XPG lanseaza modulele de memorie DDR4 SPECTRIX D45 si GAMMIX D45G

XPG, binecunoscut producator de sisteme, componente si periferice pentru gameri, profesionistii Esports si pasionatii de tehnologie anunta modulele de memorie DDR4 XPG GAMMIX D45G si SPECTRIX D45 RGB. Cu design robust si performante ridicate, noile module sunt concepute pentru overclockeri si gamerii care isi doresc performante fiabile.

D45G_KV_1000x1000

Design robust, performante solide.

GAMMIX D45G si SPECTRIX D45 RGB au un design rezistent, din aluminiu, negru, asemanator cu o armura solida. Nu numai ca arata robust, dar ofera si performante ridicate pentru overclocking. Noile dispozitive ofera acest lucru folosind doar chip-uri IC si PCB de cea mai inalta calitate si ofera suport pentru Intel® Extreme Memory Profile (XMP) 2.0. XMP 2.0 face ca overclocking-ul sa fie rapid si imbunatateste stabilitatea sistemului. In loc sa ajusteze parametrii individuali in BIOS, utilizatorii pot face acest lucru prin sistemul de operare al computerului. Ambele module au fost testate si verificate riguros pentru a functiona cu cele mai noi platforme AMD pentru compatibilitate fara probleme si performanta uniforma. Ambele module au capacitati de 8GB, 16GB sau 32 GB.

Iluminare RGB pentru un plus de eleganta

Utilizatorii pot seta iluminarea RGB pe SPECTRIX D45 exact asa cum isi doresc. Acestia pot alege dintre diferite efecte (static, breathing si comet) sau pot sincroniza luminile cu melodiile preferate prin modul Music. Toate acestea pot fi realizate prin intermediul aplicatiei XPG RGB Sync sau a software-ului de control RGB oferit de majoritatea producatorilor de placi de baza, inclusiv cele de la ASUS, MSI, GIGABYTE si ASRock.

Pentru a afla mai multe despre preturile produselor pe anumite piete sau disponibilitate, va rugam sa vizitati www.xpg.com.

D45_KV_1000x1000

Despre XPG – XTREME PERFORMANCE GEAR

XPG (XTREME PERFORMANCE GEAR) este un brand infiintat de ADATA pentru a oferi produse de inalta performanta jucatorilor, profesionistilor Esports si pasionatilor de tehnologie. Suntem dedicati dezvoltarii de produse care sa ofere performante extreme si, prin urmare, colaboram indeaproape cu comunitatea de gaming si e-sports pentru a obtine informatii despre nevoile reale ale utilizatorilor. Oferim o gama completa de produse, de la sisteme, componente, periferice la dispozitive si le producem la cele mai inalte standarde de stabilitate, fiabilitate si performanta. Dezvoltam, de asemenea, produse cu design modern si elegant, care ne-au adus mai multe premii internationale de prestigiu cum ar fi iF Design si Good Design. Dincolo de produse, jucam un rol activ in sponsorizarea si sustinerea evenimentelor si echipelor eSports din intreaga lume pentru a realiza experiente de joc extreme, la cele mai inalte niveluri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *