Phonetastic GSM devine distribuitor autorizat- gama IoT pentru România și Moldova

București, August 2021 – Phonetastic GSM, companie românească active, pe piața europeană de telefonie mobilă și accesorii, anunță că a devenit, începând cu luna iulie, distribuitor autorizat al gamei de dispozitive IoT (Internet of Things) de la realme, pentru România și Moldova.

”Pe o piață într-o continuă dezvoltare, venim cu o alternativă fiabilă, ce aduce tehnologia de ultimă oră la prețuri accesibile tuturor, prin accesorii de tipul căștilor cu bluetooth: buds și in-ear, smartwatch-urilor, becurilor, cântare și camerelor video 360° inteligente, urmând ca în viitor gama să fie extinsă. Toate acestea vor fi livrate direct din depozitul nostru, în 24 de ore de la comandă, iar pentru cei ce au nevoie de susținere, oferim atât soluții financiare, cât și suport de marketing”, a declarat Ștefan Rădoi, Director Achiziții România, Phonetastic GSM.

Phonetastic distribuitor autorizat IoT realme

Phonetastic GSM este într-o continuă diversificare de portofoliu, iar negocierile cu realme pentru a include produsele din gama IoT în oferta companiei pentru piața celor două țări au reprezentat pasul firesc pentru 2021. realme se alătură astfel celor 34 de branduri comercializate de Phonetastic GSM.

În cei 11 ani de activitate, cu o cifră de afaceri de 51,5 milioane de euro pentru 2020, Phonetastic GSM a devenit unul dintre cei mai importanți distribuitori de produse de telecomunicații și IT&C din România, cu o prezență activă în 37 de țări și 120 de furnizori.

Despre Phonetastic GSM

În oferta companiei se regăsesc, din stoc, peste 500 de produse unice, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri, până la smart gadget-uri pentru smart home, de la Apple, Amazfit, Amazon, Google, Huawei, Samsung, Xiaomi și acum realme – gama de dispozitive IoT.

Printre clienții din România și din Europa se numără atât redistribuitorii, cât și marii jucători din retailul clasic sau online, electro-IT, telecomunicații și asigurări

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *