Tehnologia HUAWEI TruSeen™ are grijă de sănătatea inimii tale

Monitorizarea precisă a ritmului cardiac, la îndemâna ta.

Cu o gamă de funcții inovatoare care alertează utilizatorii atunci când sunt înregistrate activități anormale și care ajută la îmbunătățirea sănătății, tehnologia HUAWEI TruSeen™ 4.0+ cu care este echipat HUAWEI WATCH GT 2 Pro îi ajută pe utilizatori să își gestioneze starea de sănătate mai ușor ca oricând.

Monitorizarea ritmului cardiac 24/7

HUAWEI TruSeen™ 4.0+ este tehnologia ideală pentru monitorizarea ritmului cardiac pe parcursul întregii zile, pentru monitorizarea ritmului cardiac în repaus, pentru a emite alerte utile în cazul ritmului cardiac neobișnuit, pentru monitorizarea științifică a somnului și multe altele.

Utilizatorii pot verifica frecvența ritmului cardiac pe tot parcursul zilei, cu ajutorul aplicației HUAWEI Health și a  smartwatch-ului HUAWEI WATCH GT 2 Pro, care îi ajută să observe atunci când au loc schimbări drastice, pentru a le putea atenua.

Alerte pentru un ritm cardiac neobișnuit

Fiind un indicator important al sănătății fizice și mentale, această funcție de monitorizare te va anunța în situațiile în care ritmul cardiac devine prea ridicat sau prea scăzut.

În cazul în care datele înregistrate rămân la o frecvență ridicată sau scăzută pentru un interval de peste 10 minute atunci când utilizatorul se odihnește, ceasul îl va informa cu privire la acest aspect.

Frecvența cardiacă scăzută poate fi asociată disfuncției de nod sinusal sau a căii de conducere cardiace, precum și afecțiunilor metabolice, bolilor cardiace sau efectelor secundare ale tratamentelor medicale.

Peste 10 tipuri de monitorizare a ritmului cardiac în timpul antrenamentelor

Atunci când modul de antrenament este activat, HUAWEI TruSeen™ 4.0+ monitorizează o serie de date de sănătate în timp real, precum ritmul cardiac, ritmul cardiac din timpul antrenamentului, momentele în care ritmul cardiac este prea ridicat, absorbția cea mai mare de oxigen, timpul de recuperare și multe altele, pentru a-i ajuta pe utilizatori să-și îmbunătățească performanţa.

Înot:

√ Urmărirea ritmului cardiac sub apă

Alergare:

√ Memento pentru ritm cardiac prea ridicat sau prea scăzut

√ Memento pentru intervalul frecvenței cardiace

√ Frecvență cardiacă maximă

√ Frecvență cardiacă în repaus

Ski/Snowboarding/Ski fond:

√ Memento pentru ritm cardiac prea ridicat sau prea scăzut

√ Frecvență cardiacă medie

Utilizatorii pot, de asemenea, să ajusteze caracteristicile pentru a evita suprasolicitarea și pentru a dezvolta obiceiuri sănătoase de antrenament.

Cum monitorizează HUAWEI TruSeen™ 4.0+ ritmul cardiac atât de precis?

HUAWEI TruSeen™ 4.0+ prezintă o tehnologie avansată, oferindu-le utilizatorilor posibilitatea de a-și monitoriza sănătatea fizică și mentală.

Lentilă LED 6-în-1

HUAWEI TruSeen™ 4.0+ folosește o lentilă LED 6-în-1 și 4 fotodiode pentru a permite luminii să pătrundă prin piele și să ofere o monitorizare continuă, rapidă și precisă a ritmului cardiac. Această lentilă monitorizează cu precizie ritmul cardiac, prin analizarea traiectoriei luminii emise de LED-uri.

Algoritm AI

Prin fuziunea multi-senzor și prin rețeaua neuronală bazată pe tehnologia AI de învățare profundă, consumul de energie este redus și oferă un raport semnal-zgomot mai mare. Această tehnologie combină un design ergonomic special și algoritmi optimizați de reducere a zgomotului de interferență a mișcării pentru a evita în mod eficient interferențele în timpul alergării, mersului pe jos, sesiunilor de ciclism sau în timpul altor tipuri de antrenament, oferind o monitorizare a ritmului cardiac de înaltă calitate pentru sportivi.

HUAWEI WATCH GT 2 Pro este un dispozitiv util pentru menținerea unui stil de viață activ.

HUAWEI WATCH GT 2 Pro nu este un dispozitiv medical și nu este destinat utilizării în scop medical.

Datele măsurate sunt doar pentru referință și nu trebuie utilizate pentru diagnostice sau tratamente.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *