RAZER ANUNȚĂ NOUL RAZER BLADE 17 ECHIPAT CU CEL MAI PUTERNIC PROCESOR INTEL DINTR-UN LAPTOP RAZER

Noile Blade 17 și Blade 15 Base Model beneficiază de upgrade-uri substanțiale printre care se numără și procesoarele 11th gen Intel® Core™ H-series, oferind performanță îmbunătățită, stocare mai rapidă și suport Thunderbolt 4.

BUCUREȘTI, 16 iulie 2021 – Razer™, cel mai popular brand de lifestyle pentru gameri la nivel mondial (Hong Kong Stock Code: 1337), a anunțat următoarea generație de laptop-uri de gaming, Razer Blade 17, bazată pe procesoarele 11th Gen Intel® Core™ H-Series și pe plăcile video NVIDIA® GeForce RTX™ 3080 special concepute pentru laptop-uri. Debutând în configurația Blade 17, procesorul Intel® Core™ i9-11900H, este cel mai puternic procesor Intel încorporat în Razer Blade. Datorită nenumăratelor îmbunătățiri aduse de noul model, laptop-ul ultra-subțire Blade 17 rămâne una dintre cele mai bune opțiuni de a înlocui un desktop atât pentru gameri, cât și pentru creatorii de conținut.

Prin încorporarea procesorului i9-11900H, care dispune de opt nuclee și 16 fire de execuție, Blade 17 atinge un nou nivel de performanță, care acum ceva timp era de neimaginat chiar și pentru un Razer Blade cu tehnologie Intel. Frecvența procesorului poate atinge un maxim de 4.90GHz, ceea ce duce la creșteri de performanță drastice atât în jocuri, cât și în aplicațiile de tip multi-thread. Prin combinarea cu GPU-ul de laptop NVIDIA GeForce RTX 3080 și opțiuni de ecran care includ chiar și un touchscreen cu rezoluție 4K, Razer a dezvoltat unul dintre cele mai puternice laptopuri de gaming cu diagonala de 17 țoli de pe piață.

“Încorporarea procesorului Intel® Core™ i9-11900H reprezintă un moment de evoluție important pentru gama Razer Blade, unul care anunță viteze incredibile și caracteristici de top,” a declarat  Serhan Ceran, Director al diviziei Enthusiast Laptops în cadrul Intel. “Cel mai nou CPU mobil destinat categoriei de pasionați, combinat cu excepționala calitate oferită de Blade 17, asigură o experiență de utilizare care va impresiona atât la capitolul performanță, cât și la cel de consum de energie.”

Noul Blade 17 dispune de un înveliș rezistent la amprente, care reduce gradul de uzură a carcasei în condiții de utilizarea zilnică. Pe lângă a 11-a generație de procesoare Intel, noul Blade oferă și alte upgrade-uri precum stocarea și memoria mai rapide, sau conectivitatea Thunderbolt 4.

“De mai mulți ani, Blade 17 reprezintă un punct de referință pe piața laptop-urilor de gaming premium, iar pentru noi este important să oferim în continuare performanță de top la un nivel de calitate impecabil, un lucru cu care fanii s-au obișnuit deja,” a declarat Brad Wildes, Senior Vice President și General Manager al diviziei de Systems în cadrul Razer. “Prin integrarea continuă de îmbunătățiri și încorporarea celor mai noi și mai avansate componente hardware, gama de produse Blade își menține avantajul față de competiție. Razer Blade a fost dintotdeauna sinonim cu idealurile de performanță și stil, un atribut pe care intenționăm să-l păstrăm.”

Evoluție consistentă

Noul Blade 17 dispune de un webcam Full HD 1080p îmbunătățit, oferind o claritate sporită a imaginii. Mai mult decât atât, a fost dublat numărul de microfoane dedicate de la două la patru, transformând call-urile video într-o adevărată plăcere. Cele patru difuzoare încorporate direcționate către utilizator oferă o experiență captivantă pentru orice tip de joc. Sistemul deosebit de popular de răcire bazat pe camere cu vapori a fost și el îmbunătățit alături de touchpad, care acum împiedică mișcarea accidentală a cursorului de pe ecran în timp ce utilizatorii tastează. Sistemul de răcire îmbunătățit consolidează reputația Blade 17 de înlocuitor pentru sistemele de tip desktop.

Lista de caracteristici ale Blade 17 este completată de iluminarea individuală Razer Chroma RGB pentru fiecare tastă, sunetul dinamic THX® Spatial Audio care oferă un plus de realism jocurilor și filmelor, dar și de o abundență de porturi care contribuie la eliminarea dongle-urilor inutile, printre care și un cititor de carduri SD și un port USB-C ce poate fi folosit la încărcarea diferitelor dispozitive.

Blade 15 Base disponibil cu Intel 11th Gen în mod exclusiv pe Razer Store

Pe lângă Blade 17, noul model Blade 15 Base se întoarce în lumina reflectoarelor echipat cu procesoarele 11th Gen Intel® Core™ i7-11800H, fiind disponibil la precomandă în mod exclusiv pe Razer.com la prețuri pornind de la 1.899,99 Euro. Blade 15 Base va dispune și de performanțe grafice de invidiat datorită GPU-ului de laptop NVIDIA GeForce RTX 3070. Și noul Blade 15 Base beneficiază de avantajele oferite de cea mai nouă generație de procesoare Intel, rămânând cel mai accesibil model din gama Blade. Modelul este echipat cu două sloturi de expansiune de SSD PCIe 4.0 pentru a putea extinde capacitatea de stocare, dar și cu memorie mai rapidă și conectivitate Thunderbolt 4.

Razer Blade 15 Base dispune de asemenea de THX Spatial Audio, care oferă o experiență audio captivantă de 360 de grade, indiferent dacă e vorba de gaming, vizionarea de filme sau ascultarea de muzică.  

Pentru mai multe detalii despre Razer Blade 17 și Blade 15 Base, vizitați pagina web: https://www.razer.com/gaming-laptops/razer-blade

PREȚ ȘI DISPONIBILITATE

Noul Blade 17 pornește de 2.599,99 Euro și este disponibil la precomandă pe pagina Razer.com, în magazinele RazerStore și în oferta anumitor parteneri de retail.

Razer Blade Base 15 pornește de la 1.899,99 Euro și este disponibil la precomandă în mod exclsuiv pe Razer.com și în magazinele RazerStore.

IMAGINI

LINK

DESPRE RAZER

Razer™ este cel mai popular brand de lifestyle dedicat gamerilor la nivel mondial.

Sigla care reprezintă șarpele cu trei capete este unul dintre cele mai ușor de recunoscut simboluri în lumea jocurilor video și a comunităților de sporturi electronice.

Cu o bază de fani care se întinde toate continentele, compania a proiectat și a construit cel mai mare ecosistem centrat pe nevoile gamerilor, care include pe lângă accesorii hardware și aplicații software, respectiv servicii dedicate.

Gama hardware produsă de Razer și premiată de cele mai populare publicații de specialitate, include periferice de gaming deosebit de performante și laptopurile de gaming Blade.

Platforma software dezvoltată de Razer și folosită de peste 100 de milioane de utilizatori, include Razer Synapse (o platformă de tipul Internet of Things), Razer Chroma (un sistem proprietar de iluminare RGB) și Razer Cortex (un sistem pentru optimizarea jocurilor video).

Serviciile oferite de Razer includ Razer Gold, unul dintre cele mai mari servicii de credit virtual din lume adresate jucătorilor și Razer Fintech, unul dintre cele mai mari servicii de plăți digitale de tip online-to-offline din Asia de Sud-Est.

Fondat în 2005 și având două sedii, unul la Irvine și al doilea în Singapore, Razer are șaptesprezece birouri în toată lumea și este recunoscut ca lider în cadrul brandurilor dedicate gamerilor în SUA, Europa și China. Razer este listată la Bursa din Hong Kong (Cod: 1337).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *