ALERTĂ MEDIA:RAZER EXTINDE FAMILIA DE SCAUNE DE GAMING ERGONOMICE, RAZER ISKUR, CU NOI MODELE CAPITONATE CU MATERIAL TEXTIL

Noile modele Fabric și versiunile XL completează multiplu premiata gamă Razer Iskur

CINE: Razer, cel mai popular brand de lifestyle pentru gameri la nivel mondial (Hong Kong Stock Code: 1337).

CE: Razer a anunțat completarea gamei multiplu premiate de scaune de gaming ergonomice, Razer Iskur, cu noi modele capitonate cu material textil, oferindu-le mai multe opțiuni utilizatorilor când vine vorba de personalizarea spațiului de gaming.

O caracteristică cerută în mod activ de membrii comunității Razer, noua versiune Razer Iskur Fabric folosește un material textil ultra-moale, rezistent la lichide, asigurând o experiență confortabilă, care rezistă în timp. Materialul textil cu țesătură densă oferă o senzație deosebit de confortabilă, dar în același timp durabilă pentru a putea face față la condițiile de utilizare cotidiane, fiind rezistent la apă, ulei și murdărie. Noua versiune păstrează caracteristicile ergonomice deja bine cunoscute, inclusiv suportul lombar care asigură o postură perfectă. Razer Iskur Fabric va fi disponibil și în mărime XL.

Screenshot 2021-09-08 112544

După recenta lansare a Razer Iskur și Razer Iskur X în mărimea XL, gama de produse Razer Iskur este acum completă. Versiunile XL sunt cu 15% mai mari decât modelele standard, asigurând mai mult spațiu pentru jucători printr-un spătar mai înalt și un șezut mai lat. Versiunea XL este ideală pentru utilizatori cu o înălțime de până  la 208cm și cu o greutate de până la 180kg, făcând gama accesibilă unui număr mai mare de utilizatori .

Pentru mai multe detalii despre Razer Iskur Fabric vizitați pagina https://www.razer.com/gaming-chairs/razer-iskur-fabric

DE CE:  Noile Razer Iskur Fabric și versiunile XL le oferă jucătorilor mai multe opțiuni când vine vorba de alegerea scaunului potrivit pentru spațiul lor de gaming.

CÂND:  Razer Iskur Fabric și Iskur XL Fabric sunt deja disponibile.

UNDE:  Disponibile pe Razer.com, în magazinele RazerStore loca și în oferta partenerilor de retail autorizați.

PREȚ Noul Razer Iskur Fabric este disponibil la prețul de 549,99 Euro, în timp ce versiunea XL  poate fi achiziționată pentru prețul de 649,99 Euro.

Razer Iskur  XL are prețul de 649,99 Euro, în timp ce versiunea XL a Razer Iskur X,  are prețul de 599,99 Euro.

IMAGINI: LINK

DESPRE RAZER

Razer™ este cel mai popular brand de lifestyle dedicat gamerilor la nivel mondial.

Sigla care reprezintă șarpele cu trei capete este unul dintre cele mai ușor de recunoscut simboluri în lumea jocurilor video și a comunităților de sporturi electronice.

Cu o bază de fani care se întinde toate continentele, compania a proiectat și a construit cel mai mare ecosistem centrat pe nevoile gamerilor, care include pe lângă accesorii hardware și aplicații software, respectiv servicii dedicate.

Gama hardware produsă de Razer și premiată de cele mai populare publicații de specialitate, include periferice de gaming deosebit de performante și laptopurile de gaming Blade.

Platforma software dezvoltată de Razer și folosită de peste 100 de milioane de utilizatori, include Razer Synapse (o platformă de tipul Internet of Things), Razer Chroma (un sistem proprietar de iluminare RGB) și Razer Cortex (un sistem pentru optimizarea jocurilor video).

Serviciile oferite de Razer includ Razer Gold, unul dintre cele mai mari servicii de credit virtual din lume adresate jucătorilor și Razer Fintech, unul dintre cele mai mari servicii de plăți digitale de tip online-to-offline din Asia de Sud-Est.

Fondat în 2005 cu sediul în Irvine, California și cu sedii regionale în Hamburg, Shanghai și Singapore, Razer are 18 birouri în toată lumea și este recunoscut ca lider în cadrul brandurilor dedicate gamerilor în SUA, Europa și China. Razer este listată la Bursa din Hong Kong (Cod: 1337).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *