realme anunţă Android 12 Beta pentru noul realme GT, dar şi o ofertă de nerefuzat pentru realme 8 5G în următoarele 72 de ore

18 mai, București, România – realme, producătorul de smartphone-uri cu cea mai rapidă ascensiune din piață, anunță astăzi faptul că Android 12 Beta 1 va fi disponibil pe noul realme GT, un flagship ce urmează să fie lansat curând. În același timp, campanie de reduceri continua pentru următoarele 72 de ore pentru modelul realme 8 5G. Telefonul poate fi comandat la prețul de 897 RON și respectiv 979 RON începând de astăzi până pe 20 mai.

realme 8 5G, cel mai accesibil smartphone 5G din piață, poate fi comandat la un preț promoțional de 879 RON în versiunea de 4GB RAM și 64GB stocare sau 979 RON pentru varianta cu 6GB RAM și 128GB stocare. Astfel, telefonul în cele două versiuni ale sale va fi disponibil la un preț promotional încă 72 de ore începând de astăzi.

Totodată, realme GT, flagship-ul pentru anul 2021, va fi lansat în scurt timp, iar datorită colaborării strânse cu Google, utilizatorii se vor bucura de experiența Android 12 Beta 1 chiar din ziua lansării. realme a oferit și în trecut Android 11 Beta pe modelul X50 Pro, fiind unul dintre primele dispozitive ce rula respectiva versiune de Android.

realme GT va fi un terminal echipat cu cele mai noi tehnologii disponibil în acest moment în piață. Printre specificațiile cu care modelul GT ne va delecta putem enumera: procesorul Snapragon 888, ecranul AMOLED de 120Hz și bateria de 4500mAh cu încărcare rapidă de 65W SuperDart. Acesta va fi oferit încă din prima zi de lansare cu Android 11 Beta 1, fiind primul telefon din piață ce va rula această versiune de Android.

Data lansării va fi anunțată în curând.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *