AMD anunță un concurs destinat artiștii digitali

AMD-Logo

Azi, AMD a anunțat evenimentul AMD Design Award 2021 pentru artiștii grafici digitali.

Compania care stă la baza tehnologiilor de top Threadripper PRO și procesoarelor Threadripper provoacă participanții să realizeze un artwork 2d sau 3d inspirat din natură, cadru celebru sau designul unui personaj. Rezultatul final trebuie să prezinte cele mai bune abilități artistice și tehnice ale artistului, să transmită atât o poveste autentică, cât și un sentiment puternic.

Lucrările digitale vor fi evaluate în funcție de compoziție, culoare, idee, poveste, tehnică și atenție la detalii. Șase câștigători vor fi selectați de un juriu format atât din creatori celebri, cât și de membri ai echipei AMD. Un câștigător unic din toate categoriile va fi ales prin votul publicului, iar oricine poate vota.

Juriul va mai compus din artiști, precum: Thomas Chamberlain (Marea Britanie), Thomas Istepanyan (Franța) și Andrey Surnov (Rusia).

Premiile vor fi:

  • Trei  procesoare AMD Ryzen ™ Threadripper ™ PRO 3975 WX și trei vouchere în valoare de 2000 EUR.
  • Trei procesoare AMD Ryzen ™ Threadripper ™ 3970X și trei vouchere în valoare de 2000 EUR.
  • Un  procesor AMD Ryzen ™ 5800X.

Înscrierile vor începe pe 1 Mai (2021) și se vor încheia pe 15 Iulie (2021). Jurizarea va avea loc între 16 Iulie și 5 August. Toți câștigătorii vor anunțați pe 16 August, iar lista va fi publicată pe site-ul oficial AMD.

AMD Design Award este cel mai recent demers al AMD de a redefini așteptările profesioniștilor în grafică digitală și de a proiecta puterea de procesare de înaltă performanță de calibrul unui workstation. Utilitatea aplicaților Thradripper variază de la specialiștii ce creează efecte vizuale, la dezvoltatori de jocuri, până la astrofizicieni ce explorează originile universului.

Găsiți toate regulile pe site-ul oficial AMD și puteți urmări competiția pe Instagram și Twitter cu haștagul #amdaward2021. Înscrierea în concurs este gratuită

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *