Huawei relansează unul dintre cele mai bine vândute laptopuri: MateBook 13, ediția 2021

Ofertă specială weekend-ul acesta în www.huaweistore.ro

HUAWEI MateBook 13 este cel mai nou membru al categoriei de notebook-uri Huawei Consumer Business Group (BG), echipat cu procesorul AMD Ryzen™ 7 3700U. HUAWEI MateBook 13 se încadrează perfect în atributele pentru care întreaga serie de produse este apreciată: inovație, design elegant, portabilitate și performanțe tehnice. Noul laptop este disponibil în acest weekend la prețul de 2.999 lei pe www.huaweistore.ro, iar de luni, 12 iulie, prețul va fi de 3.299 lei.

Cel mai nou model de laptop din familia Huawei, MateBook 13,  are un ecran IPS de 13 inci, cu o rezoluție de  2160 x 1440, 200 PPI, oferind utilizatorului o experiență de vizionare 2K. Cu o rată de contrast de 1000:1, gamă de culori 100% RGB și senzor de lumină, MateBook 13 prezintă imagini luminoase și pline de viață. Laptopul are un raport ecran-corp de 88% și un unghi de vizualizare de 178 de grade.

HUAWEI MateBook 13 răspunde perfect nevoilor persoanelor active, mereu în mișcare, având o greutate de aproximativ 1,3 kg și o grosime de 14,9 mm. Construit din aliaj de aluminiu, laptopul este realizat cu meticulozitate și are un finisaj tăiat în diamant pe fiecare colț, oferindu-i un aspect premium ultra-modern. Pentru a-i spori portabilitatea, HUAWEI MateBook 13 a fost dotat cu o baterie de mare capacitate și funcție de încărcare rapidă, ce încarcă bateria până la 50%, după numai 30 de minute petrecute conectat la priză. De asemenea, încărcătorul laptopului suportă și funcția de încărcare HUAWEI SuperCharge pentru anumite smartphone-uri Huawei.

Procesorul AMD Ryzen™ 7 3700U alături de un SSD PCIe NVMe de mare viteză și arhitectura dual-channel RAM DDR4, oferă o viteză de procesare sporită ce permite rularea mai multor programe în același timp. Viteza maximă de citire și scriere a fost îmbunătățită cu peste 50%, conform testelor efectuate în laboratoarele Huawei, comparativ cu proiectarea memoriei cu un singur canal, reducând dramatic timpii de așteptare în timpul rulării programelor sau stocării și citirii datelor. Tocmai pentru a susține această capacitate de operare, noul laptop a fost dotat cu un ventilator Shark Fin 2.0 al Huawei, foarte silențios, care poate disipa căldura rapid utilizând ventilatoare duale, obținând o creștere a vitezei de 25% față de ventilatoarele normale, conform măsurătorilor efectuate în laboratoarele Huawei.

De asemenea, HUAWEI MateBook 13 vine cu sistemul de operare Windows 10 Home preinstalat și permite conexiunea facilă cu alte echipament prin intermediul funcției Huawei Share. Aceasta permite partajarea unui singur ecran între HUAWEI MateBook 13 și un smartphone Huawei, în care utilizatorii pot trage fișiere de la o interfață de utilizator la cealaltă pentru a transfera fișiere și pot vizualiza conținutul salvat în smartphone direct pe laptop. Perifericele conectate la laptop pot fi, de asemenea, utilizate pentru a naviga pe smartphone, oferind utilizatorilor de laptop acces fără probleme la aplicațiile mobile fără a comuta dispozitivul.

Despre Huawei Consumer Business Group

Produsele și serviciile Huawei sunt disponibile în peste 170 de țări, deservind mai mult de o treime din populația lumii. Compania are 14 centre de cercetare și dezvoltare în țări precum Statele Unite, Germania, Suedia, Rusia, India și China. HUAWEI Consumer BG este una dintre cele 3 filiale ale companiei și include smartphone-uri, computere și tablete, dispozitive portabile și servicii cloud etc. Cu peste 33 de ani de experiență în domeniul telecomunicațiilor, HUAWEI oferă tehnologii inovatoare consumatorilor de pretutindeni.

Pentru mai multe informații, vizitați: http://huaweistore.ro  

Pentru noutăți despre Huawei Consumer BG, urmați-ne pe:

Facebook: https://www.facebook.com/huaweimobilero/

Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobilero/

YouTube: https://www.youtube.com/HuaweiMobilero

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *