Samsung Odyssey League se reîntoarce – de data aceasta cu Rocket League

Samsung dă start, încă o dată, competiției Odyssey League, de data aceasta cu un turneu European de Rocket League, care se va desfășura în perioada 23 iulie – 29 august în 10 regiuni și 34 de țări, cu premii în total de 25.000 EUR, dar și cu alte surprize Samsung Odyssey.

București, România – 5 iulie 2021 – După succesul Odyssey League cu Player Unknown’s Battlegrounds de anul trecut, Samsung Electronics Co., Ltd, liderul global pe piața monitorelor de gaming, invită din nou echipele la un nou turneu eSports – de data aceasta vor conduce mașini și vor trage la poartă în Rocket League, nu cu arme ca în PUBG. Există o mulțime de premii Samsung de câștigat, împreună cu un câștig total de 25.000 EUR.

Spectatorii finalei Europene vor putea descoperi cele mai noi monitoare de gaming Odyssey, care vor fi utilizate de echipele participante în etapele finale ale turneului. Reunind cele mai bune monitoare de gaming Samsung, precum premiatul Odyssey G9, declarat recent drept Cel Mai Bun Monitor de Gaming de către European Hardare Association sau noile modele anunțate, precum G70A, G50A și G30A, care le permit jucătorilor să se bucure de cele mai noi și performante PC-uri și jocuri de consolă, capabile de culori realiste, acuratețe și răspuns imediat. Perfecte, așadar, și pentru competiția de Rocket League.

Odyssey League, denumită după gama inovatoare de monitoare de gaming, este în cautarea celor mai bune echipe din Europa în competiția de Rocket League. Jucătorii care pot concura la cel mai înalt nivel, sinonim cu marca Odyssey, și sunt dispuși să o demonstreze, au șansa de a câștiga o parte din totalul de premii de 25.000 EUR.

Înscrierile la turneu s-au deschis în data de 2 iulie, iar echipele regionale se vor putea înregistra pentru a participa în etapa de calificări începând cu 23 iulie. Battle-urile câștigătoare din finalele regionale vor fi difuzate fiecare în limbile locale.

Echipele care vor reuși în finale vor trece în etapa europeană, care va avea loc în perioada 27-29 august și care va fi difuzată în limba engleză. În urma acesteia se va alege echipa câștigătoare.

Regiunile care vor participa la Odyssey League sunt următoarele:

RegiuniȚări / Sub-regiuniEtapaData
1, 2, 3, 4, 5Austria, Elveția, Italia, Spania, Portugalia, Polonia, Europa de Est, România, Grecia, Ungaria, Republica Cehă, Regiunea Baltică și AdriaticăCalificări23-26 Iulie
Finalele Regionale7-8 August
6, 7, 8, 9,10Benelux, Franța, Germania, Suedia, Norvegia, Finlanda, Danemarca, Marea BritanieCalificări30 Iulie – 2 August
Finalele Regionale14-15 August
ToțiToate RegiunileFinalele Europene27-29 August

Echipele care doresc să participe se pot înscrie pe www.odysseyleague.gg.

Samsung va urmări progresul și știrile legate de turneu pe Twitter (@OdysseyLeague) și pe serverul nostru Discord.

ModelG70AG50AG30A
DisplayDimensiunea Ecranului28″27″27″ 24″
Plat / CurbatPlat
Raport de aspect16:9
Luminozitate (standard)300 cd/㎡(Peak 400 cd/㎡)350 cd/㎡250 cd/㎡
HDRVESA DisplayHDR 400HDR10
Rezoluție3,840 x 2,1602,560 x 1,4401,920 x 1,080
Timp de răspuns1ms(GTG)1ms(MPRT)
Unghi de vizualizare178°(Orizontal) / 178°(Vertical)
Rata cadrelorMax 144HzMax 165HzMax 144Hz
Funcție de GamingFreeSyncFreeSync Premium ProFreeSync Premium
G-SYNCG-SYNC Compatible
Auto Source Switch+Da
Etc.(1)Modul Eye Saver, Flicker Free, Egalizator negru, Optimizator de rată de reîmprospătare
Etc.(2)Mod Lag Low Input, Super Arena Gaming UX, Ultrawide Game View, CoreSync Lighting
Etc.CuloareNEGRU
InterfațăDisplay Port 1.4 (1EA),HDMI 2.1 (2EA),USB3.0 Up (1EA) & Down (2EA)Display Port 1.2 (1EA), HDMI 2.0 (1EA),Display Port 1.2 (1EA),HDMI 1.4 (1EA),
ErgonomieHAS (suport reglabil pe înălțime), înclinare, pivotare, pivot
Montaj pe perete100 x 100

Despre Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspiră oamenii și creează viitorul prin tehnologii și idei. Compania redefinește lumea televizoarelor, pe cea a smartphone-urilor, a dispozitivelor wearables, a tabletelor, a electrocasnicelor digitale, a sistemelor de rețea și memorie și a ecranelor profesionale. Pentru cele mai noi informații, vizitați Samsung Newsroom la http://news.samsung.com.

Despre Epic Games

Fondată în 1991, Epic Games este o companie americană întemeiată de CEO-ul Tim Sweeney. Compania are sediul central în Cary, Carolina de Nord și are peste 40 de birouri în întreaga lume. Astăzi Epic este lider în divertismentul interactiv și furnizor de tehnologie de motoare 3D.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *