Motorola lansează noul motorola defy pentru o viață fără griji

Smartphone-ul este rezistent la praf, apă și impact pentru a ajuta utilizatorii să „evite pericolele în fiecare zi”

București, 17 iunie 2021 –  Motorola și Bullitt Group anunță lansarea unei serii de smartphone-uri durabile și a primului dispozitiv din gama Motorola rugged, modelul motorola defy. Pentru dezvoltarea noului smartphone, Motorola a încheiat un parteneriat cu Bullitt Group, lider global în industria telefoanelor mobile durabile, premiat în repetate rânduri pentru performanță. Primul produs rezultat în urma acestui parteneriat este un dispozitiv care poate face față stresului vieții de zi cu zi și al aventurilor în aer liber. Noul motorola defy dispune de toate caracteristicile de protecție de care au nevoie utilizatorii fără a face compromis la performanță, putere sau durata de viață a bateriei.

motorola defy consolidează angajamentul Motorola de a oferi tuturor inovații semnificative, fiind testat pentru rezistanță în condiții reale. Este un telefon rezistent la apă, certificat conform standardelor din industrie (IP68) și poate fi scufundat la o adâncime de 1.5 metri timp de 35 de minute1 datorită carcasei sale unice, cu dublă etanșare. În plus, poate rezista căderilor de la înălțimi2 de până la 1.8 metri și este certificat conform standardelor militare (MIL-SPEC 810H), fiind supus testelor de rezistență la temperaturi extreme și vibrații, precum și căderi libere, aleatorii, repetitive, în manieră controlată.

Aproximativ 34% dintre consumatori și-au spart sau deteriorat smartphone-ul în ultimii trei ani, un aspect extrem de important pentru care motorola defy vine cu soluția necesară și elimină această grijă a utilizatorilor prin protecția suplimentară a carcasei. De la căderea de pe capota mașinii, alunecarea din buzunar, vărsatul cafelei sau uitarea smartphone-ului la soare3, acest noi device robust va rezista tuturor micilor accidente din timpul zilei. Într-o perioadă în care igiena este extrem de importantă, la fel de important pentru utilizatori este și faptul că durabilitatea noului smartphone Motorola le permite să spele smartphone-ul la fel de des cum se spală pe mâni.

Utilizatorii pot face fotografii mai clare și mai luminoase, în orice condiții datorită senzorului de 48 MP f / 1.8 cu tehnologie Quad Pixel, ideal pentru a surprinde un apus sau un răsărit captivant dar și oricare alt moment din timpul zilei. Camera modelului motorola defy ajută la diferențierea acestuia de alte smartphone-uri durabile. Smartphoneul are un ecranul HD + de 6,5 inch,  protejat de un display voluminos Corning® Gorilla® Glass Victus ™. Bateria cu capacitate de 5.000 mAh, cu încărcare TurboPower™ și autonomie de două zile după o singură încărcare3 le oferă utilizatorilor siguranța că nu vor rata niciodată un moment ce merită capturat în fotografii. Smartphone-ul este destinat persoanelor care sfidează pericolele în fiecare zi și care își doresc un telefon pe măsură.

motorola defyeste disponibil în culorile Forged Green și Negru, cu un design elegant și o textură unică ce îl face mai ușor de ținut în mână, precum și o curea detașabilă pentru încheietura mânii care poate fi folosită pentru extra siguranță.

Disponibilitate și prețuri

motorola defy va fi disponibil pe anumite piețe europene și America Latină în următoarele săptămâni, la un preț recomandat de pornire de 329 EUR / 279 GBP. Prețul poate varia în funcție de țară. Pentru specificații complete, vă rugăm accesați  www.motorolarugged.com. Mai multe imagini cu produsul sunt disponibile pe site-ul nostru  www.motorolarugged.com/ro-ro

Moto Defy Specificații:

  • Rezistent la apă – până la 1.5 m (5 ft) adâncime, timp de 35 de minute. Carcasă dublă, etanșată;
  • Rezistent la nisip, praf și murdărie, umiditate și picături fine de apă sărată – certificat IP68
  • Standarde militare, teste MIL-SPEC 810H de rezistență la temperaturi extreme și vibrații, precum și la căderi libere, aleatorii, repetitive, în manieră controlată.
  • Testat pentru căderi repetate de până la 1.8m (6ft)pe oțel.PCB întărit structural. Șnur de înaltă calitate pentru a reduce numărul căderilor
  • Se poate spăla cu săpunuri și dezinfectanți ușori
  • Baterie de 5000 mAh integrată, încărcare TurboPower ™ de 20 W. USB tip C. Port rezistent la apă. Durată de viață a bateriei de până la două zile
  • Ecran HD + de 6,5 inci protejat de un display de 0,7 mm grosime Corning® Gorilla® Glass Victus ™ și adâncitură de 0,5 mm. Poate fi utilizat cu mâinile ude.
  • Sistem de operare Android ™ 10 (cu upgrade la 11)
  • Memorie 4 GB RAM, 64 GB ROM, stocare extensibilă (microSD ™) 6
  • Procesor octa-core Qualcomm SD662 2GHz
  • Camera foto de 48MP f / 1,8 senzor principal + 2MP adâncime + 2MP macro, cameră frontală de 8MP
  • Conexiuni LTE Cat 4, VoLTE, VoWiFi
  • [benzi: LATAM: 1/2/3/4/5/7/8/19/28/66 sau
  • EMEA: 1/2/3/5/7/8/18/19/20/26/28/38/40/41]
  • 3G HSPA + [benzi: 1/2/4/5/6/8 sau 1/2/5/8/19]
  • 2G GSM [benzi: 2/3/5/8]
  • Design texturat, cu aderență suplimentară
  • Tastă de comandă rapidă programabilă cu modul Push to Talk (PTT)
  • Bluetooth 5.0, NFC
  • Jack pentru căști de 3,5 mm (impermeabil)
  • Dual SIM – Nano SIM + microSD ™
  • 2 ani garanție
  • Asistență pentru Android Enterprise
  • Actualizările de securitate – timp de 2 ani
  • Suport zero-touch
  • Disponibil pe culorile Forged Green și Negru

Disclaimer

Anumite caracteristici, funcționalități și specificații ale produsului pot depinde de rețea și sunt supuse unor termeni, condiții și taxe suplimentare. Toate pot fi modificate fără notificare prealabilă. MOTOROLA, Logo M stilizat, MOTO și familia de mărci MOTO sunt mărci comerciale ale Motorola Trademark Holdings, LLC. și sunt utilizate sub licență. Qualcomm Snapdragon este un produs al Qualcomm Technologies, Inc. și / sau al filialelor sale. Qualcomm este o marcă comercială a Qualcomm Incorporated, înregistrată în Statele Unite și în alte țări. Android este o marcă comercială a Google LLC. Corning este o marcă înregistrată a Corning Incorporated, Corning, N.Y., SUA © 2020 Corning Incorporated. Toate drepturile sunt rezervate. Toate celelalte mărci comerciale sunt proprietatea deținătorilor respectivi. © 2021 Motorola Mobility LLC. Toate drepturile sunt rezervate.

  1. Certificat IP68: rezistent la praf și apă până la 1,5 metri timp de 35 de minute. După folosirea în apă sărată se recomandă clătirea dispozitivului cu apă curată, inclusiv a mufei  audio și a conectorul USB, pentru a evita coroziunea.
  2. Rezistență la căderi de până la de 1,8 metri
  3. Aria de temperatură operațională de la -25 ° C la + 55 ° C. Poate face față și schimbărilor extreme de temperatură: trecerea rapidă de la rece la cald sau invers
  4. Senzorul de 48MP combină 4 pixeli în 1, pentru o rezoluție foto eficientă de 12MP.
  5. Durata bateriei (timpul de convorbire, timpul de standby și multe altele) se bazează pe folosirea tehnologiei 3G și sunt supuse utilizării rețelei și a telefonului. Toate afirmațiile privind durata de viață a bateriei sunt aproximative și se bazează pe o medie a testărilor de către utilizatori și un profil de utilizare mixtă (care include atât timpul de utilizare, cât și timpul de standby) în condiții optime de rețea. Performanța reală a bateriei va varia și depinde de mulți factori, inclusiv puterea semnalului, setările rețelei și dispozitivului, temperatura ambientală, starea bateriei și tiparele de utilizare.
  6. Stocarea disponibilă pentru utilizator este mai mică datorită multor factori, inclusiv sistemul de operare, software-ul și funcțiile care utilizează o parte din această capacitate; se poate schimba odată cu actualizările de software. Suportă până la 512 GB card microSD, carduri microSD, comercializate separat. Este posibil să nu fie posibilă mutarea conținutului cu restricții DRM pe card.

Vitezele de încărcare și descărcare depind de disponibilitatea rețelei, de zona geografică și de regulile operatorului privind utilizarea datelor.

Despre Bullitt Group

Bullitt Group sunt pionierii smartphone-urilor robuste, cu peste un deceniu de experiență „hard tech”. De la înființarea în 2009, Bullitt a condus în mod constant piața prin inovație și a câștigat premii internaționale pentru produsele wearables rezistente create. Bullitt proiectează, produce și distribuie milioane de smartphone-uri în peste 50 de piețe din întreaga lume.

Bullitt este licențiat global pentru Cat® (Caterpillar Inc.) Land Rover și Motorola pentru telefoane mobile și periferice conexe. Portofoliul său este în continuă documentare și evoluează în mod constant prin cercetarea și dezvoltarea dispozitivelor robuste, folosind expertiza excepțională în consolidarea tehnologiei mobile pentru condițiile extreme de lucru și a surprizelor neprevăzute de zi cu zi.

Sediul central al Grupului Bullitt se află în Reading, Marea Britanie, cu sedii suplimentare în Statele Unite, Taiwan, China, Africa de Sud, Germania și Australia.

www.bullitt-group.com

Despre parteneriatele strategice Motorola

De peste 90 de ani, brandul Motorola este cunoscut în întreaga lume pentru produse de înaltă calitate, inovatoare și de încredere. Programul Motorola Strategic Brand Partnership urmărește să valorifice puterea acestui brand iconic, făcând echipă cu o serie de companii dinamice care oferă produse unice și de înaltă calitate, care îmbogățesc viața consumatorilor. Partenerii strategici colaborează îndeaproape cu inginerii Motorola în timp ce dezvoltă și fabrică produsele, asigurându-se că acestea respectă standardele exacte de siguranță, calitate și fiabilitate pe care consumatorii le așteaptă de la produsele Motorola. Pentru mai multe detalii despre parteneriatele strategice de marcă Motorola, vă rugăm accesați @ShopMotorola.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *