PC Garage te echipează gratuit: cooler pe apă cadou la achiziția unui procesor Intel® Core™ și a unei plăci de bază

PC Garage, unul dintre cele mai mari magazine online de produse IT și electronice din România și în același timp un reper pentru toți cei pasionați de tehnologie, anunță o nouă campanie intitulată Intel Days: Te echipăm gratuit.

“Te echipăm gratuit” s-a bucurat de un real succes, de aceea PC Garage revine cu această campanie sub umbrela Intel Days, oferind clienților șansa de a primi un cooler performant pentru viitorul lor calculator. Astfel, la achiziția unui procesor Intel® și a unei plăci de bază compatibile, PC Garage oferă cadou un cooler pe lichid de la ID-Cooling.

„Intel Days: Te echipăm gratuit” are loc în perioada 15 – 27 martie 2021, în limita stocului disponibil și se aplică pentru orice procesor Intel® Corei5, i7 sau i9 din modelele selectate, împreună cu orice placă de bază compatibilă. Cele două cadouri,  ID-Cooling Frostflow 140 şi Frostflow 240, sunt oferite în funcție de valoarea comenzii efectuate.

Mai exact, pentru comenzile cu valoare cumulată a celor două produse (procesor + placă de bază) sub 1.400 RON, clienții vor primi cadou modelul ID-Cooling Frostflow 120. Pentru comenzile ce depășesc suma de 1.400 RON, clienții vor primi cadou modelul ID-Cooling Frostflow 240.

Recomandare de configurație:

Răcirea pe lichid oferă multe avantaje, atât de estetică cât și de performanță. Pe lângă aspectul mult mai plăcut, o răcire pe lichid este mult mai eficientă și permite inclusiv posibilitatea de a realiza un overclock performant la procesor. Mai mult, zgomotul produs este mult mai mic, ceea ce permite realizarea unui setup silențios.

Cooler-ele pentru procesor ID-Cooling Frostflow 120 și ID-Cooling Frostflow 240 oferite cadou în perioada campaniei sunt compatibile cu socket-urile Intel, au ventilatoare de 120 mm cu o viteză de rotaţie între 700 și 1800 RPM, un flux de aer de 74.5 CFM și nivel de zgomot între 18 si 35.2 dBA. Pentru un plus de culoare în PC ele vin echipate și cu iluminare, iar dimensiunile radiatorului sunt de 154 x 120 x 27 mm sau 276 x 120 x 27 mm, în funcţie de modelul primit cadou.

Campania poate fi accesată prin acest link, iar regulamentul campaniei este disponibil AICI.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *