Kingston Technology dezvăluie Kingston FURY,
un nou brand destinat pasionaţilor de gaming şi PC

București, România – 2 iunie 2021 –Kingston Technology Europe Co LLP  producător afiliat Kingston Technology Company, Inc., lider pe piața mondială de soluții de memorie și tehnologie, anunță noul brand Kingston FURY, destinat pasionaţilor de gaming şi PC. Bazându-se pe succesul incredibil obţinut cu memoriile HyperX, Kingston a migrat sub brand-ul Kingston FURY linia sa de produse pentru gaming, precum memoriile RAM, memoriile flash şi SSD-urile, investind resurse și cunoștințe din activitatea sa de bază pentru a crea o nouă generație de produse performante.

Kingston FURY continuă evoluția produselor de gaming ce sunt deja cunoscute pentru performanța şi fiabilitatea oferită. De asemenea, noul brand beneficiază de susținerea a trei decenii de expertiză în inginerie, testare, producție și servicii. Poziția de cel mai mare producător independent de memorii demonstrează pasiunea, angajamentul și resursele disponibile pentru a face din Kingston FURY lider în segmentul memoriilor de înaltă performanță destinate pasionaţilor de jocuri.

Expertiza Kingston aflată în spatele a numeroaselor premii şi recorduri de overclocking, adunate din 2002 și până în prezent de memoriile HyperX, continuă în noua eră a soluțiilor DRAM și flash sub brand-ul Kingston FURY.

Kingston FURY Renegade DDR4 RGB

“Suntem extremi de mândri să lansăm noul brand Kingston FURY, oferind cele mai performante module de memorie pentru pasionaţii de gaming şi PC” a declarat Bernd Dombrowsky, VP Sales & Marketing, Kingston EMEA.

„Performanţele Kingston şi leadership-ul global ca producător de soluții DRAM și flash, oferă resurse şi entuziasm noului brand, demonstrând cu fermitate dedicarea noastră atât pentru performanță, cât și pentru fiabilitate.”

Kingston va dezvălui în curând linia sa completă de produse Kingston FURY DDR4 și DDR3, iar în Q4 va lansa module de memorie DDR5, aflate în momentul de faţă în faza de testare şi determinare a compatibilităţii cu producătorii de plăci de bază.

Kingston FURY va deţine următoarele categorii de produse:

  • Kingston FURYRenegade – memorii ultra rapide cu latență scăzută pentru performanță maximă. Modelul de top va avea o frecvență DDR4 de până la 5333MHz
  • Kingston FURY Beast – memorii pentru entuziaști, atât DDR3 cât și DDR4, RGB și non RGB, cu viteze de până la 3733MHz
  • Kingston FURY Impact – memorii SO-DIMM pentru un boost de performanţe în laptop-uri, NUC-uri și PC-uri foarte mici. Vor fi disponibile atât DDR3 cât și DDR4, cu viteze de până la 3200MHz

Numele noului brand duce mai departe popularitatea gamei de memorii FURY (lansată în 2014) câștigând de asemenea dreptul de a duce mai departe şi extinde tradiția Kingston de a furniza memorii DRAM performante și fiabile pentru nişa utilizatorilor PC entuziaști și a pasionaţilor de gaming.

Odată cu angajamentul de a activa în segmentul de gaming, compania va anunţa în scurt timp şi faptul că numeroase echipe de e-sport se vor alătura echipei Kingston FURY.

Pentru mai multe informații accesați kingston.com.

Informații despre Kingston pot fi găsite la:

YouTube: http://www.youtube.com/kingstontechmemory

Facebook: http://www.facebook.com/kingstontechnologyeurope

Twitter: https://twitter.com/KingstonTech

Instagram: https://www.instagram.com/kingstontechnology

LinkedIn: http://www.linkedin.com/company/kingston

Despre Kingston Digital Europe Co LLP

Kingston Digital Europe Co LLP şi Kingston Technology Company, Inc., fac parte din acelaşi grup (“Kingston”). Kingston este cel mai mare producător independent de memorii din lume. De la centre de date la laptop-uri şi PC-uri sau dispozitive IoT, Kingston oferă soluţii folosite pentru stilul de viaţă, lucru şi joacă. Cei mai mari producători de computere din lume și companiile de găzduire în cloud depind de Kingston pentru nevoile lor de fabricație, iar pasiunea noastră alimentează tehnologia utilizată de lume în fiecare zi. Ne străduim dincolo de produsele noastre să vedem imaginea de ansamblu, să satisfacem nevoile clienților noștri și să oferim soluții care fac diferența.

Pentru a afla mai multe despre filozofia noastră Kingston Is With You, vizitați www.kingston.com

Kingston și sigla Kingston sunt mărci comerciale înregistrate ale Kingston Technology Corporation. IronKey este o marcă comercială înregistrată a Kingston Digital, Inc. Kingston FURY și sigla Kingston FURY sunt mărci comerciale ale Kingston Technology Corporation. Toate drepturile rezervate. Toate mărcile comerciale sunt proprietatea proprietarilor respectivi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *