ViewSonic ColorPro, monitorul profesional gândit special pentru creatorii de conținut

ViewSonic Corp., furnizor global de soluții vizuale, anunță astăzi că monitorul profesional ColorPro, conceput special pentru creatori, a câștigat premiul iF Design Award 2021. Monitorul profesional ColorPro s-a remarcat din cele 10.000 de intrări și a fost premiat pentru designul său minimalist, experiența îmbunătățită a utilizatorului și caracteristicile unice ColorPro™ cu lumină ambientală încorporată.

“ViewSonic se axează întotdeauna pe obținerea excelenței produselor și echilibrarea optimă a design-ului și funcționalității; compania a colaborat cu creatorii profesioniști pentru a ajusta funcționalitatea monitoarelor după nevoile lor profesionale”, a declarat Oscar Lin, Head of the Monitor Business Unit la ViewSonic. „Suntem mândri că angajamentul nostru față de cele mai înalte standarde de proiectare ale produselor a fost recunoscut la iF Design Award 2021. Cu o precizie de culoare de neegalat, un design centrat pe experiența utilizatorului și numeroase alte caracteristici care îi ajută pe utilizatori să creeze un design artistic extraordinar, Monitorul Profesional ColorPro a atras atenția profesioniștilor din întreaga lume. ”

Într-o lume în care culoarea înseamnă profit, calibrarea este vitală, iar imaginile precise și sincronizate sunt fundamentale. Caracteristicile câștigătoare ale monitorului profesional ColorPro, includ ColorPro™ Wheel, lumina ambientală încorporată și accesoriul anti reflex. Combinate, acestea oferă culori precise și un sistem complet PRO de experiență a utilizatorului, cu design industrial, hardware și integrare software.

Proiectat special pentru utilizatorii profesioniști, monitorul Profesional ColorPro ViewSonic dispune exclusiv de ColorPro™ Wheel, un senzor care calibrează culorile foarte precis.

Spre deosebire de metoda tradițională de ajustare a afișajului pe ecran OSD, ColorPro™ Wheel oferă creatorilor un control direct și ușor al tuturor setărilor prin simpla apăsare a butonului sau rotirea cadranului. De asemenea, accesoriul anti reflex poate fi atașat ușor de monitor pentru a minimiza iluminarea ambientală externă și pentru a asigura acuratețea culorii.

Pentru editorii profesioniști și videografii care lucrează frecvent în medii întunecate, lumina ambientală încorporată în partea din spate a monitorului profesional ColorPro, oferă suficientă iluminare spațiului de lucru atunci când este necesar. În plus, suportul minimalist al monitorului și designul elegant oferă spațiu suplimentar, sporind în continuare eficiența muncii creatorilor.

Monitorul profesional ColorPro a fost recunoscut pe scară largă de către industrie și numeroase organizații de certificare. În plus față de iF Design Award, monitorul este de asemenea validat Pantone și certificat Fogra, oferind o reproducere excepțională a culorilor și îndeplinind cerințele sistemului de culoare Pantone Matching System (PMS), cu o precizie de nivel superior. Aflați mai multe despre noul design al seriei de monitoare profesionale ColorPro:

Creat pentru Profesioniști- ViewSonic ColorPro Series, the iF DESIGN AWARD 2021 Winner

Înființat în California, ViewSonic este un furnizor global de soluții vizuale desfășurându-și activitatea în peste 100 de țări din întreaga lume. Ca inovator și vizionar, ViewSonic se angajează să ofere soluții hardware și software complete, care includ monitoare, proiectoare, semnalizare digitală, afișaje interactive ViewBoard, dar și ecosistemul software myViewBoard. Cu peste 30 de ani de experiență în afișaje vizuale, ViewSonic are o poziție puternică în furnizarea de soluții inovatoare și fiabile pentru piețele de educație, afaceri, consumatori și profesioniști, pentru a ajuta clienții „să vadă diferența”. Pentru a afla mai multe despre ViewSonic, vă rugăm să vizitați www.viewsonic.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *