Realme C21 – Primul telefon din lume certificat TÜV Rheinland High Reliability

TÜV Rheinland reprezintă siguranța și calitatea în toate domeniile. Din 2006, TUV Rheinland este membru al United Nations Global Compact pentru a promova durabilitatea produselor și a combate lipsa calității. Certificarea TUV Rheinland pentru smartphone-uri stabiliește un standard ridicat de calitate pentru electronicele de consum, precum și standard industrial pentru piețele majore din întreaga lume.

realme c21 prezentare (1)

Fiecare telefon realme trece printr-o serie de teste riguroase pentru calitate astfel încât să ofere o experiență cât mai bună. Pentru a tine pasul cu stilurile de viață ale utilizatorilor tineri, realme caută în mod constant să îmbunătățească produsele. Certificarea TUV Rheinland este un prim pas, C21 fiind primul model din indsutrie cu această distinctie.

realme c21

AI Triple Camera cu mod Super Nightscape

realme C21 are o camera principal de 13 MP cu zoom pana la 4x și suport PDAF autofocus. Fotografiile realizate cu această camera nu sunt clare doar ziua ci și noaptea, acolo unde toti ne dorim sa avem o calitate ridicată fără să improvizăm surse de lumina. C21 surclasează competitorii direcți oferind cea mai bună performanță foto pe timp de noapte, oferind detalii și culori. Camera selfie dispune la rândul ei de AI, Beauty Mode, HDR, Portrait și numeroase filtre moderne perfecte pentru tineri.

O experiență captivanță cu ecranul de 6.5 inch Mini Drop HD

Realme C21 oferă un ecran generos de 6.5 inch cu o rezoluție HD+. Integrează discret camera foto frontală într-un notch de tip mini-drop, iar marginile ecranului sunt reduse pentru a oferi un raport corp-ecran de 89.5% și un format 20:9, mult mai prietenos cu utilizatorul și mai confortabil de utilizat pentru gaming, conținut video sau rețele de socializare.

Un procesor octa core, 2.3GHz, 12nm

realme c21 procesor (1)

Realme C21 dispune de procesorul MediaTek Helio G35, un procesor de gaming accesibil realizat pe 12nm ce funcționează până la 2.3GHz, cu tehnologie HyperEngine care va oferi o experiență de gaming deosebită în segmentul său de preț.

.

Baterie generoasă de 5000mAh  cu Super Power Saving Mode

Conform laboratoarelor realme, unde au fost testate riguros, C21 oferă 47 de zile de stand-by. De asemenea, cu funcția Super Power Saving Mode, cu doar 5% baterie poate oferi 1.41 ore de WhatsApp, 1.36 ore de Youtube sau 4.78 ore de Spotify.

Senzor de amprentă rapid

realme C21 integrează un senzor de amprentă poziționat pe partea din spate, foarte rapid și precis, care va oferi extra protecţie. Telefonul dispune, de asemenea, și de deblocare facială.

C21 dispune de un slot de card pentru doua cartel SIM și un card microSD până la 256GB. Telefonul poate folosi simultan doua cartel SIM și un card de memorie. Telefonul este disponibil în două culori, Cross Blue și Cross Black.

Disponibilitate

Realme C21 va fi disponibil din data de 12 mai la prețul de 499 RON în versiunea de 3GB RAM și 32GB stocare sau 649 RON în versiunea de cu 4GB RAM și 64GB memorie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *