ALERTĂ MEDIA:FĂ-TE REMARCAT CU NOILE CĂȘTI HAMMERHEAD TRUE WIRELESS X

Razer, cel mai popular brand de lifestyle pentru gameri la nivel mondial (Hong Kong Stock Code: 1337).

CE: Razer a anunțat noile Hammerhead True Wireless X, căști intraauriculare deosebit de performante, concepute să-și facă utilizatorii remarcați și în cele mai aglomerate zone, prin butoanele de control iluminate cu LED-uri verzi. Optimizate pentru jucători cu un mod special de Gaming cu latență ultra scăzută de 60ms și un sunet puternic și captivant oferit de difuzoarele de 13mm, noile Hammerhead True Wireless X reprezintă o soluție versatilă atât pentru gaming, cât și pentru redare media, indiferent de locul în care se află utilizatorul.

Compatibile cu tehnologia Google Fast Pair for Android și cu standardul Bluetooth 5.2 cu Auto-Pairing, căștile intraauriculare Hammerhead True Wireless X se conectează repede și convenabil la smartphone-uri, tablete, laptop-uri și console.*

Suprafețele de control tactile, iluminate cu LED-uri, oferă pe lângă un grad ridicat de personalizare și un acces facil la cele mai des folosite funcții, cum ar fi cele de gestionare a apelurilor, de control al volumului sau funcția de activare a Gaming Mode. Noul Razer Audio App, lansat în paralel cu Hammerhead True Wireless X, le permite utilizatorilor să personalizeze pe lângă sunetul redat și efectele de iluminare, respectiv luminozitatea LED-urilor. Tot cu ajutorul acestei aplicații utilizatorii pot să reconfigureze și funcțiile sistemului de control tactil.

Cu o durată de funcționare de până la 24 de ore cu iluminarea pornită (de până la 28 de ore cu iluminarea oprită), Hammerhead True Wireless X dispun de autonomia necesară atât pentru sesiunile de gaming, cât și pentru cele de redare de conținut media, care durează întreaga zi. Noile căști intraauriculare sunt alegerea perfectă pentru jucătorii de mobil, care caută o soluție fiabilă cu latență deosebit de redusă și un sunet clar.

Pentru mai multe detalii despre noile Hammerhead True Wireless X, vizitați această pagină.

*Folosirea alături de consolă necesită un adaptor Bluetooth, comercializat separat.

DE CE: Hammerhead True Wireless X oferă un sunet bogat și o experiență captivantă, cu latențe ultra-mici, fiind ideale pentru gaming. Design-ul elegant este accentuat de sistemul de iluminare încorporat, garantând că utilizatorii căștilor nu vor trece neobservați.

CÂND:  Disponibil acum

UNDE:  Online pe Razer.com, în magazinele RazerStore și în oferta partenerilor de retail.

PREȚ: 89,99 Euro

IMAGINI: LINK

DESPRE RAZER

Razer™ este cel mai popular brand de lifestyle dedicat gamerilor la nivel mondial.

Sigla care reprezintă șarpele cu trei capete este unul dintre cele mai ușor de recunoscut simboluri în lumea jocurilor video și a comunităților de sporturi electronice.

Cu o bază de fani care se întinde toate continentele, compania a proiectat și a construit cel mai mare ecosistem centrat pe nevoile gamerilor, care include pe lângă accesorii hardware și aplicații software, respectiv servicii dedicate.

Gama hardware produsă de Razer și premiată de cele mai populare publicații de specialitate, include periferice de gaming deosebit de performante și laptopurile de gaming Blade.

Platforma software dezvoltată de Razer și folosită de peste 100 de milioane de utilizatori, include Razer Synapse (o platformă de tipul Internet of Things), Razer Chroma (un sistem proprietar de iluminare RGB) și Razer Cortex (un sistem pentru optimizarea jocurilor video).

Serviciile oferite de Razer includ Razer Gold, unul dintre cele mai mari servicii de credit virtual din lume adresate jucătorilor și Razer Fintech, unul dintre cele mai mari servicii de plăți digitale de tip online-to-offline din Asia de Sud-Est.

Fondat în 2005 și având două sedii, unul la Irvine și al doilea în Singapore, Razer are șaptesprezece birouri în toată lumea și este recunoscut ca lider în cadrul brandurilor dedicate gamerilor în SUA, Europa și China. Razer este listată la Bursa din Hong Kong (Cod: 1337).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *