Huawei dă startul campaniei Back To School cu oferte promoționale la numeroase categorii de produse

Discount de până la 2.000 lei pentru laptop-uri, extra garanție de un an și update gratuit la Windows 11

București, 19 august 2021 – Huawei Consumer BG dă startul campaniei Back To School cu oferte avantajoase la numeroase produse. Astfel, în perioada 20 august – 26 septembrie, fiecare săptămână va aduce prețuri promoționale pentru diferite categorii de produse, în magazinul online www.huaweistore.ro. Săptămâna aceasta, laptopurile MateBook 13 și MateBook 14 sunt vedetele campaniei, cu reduceri de până la 2.000 lei.

Magazinul Huawei Online Store se pregătește de începerea noului an școlar cu campania Back To School, care oferă prețuri speciale la toate categoriile de produse în cadrul www.huaweistore.ro . Cu o durată de cinci săptămâni, campania va aduce în fiecare săptămână noi promoții pentru diferite categorii de produse Huawei.

Prima săptămână a campaniei Back To School vine cu reduceri pentru categoria de PC-uri. HUAWEI MateBook 13 și MateBook 14 vin cu reduceri de până la 2.000 lei, astfel MateBook 13 este disponibil la prețul de 2.999 lei, de la prețul inițial de 4.999 lei, iar MateBook 14 poate fi găsit la prețul de 3.999 lei, de la 4.999 lei, prețul fără reducere. Toate laptop-urile Huawei achiziționate în cadrul acestei campanii vor beneficia de update gratuit și prioritar al sistemului de operare la Windows 11. În plus, aceste notebook-uri vor beneficia și de un an de extra garanție gratuit.

De asemenea, MateBook D14 și D15, echipate cu procesoare Intel Core i3, au parte de reduceri atractive, ajungând la prețurile de 2.499 lei pentru MateBook D14 și 2.299 lei pentru MateBook D15. În plus, cele două laptopuri pot fi găsite la prețurile promoționale ale campaniei și în magazinele partenerilor de retail, din 23 august.

De asemenea, utilizatorii mai pot beneficia de o reducere de 60 sau 100 de lei prin intermediul voucherului primit la înscrierea în caravana Huawei din mall-urile ParkLake Shopping Center, Mega Mall, Băneasa Shopping City și AFI Cotroceni, în București, Iulius Mall și Vivo, în Cluj-Napoca, Vivo! din Constanța, Iulius Mall în Timișoara și Palas Mall din Iași.

Campania Back To School  este valabilă până la finalul lunii septembrie și va avea reduceri la toate categoriile de produse, în limita stocului disponibil. În cadrul magazinului online Huawei clienții pot alege achiziționarea PC-urilor în 3 sau 6 rate fără dobândă sau cu plata ramburs fără costuri suplimentare.

Despre Huawei Consumer Business Group

Produsele și serviciile Huawei sunt disponibile în peste 170 de țări, deservind mai mult de o treime din populația lumii. Compania are 14 centre de cercetare și dezvoltare în țări precum Statele Unite, Germania, Suedia, Rusia, India și China. HUAWEI Consumer BG este una dintre cele 3 filiale ale companiei și include smartphone-uri, computere și tablete, dispozitive portabile și servicii cloud etc. Cu peste 33 de ani de experiență în domeniul telecomunicațiilor, HUAWEI oferă tehnologii inovatoare consumatorilor de pretutindeni.

Pentru mai multe informații, vizitați: http://huaweistore.ro  

Pentru noutăți despre Huawei Consumer BG, urmați-ne pe:

Facebook: https://www.facebook.com/huaweimobilero/

Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobilero/

YouTube: https://www.youtube.com/HuaweiMobilero

Community: Comunitatea Huawei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *