ALERTĂ MEDIA:BUCURĂ-TE DE UN PLUS DE CULOARE CU NOILERAZER OPUS X

Noile căști colorate, Opus X, aduc un plus de stil și oferă o experiență audio captivantă datorită tehnologiei Active Noise Cancellation

CINE: Razer, cel mai popular brand de lifestyle pentru gameri la nivel mondial (Hong Kong Stock Code: 1337).

CE: Razer a anunțat cel mai nou membru al familiei de produse audio concepute pentru scenariile de utilizare de tip ”lifestyle”, Opus X. Noile căști reunesc tehnologia Active Noise Cancellation (ANC), cu Bluetooth 5.0, cu un Gaming Mode, care oferă o latență ultra-scăzută de doar 60 ms, cu difuzoare de 40mm special calibrate și cu două microfoane încorporate. Pentru un plus de stil, noile Opus X sunt disponibile în versiuni de culori care atrag atenția.

Căștile Opus X oferă un sunet excelent și un design pe măsură, difuzoarele de 40mm produc un sunet bogat, ce aduce jocurile la viață prin intermediul frecvențelor joase pronunțate și a frecvențelor medii și înalte special calibrate. Perfecte și pentru redarea de muzică și filme, utilizatorii se pot bucura de o experiență acustică captivantă și neperturbată, deoarece căștile Opus X folosesc tehnologia ANC pentru a neutraliza zgomotele ambientale. În mod alternativ, funcția Quick Attention Mode le permite utilizatorilor să fie atenți la sunetele din jur.

Screenshot 2021-06-14 124408

Cu două microfoane încorporate, noile Opus X asigură o comunicare clară indiferent că e vorba de apeluri telefonice, videoconferințe sau conversații cu coechipierii din jocurile video. Noile căști au fost concepute să fie versatile indiferent dacă e vorba de muncă, divertisment digital sau jocuri video. Datorită utilizării standardului Bluetooth 5.0, Opus X pot fi folosite pe o rază mai extinsă și cu o stabilitate îmbunătățită a conexiunii, consumul redus de energie garantând o durată de funcționare de până la 30 de ore cu tehnologia ANC activată (de până la 40 de ore cu ANC dezactivat).

Concepute să ofere maximum de confort și stil, noile căști sunt disponibile în culorile verde (Razer Green), alb (Mercury White) și roz (Quartz Pink). Razer Opus X sunt perfecte pentru utilizatorii care vor să se bucure de cea mai captivantă experiență audio, indiferent de activitatea desfășurată sau de locul în care se află.

Pentru mai multe informații despre Razer Opus X, vizitați această pagină.

DE CE: Razer Opus X sunt căști wireless care, pe lângă un plus de stil, oferă și o experiență audio captivantă și neperturbată indiferent dacă este vorba de gaming, divertisment sau muncă.

CÂND:  Disponibile acum

UNDE:  Online pe Razer.com, în magazinele RazerStore și în oferta partenerilor de retail. Ediția Razer Opus X Green este disponibilă pentru o perioadă limitată, exclusiv pe Razer.com și în magazinele RazerStore.

PREȚ: 109,99 Euro

IMAGINI: LINK

DESPRE RAZER

Razer™ este cel mai popular brand de lifestyle dedicat gamerilor la nivel mondial.

Sigla care reprezintă șarpele cu trei capete este unul dintre cele mai ușor de recunoscut simboluri în lumea jocurilor video și a comunităților de sporturi electronice.

Cu o bază de fani care se întinde toate continentele, compania a proiectat și a construit cel mai mare ecosistem centrat pe nevoile gamerilor, care include pe lângă accesorii hardware și aplicații software, respectiv servicii dedicate.

Gama hardware produsă de Razer și premiată de cele mai populare publicații de specialitate, include periferice de gaming deosebit de performante și laptopurile de gaming Blade.

Platforma software dezvoltată de Razer și folosită de peste 100 de milioane de utilizatori, include Razer Synapse (o platformă de tipul Internet of Things), Razer Chroma (un sistem proprietar de iluminare RGB) și Razer Cortex (un sistem pentru optimizarea jocurilor video).

Serviciile oferite de Razer includ Razer Gold, unul dintre cele mai mari servicii de credit virtual din lume adresate jucătorilor și Razer Fintech, unul dintre cele mai mari servicii de plăți digitale de tip online-to-offline din Asia de Sud-Est.

Fondat în 2005 și având două sedii, unul la Irvine și al doilea în Singapore, Razer are șaptesprezece birouri în toată lumea și este recunoscut ca lider în cadrul brandurilor dedicate gamerilor în SUA, Europa și China. Razer este listată la Bursa din Hong Kong (Cod: 1337).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *