Media alert – realme 8 5G și C21 vor fi lansate pe 12 mai

realme, producătorul de smartphone-uri cu cea mai rapidă ascensiune din piață, anunță astăzi data de lansare a noilor sale modele realme 8 5G și realme C21 pe piața locală.

realme dorește să popularizeze tehnologie 5G și să o facă accesibilă astfel încât toată lumea să o poată folosi. Astfel, realme 8 5G va fi un smartphone cu tehnologie 5G fiind și primul telefon echipat cu procesorul Dimensity 700 5G în categoria sa de preț. Cu o grosime de doar 8.5mm și o greutate de doar 185 grame, realme 8 5G ascunde la interior o putere mare de procesare și o baterie generoasă de 5000mAh cu Smart Power Saving, un mod performant care poate oferi extra autonomie la nevoie. Astfel, realme 8 5G poate oferi o autonomie egală cu cea a unul telefon cu tehnologie 4G.

Ecranul noului model realme 8 5G masoară 6.5 inch diagonală, oferă o rezoluție Full HD, o rată de refresh ridicată de 90Hz și un touch sampling rate de 180Hz. Astfel, noul model este ideal și pentru gameri oferind o experiență cursivă și culori bogate. Compatibil cu două cartele SIM 5G dar și cu suport SA/NSA, realme 8 5G este un telefon modern gândit pentru tehnologiile din viitor care vor acapara piața în scurt timp.

Împreuna cu acest model va fi lansat și noul realme C21, un telefon care va oferi un raport preț-performanță imbatabil și care va fi rege în categoria sa de preț. realme C21 oferă o baterie generoasă de 5000mAh, AI Triple Camera de 13MP, ecran de 6.5 inch Mini Drop cu rezoluție Full HD, senzor de amprentă rapid, precum şi alte tehnologii care vor evidenţia calităţile brand-ului realme chiar şi în segmentul de telefoane low price.

Informații complete și imagini cu telefoanele vor fi disponibile în momentul lansării din România de pe 12 mai.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *