Samsung lansează în România gama de frigidere Bespoke

Rolul de bază pe care electrocasnicele îl joacă în viața noastră nu s-a schimbat fundamental în ultimii 100 de ani, funcțiile principale rămânând aceleași: să mențină mâncarea proaspătă și să ne ajute la curățenie.

Însă în ultimii 5 ani, spațiile în care locuim au căpătat noi valențe. Au devenit tot mai smart în ceea ce privește componenta tehnologică și cea de design, iar odată cu pandemia s-a schimbat și felul în care oamenii interacționează cu acestea.

Pe fondul acestor noi schimbări, Samsung crede că și electrocasnicele trebuie adaptate acestei noi realități. Așa a apărut și gama de frigidere Bespoke – ca prim pas în lansarea globală a pachetului Bespoke Kitchen, ce înglobează viziunea Samsung despre rolul electrocasnicelor în casele noastre.

Lucrurile se îndreaptă în aceeași direcție și pe plan local. Conform unui sondaj realizat de Samsung în România, întrebați care sunt elementele care contează cel mai mult la un frigider, pentru 1 din 4 români este foarte important designul acestuia. Totuși, în ceea ce privește categoria frigiderelor, nu există o ofertă foarte diferențiată din punct de vedere al design-ului pe piața din România.

În aceeași direcție, 1 din 5 români consideră culoarea ca fiind un element important în alegerea frigiderului lor, însă, atunci când discută despre bucătăria lor, românii aleg în continuare culori mai tradiționale pentru mobila de bucătărie, perecum maro (39%) și alb (22%). Pentru culoarea frigiderului mai bine de jumătate preferă alb (55%) și argintiu (21%) – acestea fiind și opțiunile disponibile majoritar pe piață. În schimb, aceștia s-au reorientat către alte metode de a-și decora și colora frigiderele, 75% declarând că folosesc magneți, bilete, etc. pentru a-și înveseli bucătăria.

De asemenea, sondajul mai arată că 36% dintre români sunt de părere că frigiderul lor nu se potrivește cu celelalte elemente din bucătărie, în timp ce 31% dintre utilizatori spun că nu sunt mulțumiți de design-ul frigiderului lor. Vestea bună în acest sens este lansarea Gamei de Frigidere Bespoke în România, care are la bază trei idei revoluționare:

Customizarea – partea exterioară vine în diferite materiale, precum metal, cotta sau sticlă, dar și în diferite culori (black clean glass, white clean glass, cotta beige, cotta sky blue, cotta lavender, black metal, silver metal)

Modularitatea – frigiderele pot fi instalate împreună pentru a crește capacitatea de depozitare

Look-ul modern – frigiderul beneficiază de un design gândit astfel încât să poată fi integrat cu ușurință în orice bucătărie

Tehnologia care stă la baza noii game – SpaceMax™ face ca pereții mult mai subțiri ai frigiderelor Bespoke să creeze mai mult spațiu de depozitare – dimensiunea standard înseamnă o capacitate de 385 litri și 600mm adâncime.

Samsung și-a luat angajamentul de a crea aparate electrocasnice menite să ajute la reducerea consumului de resurse și a risipei. Felul în care a fost construită gama Bespoke, sistemul său modular, înseamnă că utilizatorii vor modifica structura internă sau externă a frigiderului doar atunci când e necesar. De exemplu, la creșterea numărului de membri în familie, se poate adăuga un corp suplimentar fără a fi nevoia achiziționării unui frigider nou.  De asemenea, spre deosebire de frigiderele convenționale, frigiderele Bespoke nu trebuie înlocuite în totalitate atunci când au nevoie de reparații.

Gama Bespoke poate fi precomandată de pe site-ul Samsung.com/ro în perioada 11-23 mai 2021.

Despre Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspiră oamenii și creează viitorul prin tehnologii și idei. Compania redefinește lumea televizoarelor, pe cea a smartphone-urilor, a dispozitivelor wearables, a tabletelor, a electrocasnicelor digitale, a sistemelor de rețea și memorie și a ecranelor profesionale. Pentru cele mai noi informații, vizitați Samsung Newsroom la http://news.samsung.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *