Integrarea AMD Radeon Pro pe dispozitivele Apple

AMD a anunțat disponibilitatea noilor soluții grafice AMD Radeon PRO W600X pentru Mac Pro, dar și GPU-urile Radeon PRO W6800X, Radeon PRO W6900X și Radeon PRO W6800X Duo (configurație dual-GPU care utilizează interconectarea AMD Infinity Fabric de mare viteză).

Construită pe arhitectura AMD RDNA 2 pe 7 nm, seria Radeon PRO W6000X păstrează eficiență consumului energetic, totodată oferind performanțe la cel mai înalt nivel. Această serie este destinată celor mai solicitante sarcini privind crearea de conținut.

unnamed

Cele mai importante caracteristicile ale GPU-urilor din seria AMD Radeon PRO W6000X sunt:

  • Memoria GDDR6 de mare viteză – Până la 64 GB de memorie GDDR6 cu o lățime de bandă de până la 512 GB/s ce oferă viteze de transfer ultra-rapide pentru a deschide instantaneu aplicațiile profesionale.
  • AMD Infinity Cache – Până la 256 MB (total) memorie cache de cea mai nouă generație integrată pe matrița GPU este conceput pentru a reduce latența și consumul de energie.
  • AMD Infinity Fabric – Oferă o lățime de bandă mare, latență scăzută, conexiune directă între GPU-urile AMD, permițând transferuri de mare viteză GPU-la-GPU, concepute pentru a face față cu brio chiar și celor mai solicitante activități de lucru.

Puteți afla mai multe despre GPU-urile din seria AMD Radeon PRO W6000X pentru Mac Pro aici și puteți găsi detalii despre Mac Pro accesând link-ul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *