Scrisoarea lui Pete Lau despre OnePlus Nord 2 5G    OnePlus Nord 2 5G: forțăm limitele telefonului excelent de zi cu zi

OnePlus Nord 2 5G name and tagline

2020 a fost un an important pentru OnePlus. Anul trecut, familia OnePlus a crescut odată cu apariția OnePlus Nord, o linie de smartphone mai accesibilă, care ne-a reconfirmat misiunea de a împărtăși tehnologie extraordinară cu lumea. Datorită reacției comunității noastre loiale și a noilor utilizatori, OnePlus Nord a devenit unul dintre produsele noastre de succes. În Europa și India, Nord a realizat cele mai bune rezultate de vânzări din primele zile din istoria OnePlus și a fost cel mai precomandat produs vreodată pe Amazon India.

Dar vânzările de record nu au fost obiectivul nostru principal. Scopul a fost și este să facem tehnologia excelentă mai accesibilă. De aceea am lansat mai multe produse sub linia OnePlus Nord – seria N pentru prietenii noștri din America de Nord și noul Nord CE din Europa și India. Seria N oferă unele dintre cele mai accesibile smartphone-uri 5G din America de Nord, iar OnePlus Nord CE 5G a fost cel mai vândut smartphone din ziua lansării pe Amazon.in.

Aceste rezultate nu ar fi fost posibile fără sprijinul și feedback-ul constant din partea comunității noastre și a entuziaștilor din întreaga lume.

Astăzi aș vrea să vă împărtășesc o noutate pe care mulți dintre voi o anticipau de ceva vreme: OnePlus Nord 2 5G.

Spiritul “Never Settle” se referă la căutarea constantă a perfecțiunii. Primul OnePlus Nord a fost un produs fantastic, dar de când l-am lansat, am continuat să examinăm feedback-ul dvs. și să lucrăm la modalități de îmbunătățire a experienței utilizatorului pentru următorul dispozitiv OnePlus Nord. OnePlus Nord 2 5G este un upgrade consistent de la primul OnePlus Nord, de la cameră la performanță și până la încărcare, precum și noul SoC Dimensity 1200-AI concentrat pe experiența AI. Suntem încrezători că noul dispozitiv oferă experiența OnePlus rapidă și fluidă atât de îndrăgită și că respectă etosul „Never Settle”.

Te așteptăm pe 22 iulie, când prezentăm oficial OnePlus Nord 2 5G pentru utilizatorii noștri din Europa și India.

Never Settle,

Pete

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *