FORMINOV – Locuri de muncă pentru toți. Susține îmbunătățirea nivelului de calificare profesională în Delta Dunării

Forța de muncă rămâne pentru foarte mulți dintre noi, fie că ne referim la recruteri sau antreprenori o problemă majoră mai ales în anumite regiuni ale țării. Capitala și marile orașe ale țării precum Cluj, Iași și Timișoara absorb forța de muncă calificată și capabilă din piață asigurându-și continuitatea în proiecte. Dar ce facem cu celelalte zone ale țării și cu oamenii de acolo?

FORMINOV reprezintă un proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020 cuprins în axa prioritară 3: Locuri de muncă pentru toți și are ca principal obiectiv îmbunătățirea nivelului de calificare pentru angajații din teritoriul Delta Dunării. forminov.ro este site-ul oficial al proiectului unde se regăsesc toate informațiile necesare despre proiect.

Informația se dorește a fi transmisă către toate persoanele interesate de îmbunătățirea nivelului de cunoștințe, competențe și aptitudini în cadrul întreprinderilor din zona Delta Dunării care-și desfășoară activitatea principală sau secundară într-unul din sectoarele economice cu potențial competitiv din zona Delta Dunării. Beneficiarul direct al proiectului “îmbunătățirea nivelului de calificare pentru angajații din teritoriul Delta Dunării” este Patronatul Intreprinderilor Mici și Mijlocii Tulcea.

Partenerii principali ai proiectului sunt: Asociația “PROGRESSON”, Asociația pentru Formare, Educație și Dezvoltare –“EUROFED” și AGRO LINE CONSULTING SRL.

Susține ideea de locuri de muncă pentru toți și ajută-i și pe cei din zonele mai defavorizate ale țării. Trimite informația către toate persoanele interesate de îmbunătățirea nivelului de calificare profesională pentru că o astfel de acțiune ajunge în final să ofere beneficii tuturor, inclusiv comunității defavorizate. Proiectul este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020 și se adresează celor aflați în zona Delta Dunării. Consultă site-ul forminov.ro și află toate detaliile necesare referitoare la FORMINOV. Dacă ești antreprenor ori pur și simplu vrei să beneficiezi de mai multe informații accează cu încredere zona de contact a site-ului http://forminov.ro/index.php/contact/.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *