RAZER ANUNȚĂ ISKUR X – SCAUNUL ESENȚIAL PENTRU GAMING LA SUPERLATIV

Folosind spumă de înaltă densitate într-o formă ergonomică, alături de o structură ranforsată cu oțel și de un material exterior de piele sintetică multistrat, Iskur X este deopotrivă confortabil și durabil.

CINE: Razer, cel mai popular brand de lifestyle pentru gameri la nivel mondial .

CE: Razer anunță Iskur X, cel mai nou membru al familiei de scaune de gaming Razer, cu un design ergonomic pentru maximum de confort și o construcție solidă pentru durabilitate îndelungată.

Dispunând de o structură ranforsată cu oțel, de spumă de înaltă densitate și de suprafețe din piele sintetică multistrat foarte rezistentă, Iskur X este conceput pentru confort pe termen lung și o susținere excelentă chiar și pentru sesiunile de gaming cele mai îndelungate.

Iskur X susține o greutate de până la 136 kg și are un spătar curbat, oferind mai mult sprijin pentru o poziție naturală a coloanei vertebrale. Cotierele 2D reduc încordarea încheieturii mâinilor și a umerilor, în timp ce marginea ridicată a șezutului maximizează susținerea părții superioare a piciorului. Dispunând de un sistem multifuncțional de înclinare a spătarului, Iskur X poate fi repoziționat pentru a obține cea mai confortabilă postură chiar și în sesiuni lungi de gaming.

De asemenea, tot astăzi Razer lansează si Razer Head Cushion și Razer Lumbar Cushion.

Conceput pentru a fi utilizat alături de orice scaun de gaming, Razer Lumbar Cushion ajută la menținerea unei poziții neutre a coloanei vertebrale, suportul ergonomic luând forma spatelui utilizatorului. Acest lucru este posibil grație căptușelii cu spumă cu memorie.

Razer Head Cushion completează senzația de confort cu un miez dens de spumă cu memorie, adaptându-se la forma capului utilizatorului pentru un echilibru perfect de confort și susținere.Pentru mai multe informații despre Razer Iskur X, consultați acest link.

Pentru mai multe informații despre Razer Lumbar Cushion, consultați acest link, iar pentru Razer Head Cushion, utilizați acest link.

DE CE:  Având un preț foarte competitiv, Iskur X este scaunul de gaming esențial pentru confort pe termen lung și durabilitate, în timp ce suportul lombar (Lumbar Cushion) și cel cervical (Head Cushion) le permit tuturor gamerilor să atingă o postură corectă și să beneficieze de o susținere adecvată.

CÂND:  Razer Iskur X, Head Cushion și Lumbar Cushion sunt disponibile acum.

UNDE:  Pe Razer.com, în RazerStores și în oferta partenerilor autorizați.

PREȚ: Razer Iskur X – 399.00 Euro

Razer Head Cushion – 49.99 Euro

Razer Lumbar Cushion – 59.99 Euro

IMAGINI: LINK

DESPRE RAZER

Razer™ este cel mai popular brand de lifestyle dedicat gamerilor la nivel mondial.

Sigla care reprezintă șarpele cu trei capete este unul dintre cele mai ușor de recunoscut simboluri în lumea jocurilor video și a comunităților de sporturi electronice.

Cu o bază de fani care se întinde toate continentele, compania a proiectat și a construit cel mai mare ecosistem centrat pe nevoile gamerilor, care include pe lângă accesorii hardware și aplicații software, respectiv servicii dedicate.

Gama hardware produsă de Razer și premiată de cele mai populare publicații de specialitate, include periferice de gaming deosebit de performante și laptopurile de gaming Blade.

Platforma software dezvoltată de Razer și folosită de peste 100 de milioane de utilizatori, include Razer Synapse (o platformă de tipul Internet of Things), Razer Chroma (un sistem proprietar de iluminare RGB) și Razer Cortex (un sistem pentru optimizarea jocurilor video).

Serviciile oferite de Razer includ Razer Gold, unul dintre cele mai mari servicii de credit virtual din lume adresate jucătorilor și Razer Fintech, unul dintre cele mai mari servicii de plăți digitale de tip online-to-offline din Asia de Sud-Est.

Fondat în 2005 și având două sedii, unul la Irvine și al doilea în Singapore, Razer are șaptesprezece birouri în toată lumea și este recunoscut ca lider în cadrul brandurilor dedicate gamerilor în SUA, Europa și China. Razer este listată la Bursa din Hong Kong (Cod: 1337).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *