Axis Communications a lansat camera PTZ V5938

Camera PTZ din familia V59 este compatibila VISCA pentru orice nevoi de broadcast si streaming live.

Axis Communications, lider global in echipamente video de retea, a introdus pe piata camera AXIS PTZ V5938, o solutie excelenta pentru streaming live si broadcast, datorita rezolutiei UHD 4K, fidelitatii inalte a culorilor, beneficiind de interfata VISCA over IP si conexiune VISCA pentru RS232C. De asemenea, echipamentul vine echipat cu licenta CamStreamer pentru transmisii live, preinstalata pentru utilizare initiala timp de 3 luni.

In mod traditional, camerele de supraveghere video sunt utilizate pentru monitorizarea perimetrelor, imbunatatirea nivelului de siguranta pentru persoane si bunuri sau pentru obtinerea de probe in situatia unor incidente. Odata cu evolutia tehnologiei, extinderea solutiilor de analiza si cresterea vitezei internetului, scenariile de utilizare a camerelor de supraveghere s-au diversificat enorm, iar aplicatiile in care pot fi utilizate sunt limitate numai de imaginatia si nevoile utilizatorilor. In acest context, Axis Communications adauga constant noi modele de camere care sa raspunda si mai bine noilor cerinte si adreseaza provocarile actuale si viitoare. Noua generatie AXIS V5938, o camera PTZ de retea deosebit de versatila, este ideala pentru aplicatii de streaming live la nivel profesional.

Datorita rezolutiei UHD 4K cu zoom optic 20x, AXIS V5938 poate filma chiar si scene in miscare, ceea ce o recomanda indeosebi pentru scenariile in care calitatea continutului video este importanta. Functionalitatea PTZ ii permite operatorului sa o controleze usor si fluid, iar pentru o adaptabilitate si mai mare la orice scenariu, V5938 este prevazuta cu un mod pentru scene dinamice, precum cele specifice transmisiunilor sportive si cu unul potrivit pentru scene statice, precum evenimentele care au loc in general pe o scena, dar si pentru educatia la distanta.

Abilitatile modelului AXIS V5938 care il recomanda pentru transmisiuni live nu se opresc aici, ci continua cu alte dotari tehnice ce o fac solutia ideala. Astfel, pe langa interfata LAN, uzuala pentru un echipament de retea, camera este prevazuta si cu iesiri HDMI cu video si audio, interfata 3G-SDI la 1080p, intrari audio profesionale Canon XLR-3 si suport VISCA peste RS232C si VISCA peste IP. In acest fel, V5938 poate fi utilizata impreuna cu echipamente A/V profesionale din industria solutiilor de streaming si poate fi integrata fara probleme in instalari A/V deja existente. Aplicatiile simple sau mobile nu sunt nici ele neglijate, astfel ca echipamentul este livrat impreuna cu o licenta Camstreamer pe 3 luni, care faciliteaza streamingul live pe platforme populare, precum YouTube sau Facebook Live, direct din camera, prin intermediul unei retele IP.

Adaugand elemente de securitate, precum firmware autorizat si initializare securizata, sau functii de reducere a necesarului de latime de banda, precum Axis Zipstream, noua camera AXIS V5938 poate fi implementata cu usurinta in orice aplicatie de streaming live sau broadcasting, fara a face compromisuri in ceea ce priveste siguranta sau calitatea. Produsul este disponibila la comanda prin intermediului distribuitorilor autorizati din Romania.

Despre Axis Communications

Axis contribuie la dezvoltarea unei lumi mai inteligente si mai sigure, prin crearea de solutii inovatoare, care ajuta la imbunatatirea securitatii si ofera noi moduri de dezvoltare a afacerilor. Ca lider al industriei de echipamente video de reţea, Axis ofera produse si servicii de supraveghere si analiza video, control acces, interfoane si sisteme audio complete. Axis are peste 3.800 de angajati in peste 50 de tari si colaboreaza cu parteneri din intreaga lume pentru a oferi solutii. Compania Axis a fost fondata in 1984 si are sediul central in Lund, Suedia.

Pentru mai multe informatii despre Axis, vizitati site-ul www.axis.com.

Live la: https://www.facebook.com/AxisCommunicationsRomania/.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *