realme anunță un smartphone 5G echipat cu noul procesor Snapdragon 778G

20 mai 2021 – București, România –  realme, producătorul de smartphone-uri cu cea mai rapidă ascensiune din piață, va lansa un nou smartphone cu tehnologie 5G echipat cu noul procesor Snapdragon 778G.

realme a lucrat împreună cu Qualcomm pentru a lansa o serie de produse foarte populare. Platforma Snapdragon 778G 5G oferă performațe excelente inclusiv în gaming, iar telefonul pe care urmează să-l lansăm va fi unul dintre primele dispozitive care vor fi echipate cu noua platformă Snapdragon 778G 5G. realme va continua să aducă pe telefoanele sale cele mai noi tehnologii, inclusiv 5G, pentru a satisface dorințele utilizatorilor tineri a declarant Chase Xu, Vice President of Global Marketing realme.

REALME

realme a lucrat îndeaproape cu Qualcomm pentru a aduce cea mai recentă tehnologie utilizatorilor, iar la începutul acestui an, realme GT a fost unul dintre primele dispozitive echipate cu Snapdragon 888. realme continuă colaborarea cu Qualcomm și pregătește în viitorul apropiat un dispozitiv cu nume de cod “Quicksilver”.

Platforma Snapdragon 778G 5G este realizată în procesul de fabricație de 6nm cu nuclee Kryo 670. Este cu 40% mai performantă decât generaţia anterioară, mai eficiență cu consumul de energie, iar performanța grafică este cu 40% mai mare în comparație cu generaţia anterioară. Astfel, cu un sistem de racire avansat și cu un mod de operare GT, realme va aduce o performanță ridicată pe următorul său dispozitiv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *