Gioteck anunță disponibilitatea controllerelor VX4 și WX4 în România

VX4 și WX4 sunt controllere pentru PC, Xbox sau PlayStation, wireless sau wired, la un preț foarte accesibil

București, România – 30 aprilie 2021 – Gioteck, producător internațional de periferice, anunță disponibilitatea unor noi produse pe piața din România. VX4 și WX4 sunt controllere pentru PC sau consolă la un preț foarte bun și sunt deja disponibile pentru achiziție. Gioteck se apropie și mai mult de gameri oferind o gamă variată de produse la un preț foarte atrăgător.

Controllerele VX4 oferă o formă ergonomică și familiară având layout-ul unui controller de PlayStation. Acestea sunt compatibile atat cu un calculator cât și cu o gamă variată de console precum PS4, PS4 Pro sau PS4 Slim.

VX4 poate fi găsit atât în versiunea cablată (wired) cât și în versiunea Bluetooth. Indiferent de versiune acestea pot fi găsite într-o gamă variată de culori și oferă inclusiv un jack audio de 3.5mm pentru căști. Materialele folosite sunt de bună calitate astfel încât gamerii să se poată bucura de o experientță placută în sesiunile lungi de gaming.

WX4 este un model destinat jucatorilor care aleg preponderent PC-ul. Acest controller oferă un layout de Xbox și este compatibil cu console precum PS3 sau Nintendo Switch. Poate fi folosit fără probleme la un calculator și este disponibil în versiune wireless sau wired. De asemenea poate fi comandat într-o gama largă de culori.

WX4 este un controller confortabil realizat din materiale de bună calitate, rezistente, care ofera jucatorului o experiență placută. Butoanele oferă o aderență bună, iar motorul pentru vibrații este silențios și precis.

Ambele modele pot fi achizitionate de la magazinele partenere la prețuri foarte avantajoase.

Disponibilitatea și prețurile pot fi văzute AICI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *