moto g20, un smartphone pentru pasionații de fotografie, este disponibil în România

moto g20, un telefon pentru pasionații de fotografie, este disponibil de astăzi în România, pe platforma eMAG, la prețul de 799 lei. Telefonul este echipat cu un sistem avansat de camere quad, care facilitează obținerea fotografiilor clare în condiții de lumină slabă sau pe timp de noapte.

Mai mult, moto g20 este perfect pentru cei care își doresc să realizeze fotografii portret perfecte, dar și pentru cei care își doresc prim-planuri incredibil de detaliate, cu aspect profesional. Senzorul principal de 48 MP1 folosește tehnologia Quad Pixel pentru a oferi o sensibilitate la lumină de 4 ori mai mare, ceea ce asigură calitatea fotografiilor, care sunt mai clare și mai luminoase. În plus, obiectivul ultra-wide permite o încadrare de 4 ori mai precisă, fotografierea peisajelor complexe fiind mult mai simplă. Camera dedicată Macro Vision conferă apropiere incredibilă față de subiect pentru prim-planuri incredibil de detaliate, iar senzorul de adâncime estompează fundalul portretelor pentru rezultate profesionale. Mai mult decât atât, selfie-urile realizate cu cameră de 13MP sunt mult mai intense și mai detaliate.

Screenshot 2021-05-18 114322

Noul dispozitiv Motorola captează atenția și prin celelalte specificații tehnice. moto g20 beneficiază de o experiență de vizionare uimitoare, datorită raportului de aspect 20:9, de pe ecranul Max Vision HD+ de 6,5 inch și a ratei de refresh a ecranului de 90Hz, care permite o derulare lină, fără întârzieri.

În plus, datorită bateriei de 5000 mAh, un weekend întreg de divertisment și distracție este mai ușor de garantat și poate include de la vizionarea videoclipurilor preferate, până la experiențele de gaming captivante. Utilizatorii moto g20 pot selecta în voie cele mai bune fotografii pe care să le posteze pe rețelele sociale, uitând de grija bateriei și se pot bucura de toate activitățile preferate, pentru că telefonul dispune de o autonomie de până la două zile cu doar o singură încărcare.

Screenshot 2021-05-18 114253

Conținutul foto-video de calitate, dar și activitățile de streaming și gaming sunt susținute de un procesor octa-core care oferă o performanță grafică de 38% mai bună, toate acestea fără a afecta autonomia bateriei, proiectată astfel încât utilizatorii să nu sacrifice nimic din ceea ce le face plăcere.

Preț și disponibilitate

moto g20 este disponibil începând de azi în România, pe platforma eMAG, la prețul de 799 lei.

Pentru mai multe informații despre produse și întrega listă de specificații, vizitați site-ul https://www.motorola.com/ro/, pagina de FacebookInstagram și YouTube.

Declinarea responsabilității

Anumite caracteristici, funcționalitate și specificații ale produsului pot depinde de rețea și sunt supuse unor termeni, condiții și taxe suplimentare. Toate pot fi modificate fără notificare prealabilă. MOTOROLA, sigla Stylized M, MOTO și familia de mărci MOTO sunt mărci comerciale ale Motorola Trademark Holdings, LLC. Google și Android sunt mărci comerciale ale Google LLC. microSD este o marcă comercială a SD-3C, LLC. Toate celelalte mărci comerciale sunt proprietatea proprietarilor respectivi. © 2021 Motorola Mobility LLC. Toate drepturile rezervate.

1 Senzorul de 48MP combină 4 pixeli în 1, pentru o rezoluție foto eficientă de 12MP.

2 Toate revendicările privind durata de viață a bateriei sunt aproximative și se bazează pe utilizatorul mediu testat pe un profil de utilizare mixtă (care include atât timpul de utilizare, cât și timpul de așteptare) în condiții optime de rețea. Performanța reală a bateriei va varia și depinde de mulți factori, inclusiv puterea semnalului, setările rețelei și dispozitivului, temperatura, starea bateriei și tiparele de utilizare.

 3 Comparație a performanței GPU între UNISOC T700 construit la comandă pentru procesoarele Motorola și UNISOC T610

4 Spațiul de stocare disponibil pentru utilizator este mai puțin datorat software-ului preîncărcat, sistemului de operare și altor funcții și poate fi modificat fără notificare din cauza actualizărilor software-ului.

5 Suportă card microSD de până la 1 TB; carduri microSD vândute separat. Este posibil ca conținutul cu restricții DRM să nu poată fi mutat pe card.

Despre Motorola

Motorola Mobility LLC a fost achiziționată de Lenovo Group Holdings în 2015. Motorola Mobility este o filială deținută în totalitate de Lenovo și este responsabilă pentru proiectarea și fabricarea tuturor telefoanelor mobile marca Motorola și Motorola.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *