ALERTĂ MEDIA:ÎNTRECE-I PE TOȚI CU CEL MAI BUN LAPTOP DE GAMING, NOUL RAZER BLADE 15 ADVANCED MODEL

Razer, cel mai popular brand de lifestyle pentru gameri la nivel mondial (Hong Kong Stock Code: 1337).

CE:  Noua gamă Razer Blade 15 Advanced Model continuă să ofere cele mai bune laptopuri de gaming de pe piață. Echipat cu noul procesor 11th Gen Intel® Core™ H-Series, inclusiv Intel Core i9, dar și cu o soluție grafică NVIDIA® GeForce RTX™ 30-Series, alături de cele mai rapide ecrane cu refresh rate de până la 360Hz, noul Razer Blade 15 Advanced Model oferă cele mai înalte performanțe într-o formă compactă realizată din materiale de top. Versiunea cu RTX 3060 are o înălțime de doar 15,8 mm, făcându-l cel mai subțire laptop din lume echipat cu GeForce RTX 3060.

Pentru a asigura cea mai bună experiență de utilizare, noul Razer Blade 15 Advanced Model folosește cea mai nouă configurație PCIe Gen 4 și utilizează memorie DDR4 de 3200MHz. Design-ul inovator M.2 revine, cu două slot-uri disponibile pe modelele echipate cu RTX 3070 sau cu soluții grafice superioare, oferindu-le utilizatorilor șansa de a-și extinde capacitatea SSD-ului după nevoi. Indiferent că vorbim de hardcore gaming sau crearea de conținut, laptop-urile Razer Blade 15 Advanced Model au fost concepute să facă față la cele mai intensive scenarii de utilizare și la multitasking.

Screenshot 2021-06-04 120038

Noile Razer Blade 15 Advanced Model sunt echipate cu ecrane cu refresh rate de 360Hz pentru a le oferi jucătorilor un real avantaj, sau cu ecrane QHD de 240Hz care redau 100% din standardul de culori DCI-P3, ideale pentru creatorii de conținut care vor să se joace în timpul lor liber. Pentru prima dată în istoria seriei, ecranul OLED 4K va profita din plin de performanța procesoarelor Intel® Core™ i9.

Păstrând design-ul subțire specific laptop-urilor Razer Blade, dar fără a face compromisuri în privința funcționalității, noua gamă dispune de o gamă largă de opțiuni de conectivitate. Acestea includ un port Thunderbolt™ 4, USB-C, un card reader SD full-size, port HDMI, Wi-Fi 6E și un webcam IR Full HD compatibil cu  Windows Hello.

Noile Razer Blade 15 Advanced Model pornesc de prețul de 2.499,99 de Euro, făcându-le o alegere accesibilă și deosebit de performantă pentru gameri și pentru creatori de conținut.

Pentru mai multe informații despre Razer Blade 15 Advanced Model, vizitați pagina https://www.razer.com/gaming-laptops/razer-blade.

DE CE:  Noua gamă Razer Blade 15 Advanced Model oferă cele mai bune laptopuri de gaming de pe piață atât pentru jucători, cât și pentru creatorii de conținut.

CÂND:  Disponibil din iunie 2021 (disponibil deja la precomandă)

UNDE:  Pe Razer.com, RazerStores și în oferta partenerilor autorizați

PREȚ: De la 2.499,99 Euro

IMAGINI: LINK

DESPRE RAZER

Razer™ este cel mai popular brand de lifestyle dedicat gamerilor la nivel mondial.

Sigla care reprezintă șarpele cu trei capete este unul dintre cele mai ușor de recunoscut simboluri în lumea jocurilor video și a comunităților de sporturi electronice.

Cu o bază de fani care se întinde toate continentele, compania a proiectat și a construit cel mai mare ecosistem centrat pe nevoile gamerilor, care include pe lângă accesorii hardware și aplicații software, respectiv servicii dedicate.

Gama hardware produsă de Razer și premiată de cele mai populare publicații de specialitate, include periferice de gaming deosebit de performante și laptopurile de gaming Blade.

Platforma software dezvoltată de Razer și folosită de peste 100 de milioane de utilizatori, include Razer Synapse (o platformă de tipul Internet of Things), Razer Chroma (un sistem proprietar de iluminare RGB) și Razer Cortex (un sistem pentru optimizarea jocurilor video).

Serviciile oferite de Razer includ Razer Gold, unul dintre cele mai mari servicii de credit virtual din lume adresate jucătorilor și Razer Fintech, unul dintre cele mai mari servicii de plăți digitale de tip online-to-offline din Asia de Sud-Est.

Fondat în 2005 și având două sedii, unul la Irvine și al doilea în Singapore, Razer are șaptesprezece birouri în toată lumea și este recunoscut ca lider în cadrul brandurilor dedicate gamerilor în SUA, Europa și China. Razer este listată la Bursa din Hong Kong (Cod: 1337).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *