Căștile OnePlus Buds Pro sunt disponibile la vânzări anticipate începând cu 18 august

Buds Pro au prețul recomandat de 739 lei și vor fi disponibile la un preț redus cu 10 € pentru utilizatorii care participă la campania Scavenger Hunt de pe Instagram, în perioada vânzărilor anticipate

Lifestyle_white_1

România, 18 august 2021: OnePlus Buds Pro, primele căști cu funcție de anulare inteligentă a zgomotului (ANC) de la OnePlus, vor fi disponibile prin vânzări anticipate începând de miercuri, 18 august, la ora 14:00. Noile căști premium oferă un sistem inteligent premium de reducere a zgomotului, calitate superioară a apelurilor, performanță ridicată a bateriei și un sunet personalizat pentru a crea o experiență audio cu adevărat captivantă. OnePlus Buds Pro vor fi disponibile pe GSMnet și onepl.us/romania, la 739 lei.

Lifestyle_Matte Black_1

Utilizatorii vor putea cumpăra căștile Buds Pro la un preț redus, prin intermediul campaniei “Scavenger Hunt”de pe contul de Instagram al OnePlus România, site-ul onepl.us/romania și forumul OnePlus. Toți utilizatorii care găsesc bucățile de cod ascunse de pe aceste trei platforme și le combină cu succes vor primi vouchere de 10 € pe care le vor putea folosi în primele trei ore de vânzări anticipate, pe 18 august (între orele 14:00 și 17:00).

Lifestyle_matte black case_1

OnePlus Buds Pro oferă un sistem ANC inteligent care suprimă în mod inteligent și în timp real frecvențele de sunet nedorite, cum ar fi zgomotul de fundal din jur sau conversațiile, ajustând nivelul de anulare a zgomotului în consecință pentru a menține utilizatorii atenți la melodiile lor. Fiecare cască are o configurație cu trei microfoane care filtrează activ nivelurile de zgomot de până la 40dB. Acestea oferă o experiență de ascultare mult mai confortabilă și adaptată, spre deosebire de sistemele convenționale ANC cu niveluri fixe de anulare a zgomotului. OnePlus Buds Pro asigură că apelurile sunt întotdeauna clare, chiar și în medii zgomotoase, cu ajutorul unor algoritmi de reducere a zgomotului îmbunătățiți și un design mecanic care reduce zgomotul vântului.

Case and earbuds_white (1)

Căștile wireless dispun de OnePlus Audio ID, un profil de sunet calibrat cu atenție, care se pliează pe preferințele și sensibilitățile sonore specifice utilizatorului.

Pe lângă calitatea sunetului, OnePlus Buds Pro oferă o durată de viață a bateriei de până la 38 de ore, împreună cu carcasa de încărcare, iar pentru o încărcare de doar 10 minute oferă 10 ore de utilizare. Căștile sunt compaibile cu tehnologia de încărcare rapidă Warp Charge a OnePlus, precum și cu încărcătoarele wireless certificate Qi de la alți producători.

Case and earbuds_matte black (1)

Despre OnePlus

OnePlus este o companie globală de tehnologie mobilă care forțează conceptele convenționale de tehnologie. Creat în jurul mantrei „Never Settle”, OnePlus creează dispozitive proiectate într-un mod deosebit, cu o construcție premium și hardware performant. OnePlus prosperă prin cultivarea unor legături puternice și prin creșterea împreună cu comunitatea sa de utilizatori și fani.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați OnePlus.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *