzică, filme și jocuri.

Wolverine V2 folosește tehnologia de butoane Razer Mecha-Tactile atât pentru butoanele de acțiune cât și pentru D-Pad, toate acestea fiind calibrate pentru acuratețe și timpi de răspuns extrem de buni. Cele două butoane suplimentare personalizabile de tip bumper adaugă și mai multă flexibilitate, permițându-le jucătorilor să obțină un nivel mai mare de control asupra jocurilor.

Pentru mai multe informații despre Razer Xbox White Suite vizitați această pagină.

PREȚ ȘI DISPONIBILITATE

Razer Kaira X for Xbox

Negru/Alb
69,99 Euro
Disponibil acum pe Razer.com și în oferta partenerilor retail autorizați

Shock Blue, Pulse Red, și Electric Volt
69,99 Euro
Disponibil la precomandă pe pagina Razer.com începând cu 14 octombrie 2021

Razer Kaira X for PlayStation

69,99 Euro
Disponibil acum pe Razer.com și în oferta partenerilor retail autorizați

Razer Universal Quick Charging Stand for Xbox

Carbon Black, Robot White, Pulse Red, Shock Blue, Electric Volt
59,99 Euro

Disponibil acum pe Razer.com și în oferta partenerilor retail autorizați

Aqua Shift color
49,99 Dolari

Disponibil acum pentru precomandă prin Best Buy, Microsoft și pe pagina Razer.com

Razer Xbox White Suite

Razer Kaira for Xbox
109,99 Euro

Razer Kaira Pro for Xbox
159,99 Euro

Razer Wolverine V2
119,99  Euro

Disponibil acum pe Razer.com și în oferta partenerilor retail autorizați

IMAGINI DE PRODUS

LINK

DESPRE RAZER

Razer™ este cel mai popular brand de lifestyle dedicat gamerilor la nivel mondial.

Sigla care reprezintă șarpele cu trei capete este unul dintre cele mai ușor de recunoscut simboluri în lumea jocurilor video și a comunităților de sporturi electronice.

Cu o bază de fani care se întinde toate continentele, compania a proiectat și a construit cel mai mare ecosistem centrat pe nevoile gamerilor, care include pe lângă accesorii hardware și aplicații software, respectiv servicii dedicate.

Gama hardware produsă de Razer și premiată de cele mai populare publicații de specialitate, include periferice de gaming deosebit de performante și laptopurile de gaming Blade.

Platforma software dezvoltată de Razer și folosită de peste 100 de milioane de utilizatori, include Razer Synapse (o platformă de tipul Internet of Things), Razer Chroma (un sistem proprietar de iluminare RGB) și Razer Cortex (un sistem pentru optimizarea jocurilor video).

Serviciile oferite de Razer includ Razer Gold, unul dintre cele mai mari servicii de credit virtual din lume adresate jucătorilor și Razer Fintech, unul dintre cele mai mari servicii de plăți digitale de tip online-to-offline din Asia de Sud-Est.

Fondat în 2005 cu sediul în Irvine, California și cu sedii regionale în Hamburg, Shanghai și Singapore, Razer are 18 birouri în toată lumea și este recunoscut ca lider în cadrul brandurilor dedicate gamerilor în SUA, Europa și China. Razer este listată la Bursa din Hong Kong (Cod: 1337).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *