CEO-UL RAZER, MIN-LIANG TAN VA DEZVĂLUI VIITORUL HARDWARE-ULUI DE GAMING ÎN PREZENTAREA SA DE LA E3 2021

Razer va participa la cel mai mare show dedicat gaming-ului, cu o prezentare interactivă de tip ”extended reality”

BUCUREȘTI, 3 iunie 2021 – Razer™, cel mai popular brand de lifestyle pentru gameri la nivel mondial (Hong Kong Stock Code: 1337), a anunțat că va susține în premieră o prezentare (Razer Keynote) în cadrul E3 2021. Razer va fi printre companiile care deschid evenimentul mult așteptat, prezentarea având loc luni, 15 iunie de la ora 1 AM (ora României). CEO-ul și co-fondatorul Razer, Min-Liang Tan, va dezvălui o serie de echipamente hardware inovatoare, concepute folosind cele mai avansate tehnologii dezvoltate de Razer cu scopul de a ridica și mai mult standardele pentru gaming-ul pe PC.

Razer va fi prezent pentru prima dată în istorie cu o prezentare în cadrul celui mare eveniment global dedicat jocurilor video, E3. Show-ul are o tradiție în a pune în lumina reflectoarelor industria de jocuri video prin participarea celor mai renumite companii din domeniu. Razer este mândru să facă parte din acest club select și să ofere una dintre primele prezentări ale evenimentului. Razer va prezenta noutăți despre echipamente hardware inovatoare, arătând tot ce are mai bun de oferit gaming-ul pe PC.

CEO-ul Razer Min-Liang Tan va susține prezentarea Razer E3 2021 Keynote în formatul ”extended reality”, care combină spațiul virtual cu cel real într-o experiență cu adevărat captivantă. Datorită structurii interactive a E3 din acest an, milioane de fani ai companiei și jucători vor putea urmări prezentarea în direct.

Lui Min-Liang i se vor alătura pe scenă și invitați de renume din industrie pentru a  pentru a prezenta inovațiile captivante care vor ridica la noi culmi experiența de gaming de pe PC. Prezentarea Razer de la E3 va fi transmisă la nivel internațional pe canalele oficiale ale evenimentului pe YouTube, Twitch, Twitter și Facebook, pe portalul și prin aplicația dedicată E3, respectiv prin intermediul partenerilor media inclusiv IGN, GameSpot, PC Gamer, GamesRadar+, dar și pe canalele sociale majore ale Razer.

Prezentarea va fi urmată de o nouă ediție extinsă a evenimentului virtual RazerStore Live, găzduită de celebrități din lumea gaming-ului și de reprezentanți Razer care vor oferi mai multe detalii despre noile produse și vor organiza diferite concursuri.

Pentru mai multe informații despre E3 vizitați această pagină.

Pentru a vedea transmisia în direct, urmăriți canalele Razer de pe YouTubeTwitch, Facebook și Twitter.

DESPRE RAZER

Razer™ este cel mai popular brand de lifestyle dedicat gamerilor la nivel mondial.

Sigla care reprezintă șarpele cu trei capete este unul dintre cele mai ușor de recunoscut simboluri în lumea jocurilor video și a comunităților de sporturi electronice.

Cu o bază de fani care se întinde toate continentele, compania a proiectat și a construit cel mai mare ecosistem centrat pe nevoile gamerilor, care include pe lângă accesorii hardware și aplicații software, respectiv servicii dedicate.

Gama hardware produsă de Razer și premiată de cele mai populare publicații de specialitate, include periferice de gaming deosebit de performante și laptopurile de gaming Blade.

Platforma software dezvoltată de Razer și folosită de peste 100 de milioane de utilizatori, include Razer Synapse (o platformă de tipul Internet of Things), Razer Chroma (un sistem proprietar de iluminare RGB) și Razer Cortex (un sistem pentru optimizarea jocurilor video).

Serviciile oferite de Razer includ Razer Gold, unul dintre cele mai mari servicii de credit virtual din lume adresate jucătorilor și Razer Fintech, unul dintre cele mai mari servicii de plăți digitale de tip online-to-offline din Asia de Sud-Est.

Fondat în 2005 și având două sedii, unul la Irvine și al doilea în Singapore, Razer are șaptesprezece birouri în toată lumea și este recunoscut ca lider în cadrul brandurilor dedicate gamerilor în SUA, Europa și China. Razer este listată la Bursa din Hong Kong (Cod: 1337).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *