Provoacă-ți limitele cu noile modele din Seria Redmi Note 10 lansate în România

Cu prețuri începând de la 999 lei, Redmi Note 10 5G și Redmi Note 10S sunt disponibile de astăzi în rețeaua partenerilor autorizați Xiaomi

ROMÂNIA, București, 3 iunie 2021  Xiaomi, lider global în tehnologie, a anunțat extinderea portofoliului său de telefoane inteligente mid-range în România și a inclus în oferta locală modelele Redmi Note 10 5G și Redmi Note 10S. Întreaga serie, din care mai fac parte Redmi Note 10 și Redmi Note 10 Pro, continuă să demonstreze angajamentul Xiaomi de a oferi cele mai avansate tehnologii și de a redefini noul etalon din industrie pe segmentul mid-range.

Redmi Note 10 5G este disponibil în variantele 4GB+64GB și 4GB+128GB, la prețurile recomandate de vânzare de 999 lei, respectiv 1.099 lei, în rețeaua partenerilor autorizați*. În perioada 3-9 iunie 2021, cei care vor achiziționa telefonul vor beneficia de o reducere de 100 de lei și vor primi cadou un Mi Smart Band 5**.

Redmi Note 10S mix

Mai mult decât atât, consumatorii care achiziționează un Redmi Note 10 5G în perioada 3 iunie – 2 septembrie 2021 de la orice partener autorizat de vânzare vor fi eligibili pentru un serviciu unic de reparații gratuite timp de șase luni***.

Redmi Note 10S este disponibil în variantele 6GB+64GB și 6GB+128GB, la prețurile recomandate de vânzare de 1.099 lei, respectiv 1.199 lei. În perioada 3-9 iunie, cei care își vor comanda un Redmi Note 10S din rețeaua partenerilor autorizați* vor primi cadou o pereche de căști Mi True Wireless Earbuds Basic 2**.

Redmi Note 10 5G, un model 5G accesibil pentru toată lumea

Odată cu lansarea acestui nou model, Xiaomi aduce pe piața din România unul dintre cele mai accesibile telefoane 5G din industrie, fără a face compromisuri. Cu un procesor MediaTek Dimensity 700 cu suport pentru dual sim 5G și modem integrat, telefonul oferă un consum eficient de energie, la nivel de flagship.

Redmi Note 10 5G are ecran AdaptiveSync DotDisplay de 6.5” și o rată de refresh de 90Hz, fiind astfel capabil să se adapteze automat conținutului – de la 30Hz sau 60Hz pentru vizionare de filme sau news feed-ul de social media și până la 90Hz pentru gaming. Astfel, sunt garantate o experiență plăcută și o utilizare optimă a bateriei.

Redmi Note 10 5G mix

Redmi Note 10 5G este dotat cu o cameră principală de 48MP, cameră macro de 2MP și senzor de profunzime de 2MP, care asigură fotografii de calitate. Mai mult, bateria sa de 5,000mAh, cu încărcare rapidă la 18W, transformă acest telefon în companionul ideal în fiecare zi.

Redmi Note 10S reinventează experiența de utilizare a unui smartphone mid-range 

Redmi Note 10S este echipat cu ecran AMOLED DotDisplay de 6.43” și asigură experiențe optime de vizionare. Are un design modern și minimalist, senzor de amprentă lateral, încărcător rapid de 33W, un senzor de lumină de 360 de grade și două difuzoare ce oferă o experiență imersivă. Camera principală de 64MP a lui Redmi Note 10S vine cu îmbunătățiri considerabile față de generația anterioară și doboară recorduri în materie de rezoluție.

Dotat cu un puternic procesor MediaTek Helio G95, Redmi Note 10S reprezintă o provocare chiar și pentru gamerii înrăiți. Performanța și viteza unității de procesare sunt îmbunătățite până la 900MHz.

Nu în ultimul rând, în calitate de partener oficial al PUBG Mobile Esports 2021, seria Redmi Note 10 oferă tuturor posibilitatea de a depăși limitele experienței de gaming a telefoanelor din gama mid-range.

Imaginile produselor: Redmi Note 10 5GRedmi Note 10S

One-pagers: Redmi Note 10 5GRedmi Note 10S

*Oferta de lansare pentru Redmi Note 10 5G este valabilă la următorii parteneri autorizați: Mi-Home.ro, Mi Store, eMAG, Altex, Flanco, PC Garage, Cel.ro, EvoMAG, Carrefour, Orange, Vodafone

Oferta de lansare pentru Redmi Note 10S este valabilă la următorii parteneri autorizați: Mi-Home.ro, Mi Store, Vodafone (varianta 6+128GB), eMAG, Altex, Flanco, PC Garage, Cel.ro, EvoMAG

**Oferta este valabilă în limita stocului disponibil

*** Serviciul unic de reparații gratuite se aplică pentru telefoanele Redmi Note 10 5G achiziționate de la partenerii autorizați (online sau offline) de pe teritoriul României în primele șase luni de la cumpărare, dacă ecranul produsului este deteriorat sau avariat printr-o acțiune neintenționată a consumatorului (de exemplu, cum ar fi căderea neintenționată a produsului). O astfel de reparație a ecranului (sau înlocuirea ecranului, dacă este necesar) va fi gratuită. Pentru a beneficia de această garanție comercială, consumatorii trebuie să contacteze centrul de service autorizat Xiaomi. Consumatorilor ar putea să li se solicite să trimită factura de achiziție sau factura de livrare.

Despre Xiaomi Corporation

Xiaomi Corporation a fost fondată în aprilie 2010 și listată pe tabloul principal al Bursei de valori din Hong Kong la 9 iulie 2018 (1810.HK). Xiaomi este o companie de internet, telefoane inteligente și hardware inteligent, conectate printr-o platformă IoT.

Punând accent deopotrivă pe inovație și calitate, Xiaomi este preocupată constant ca utilizatorii săi să se bucure de o experiență de înaltă calitate și totodată pune accent pe eficiența operațională. Compania construiește fără încetare produse uimitoare, cu prețuri juste, pentru a le permite tuturor oamenilor să se bucure de o viață mai bună prin intermediul unei tehnologii inovatoare.

În acest moment Xiaomi este al treilea cel mai mare brand de telefoane inteligente la nivel mondial, și a creat cea mai mare platformă AIoT (AI+IoT) pentru utilizatorii săi, cu  351,1 milioane de dispozitive inteligente conectate la această platformă, în afară de telefoane și laptopuri. Produsele Xiaomi sunt prezente în peste 100 de piețe din întreaga lume. În august 2020, compania s-a clasat pe locul 422 în topul Fortune Global 500, urcând 46 de poziții față de anul anterior. De asemenea, s-a situat pe locul 7 între companiile de internet din clasament.

Xiaomi face parte din Hang Seng Index, Hang Seng China Enterprises Index și Hang Seng TECH Index.

Pentru mai multe informații despre Xiaomi, vizitează: http://blog.mi.com/en/

Urmărește update-urile despre Xiaomi România pe Facebook, Instagram, Youtube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *