UTILIZATORII LG TV SE BUCURĂ DE O EXPERIENȚĂ MUZICALĂ SUPERIORĂ DATORITĂ LANSĂRII SERVICIULUI DE STREAMING TIDAL

Recentă adăugată în LG Store, aplicația TIDAL oferă suport Dolby Atmos, o selecție vastă de muzică Hi-Fi, o varietate de videoclipuri și multe altele

LG Electronics (LG) anunță că TIDAL, platforma globală de streaming pentru muzică și divertisment, este acum disponibilă pe smart TV-uri prin intermediul LG Store, disponibil în peste 50 de țări. Compatibilă cu modelele 2018-2021 care rulează versiunile webOS 4.0 – 6.0, aplicația TIDAL oferă o nouă modalitate de a experimenta muzica, redând sunetul la nivel Hi-Fi, cu sport Dolby Atmos® și videoclipuri, filme, documentare și orice conținut video la calitate impresionantă, high-definition.

TIDAL oferă o calitate a sunetului care atinge standardele celor mai pretențioși muzicieni și audiofili. Master Quality Authenticated (MQA) reproduce toate nuanțele și dinamismul înregistrărilor originale, permite membrilor TIDAL să se conecteze mai mult cu melodiile și cu artiștii lor preferați, ascultând piesele exact așa cum au fost gândite de creator.

Utilizatorii se pot bucura de peste 70 de milioane de melodii din toate genurile și de 250.000 de videoclipuri la calitate înaltă – toate fără reclamă – precum și de funcții utile, printre care skip nelimitat, planuri offline și posturi de radio Artist și Track. Utilizatorii pot accesa, de asemenea, mii de playlist-uri create de echipa platformei împreună cu artiști, experți și jurnaliști din industria muzicală.

Suportul oferit de TIDAL pentru Dolby Atmos îmbunătățește și mai mult experiența muzicală. Indiferent dacă ai achiziționat unul dintre cele mai recente televizoare LG sau dacă folosești un dispozitiv audio compatibil Dolby Atmos, cum ar fi unul dintre cele mai recente sound bar-uri LG, Dolby Atmos oferă o experiență de redare care te aduce mai aproape de muzica ta preferată și care te ajută să creezi o legătură mai profundă cu artiștii pe care îi îndrăgești.

Încă de la lansare, clienții LG se vor putea bucura de o colecție de melodii și de albume disponibile în format Dolby Atmos. Acestea includ hit-uri printre care 7 Rings – Ariana Grande, The Weeknd – After Hours, Shawn Mendes și Camila Cabello – Señorita și peste 50 de playlist-uri personalizate care acoperă o gamă largă de genuri.

LG este unul dintre primii producători de televizoare cu suport Dolby Atmos și rămâne dedicat în oferirea celor mai realiste și dinamice experiențe de sunet disponibile.

Pentru mai multe informații despre televizoarele LG, accesați https://www.lg.com/ro/tv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *