Cartonul o resursa importanta pentru producatori!

Spre deosebire de multe alte materiale folosite la ambalajul produselor, cartonul este rezistent, flexibil, costa putin si poate fi procurat cu usurinta, mai ales cand este achizitionat de la ipack.ro! Producatorul de cutii transport sticle ofera o gama vasta de produse destinate pentru a faciltiata procesul de logistica pentru producatorii de bunuri si alimente. In categoria de cutii carton de la ipack.ro, clientii vor gasi cutii pentru pizza, cutii carton pentru depozitarea obiectelor si multe altele.

Chiar si in 2021, cartonul ondulat este inca materialul ales pentru transportul multor tipuri de marfuri. Desi s-ar putea sa nu para cel mai avansat material la prima vedere, acest tip de carton este perfect conceput pentru a fi utilizat pentru transportul obiectelor.

Este posibil sa va fi intrebat intotdeauna de ce a fost cazul sau poate cautati motive pentru care ar trebui sa utilizati acest material pentru a va expedia articolele. Oricum, acest ghid explica proprietatile care fac din cartonul ondulat mediul ideal pentru ambalarea livrarii.

Cutiile ondulate sunt transportul si manipularea ideale cu rezistenta lor, oferind protectie la ambalare pentru toate tipurile de produse. Cutia de carton ondulat poate rezista la perioade lungi de expediere, facandu-l sa fie pe primul loc in ceea ce priveste solutiile de ambalare.

De la calitatile sale de protectie la rentabilitate si durabilitate, exista o multime de motive pentru care cartonul ondulat este atat de utilizat pe scara larga ca material pentru transportul marfurilor.

Protectia oferita de cartonul ondulat este principalul motiv pentru care atat de multe companii il folosesc pentru livrarea produselor. Chiar si cutiile cu perete unic isi pot proteja continutul intr-o masura mai mare decat ar putea sugera aspectul lor mai subtire.

Fiecare perete este format din doua straturi exterioare de placi de captuseala, creand un sandvis in jurul stratului interior de foaie ondulata, canelata. Straturile exterioare ofera o anumita rigiditate, in timp ce sectiunea canelata centrala asigura amortizare pentru a proteja obiectele in cazul in care cutia este lovita sau zdrobita.

Cutiile de carton ofera un nivel rezonabil de protectie impotriva impactului, prevenind deteriorarea majoritatii articolelor non-delicate in timpul transportului. Pentru marfurile mai fragile, merita sa investiti in protectia suplimentara oferita de cutiile de carton cu perete dublu, care au un strat suplimentar de tabla ondulata si un strat de carton, ideal pentru produsele protejate.

Un alt beneficiu important al cartonului ondulat pentru companii este rentabilitatea sa. Cartonul ondulat este un material foarte accesibil, care se incadreaza in gama de preturi a majoritatii companiilor care trebuie sa livreze articole, in special atunci cand sunt achizitionate in vrac.

Economiile de costuri oferite de cartonul ondulat nu se termina insa aici. Designul sau multistrat inseamna ca poate rezista la aceeasi cantitate de presiune ca si alte materiale, oferind protectie si amortizare pentru orice produs. Cutiile de carton ondulat puternic si usor asigura costuri de transport reduse.

Ipack.ro ofera cele mai bune cutii transport de inalta calitate, la preturi fara egal. Clientii beneficiaza de preturi corecte si produse in cantitati mari!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *