ViewSonic a echipat cel mai nou video-proiector portabil cu LED al sau – M2e – cu tehnologie ToF, pentru a oferi focalizare automata ultra-rapida

Focalizare perfecta intr-o secunda, detectie automata a miscarilor si refocalizare

Bucuresti, Romania (26 februarie) – ViewSonic Corp., lider global pe piata solutiilor de afisare, a lansat M2e – cel mai nou video-proiector Instant Smart 1080p cu LED. Acest nou membru al gamei M de video-proiectoare inteligente portabile cu LED foloseste tehnologie ToF (Time-of-Flight) pentru a putea focaliza foarte repede si adopta un design ultra-portabil, cu greutate redusa. Tehnologia ToF ii permite modelului M2e sa focalizeze automat in numai o secunda, ceea ce reprezinta o viteza de 3-5 ori mai mare decat cea obtinuta prin metodele utilizate pana acum. In acest fel, se asigura o precizie optica ireprosabila, instalare deosebit de usoara si portabilitate crescuta, ceea ce il transforma intr-o solutie flexibila pentru divertisment si munca.

“ViewSonic este unul dintre cei mai importanti producatori de tehnologii vizuale, dedicandu-se in permanenta inovarii si imbunatatirii video-proiectoarelor cu LED, pe care le face in mod mai inteligent si mai usor de folosit, pentru a imbunatati continuu experienta furnizata utilizatorilor”, a spus Dean Tsai, sef al diviziei de video-proiectoare la ViewSonic, completand: “Prin implementarea tehnologiei ToF, am atins un obiectiv istoric odata cu lansarea lui M2e, care indeplineste astfel cerintele pentru o utilizare lipsita de griji. In conditiile in care oamenii petrec tot mai mult timp acasa, noul M2e le permite sa beneficieze de o experienta audio-vizuala fara precedent, putand savura astfel momentele pretioase alaturi de familie si fara niciun efort.”

Focalizare automata ultra-rapida cu ajutorul tehnologiei ToF

Senzorii ToF reprezinta un tip de tehnologie LIDAR (light detection and ranging) fara scanare, care masoara distantele prin cronometrarea timpului de care au nevoie fotonii pentru a se deplasa intre emitator si suprafata tinta. In acest fel, distanta este determinata cu precizie maxima, indiferent de caracteristicile acestei suprafete. De asemenea, prezinta o liniaritate precisa si raza de detectie de pana la 3m cu un camp vizual complet.

In mod traditional, atunci cand un video-proiector este mutat, acesta necesita o refocalizare, care este posibila fie printr-o apasare de buton care declanseaza focalizarea automata, fie prin ajustarea manuala a inelului de focalizare. Datorita senzorului G integrat, M2e detecteaza in mod automat schimbarile de pozitie si declanseaza singur focalizarea automata, care foloseste tehnologie ToF. Nu numai ca focalizarea este in acest fel mai precisa, dar poate fi realizata in doar o secunda, adica de 3-5 ori mai repede decat in cazul metodei de focalizare automata utilizate de o camera pentru captura continua de imagini. Iar avantajele oferite prin comparatie cu sistemele de focalizare manuala sunt evidente.

Un video-proiector portabil cu LED, usor de folosit, pentru acasa

M2e a fost proiectat cu precadere pentru continut de divertisment si munca de acasa. El este caracterizat de portabilitate ridicata, usurinta in instalare si conectare. Iar datorita greutatii de numai 1kg, el este suficient de usor si de mic pentru a fi transportat intr-o geanta de mana sau intr-un rucsac si permite amplasarea oriunde in locuinta.

Instalarea lui M2e se realizeaza fara niciun fel de eforturi, acesta fiind prevazut cu pornire/oprire rapida, focalizare automata ultra-rapida, corectie trapezoidala automata si cu un suport care permite ajustarea progresiva a pozitiei, pentru obtinerea unghiului de proiectie dorit. Conectarea dispozitivelor la M2e este, la randul sau, simpla. Beneficiind de un maximum de flexibilitate, utilizatorii pot transmite continut sau pot duplica ecranul smartphone-ului pe marele ecran prin intermediul Wi-Fi, Bluetooth sau pot reda imagini printr-un singur cablu, prin intermediul interfetei USB Tip-C.

Cea mai buna experienta audio-vizuala

M2e este prevazut cu mai multe dotari deosebite, care contribuie la obtinerea unei experiente audio-vizuale captivante, fara precedent. Cea de-a doua generatie de echipamente ViewSonic cu tehnologie LED ofera imagini la calitate cinematografica, deosebit de clare, la rezolutie Full HD, cu o acoperire de 125% a spectrului Rec.709, pe ecrane de 80”, de la o distanta de numai 2,1m. Iar datorita temperaturilor scazute la care functioneaza sursa de lumina LED si designului termic exclusiv dezvoltat de ViewSonic, utilizatorii se pot cufunda complet in continut, fara a mai fi deranjati de zgomotul puternic al ventilatorului. Acestor trasaturi li se adauga calitatea exceptionala a sunetului redat prin intermediul celor doua boxe Harman Kardon integrate, ceea ce face ca M2e sa ofere posibilitati nelimitate de divertisment.

Nu trebuie neglijat nici faptul ca ViewSonic acorda o importanta deosebita si sanatatii utilizatorilor care beneficiaza de continut de divertisment. Avand ca obiectiv protejarea ochilor, M2e a fost proiectat astfel incat sa asigure o experienta vizuala fara lumina albastra, ceea ce reduce nivelul de solicitare a ochilor pe durata sesiunilor de vizionare prelungite.

Despre ViewSonic

Fondata in anul 1987 in California, ViewSonic este o importanta companie producatoare de echipamente si solutii de afisare, lider in dezvoltarea de tehnologii vizuale, ce activeaza in peste 100 tari. Folosindu-se de spiritul sau inovator si de viziunea sa, ViewSonic creeaza hardware si solutii software complexe, printre care monitoare, video-proiectoare, sisteme de afisare publica digitala, solutii de afisare interactive ViewBoard si ecosistemul software myViewBoard. Cu peste 30 ani de experienta pe piata solutiilor de afisare, ViewSonic s-a impus prin furnizarea de solutii fiabile pentru educatie, intreprinderi, consumatori si profesionisti si prin sustinerea utilizatorilor sa “Observe Diferenta.” Pentru a afla mai multe despre ViewSonic, vizitati www.viewsonic.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *