RAZER ANUNȚĂ UN NOU DOCK THUNDERBOLT™ 4, CARE EXTINDE OPȚIUNILE DE CONECTARE DE PE FIECARE BIROU

Razer lansează noul Thunderbolt™ 4 Dock și un nou stand de laptopuri îmbunătățit, ambele echipate cu cele mai noi opțiuni de conectivitate și suport Razer Chroma RGB

BUCUREȘTI, 5 februarie 2021 – Razer™, cel mai popular brand de lifestyle pentru gameri la nivel mondial (Hong Kong Stock Code: 1337), în cadrul evenimentului February RazerStore Live desfășurat noaptea trecută, au anunțat primul lor dock extern, noul Razer Thunderbolt™ 4 Dock Chroma, dar și o versiune îmbunătățită a standului de laptopuri, noul Razer Laptop Stand Chroma V2. Cele două noi accesorii de birou își propun să ofere soluții extinse de conectivitate pentru fiecare tip de utilizator, indiferent de sistemul pe care îl utilizează, printr-o varietate de porturi, iar experiența premium este asigurată de construcția de aluminiu și de sistemul de iluminare Razer Chroma RGB.

RAZER THUNDERBOLT™ 4 DOCK CHROMA

Noul Razer Thunderbolt™ 4 Dock Chroma a fost conceput să extindă opțiunile de conectivitate a oricărui sistem desktop și să le ofere utilizatorilor șansa de a face mai mult cu sistemele lor fixe sau mobile, pe bază de Windows sau Mac. Noul accesoriu încorporează cele mai noi standarde de conectică, inclusiv un cititor de carduri SD UHS-II, pentru a transfera ușor și rapid fotografiile de pe camera foto, un port ethernet pentru o conexiune rapidă și stabilă la Internet, trei porturi USB Type-A pentru a conecta dispozitive mai vechi și patru porturi USB Type-C Thunderbolt™ 4 pentru a conecta orice altceva.

Porturile Thunderbolt™ 4 extind în mod dramatic posibilitățile de utilizare. Cu o lățime de bandă de 40Gbps, noul dock poate deservi până la două monitoare 4K sau un monitor 8K, o gamă largă de SSD-uri externe deosebit de rapide pentru opțiuni de stocare îmbunătățite și oferă o putere de până la 90W pentru alimentarea dispozitivelor externe.

În timp ce alte soluții similare se țin de obicei ascunse, noul Razer Thunderbolt™ 4 Dock Chroma a fost conceput să fie piesa centrală a oricărui birou, având un design minimalist și o carcasă de aluminiu cu un finisaj negru mat cu care utilizatorii se pot mândri. Într-o lume dominată de dispozitive gri și plictisitoare, noul dock aduce la viață biroul datorită bandei de iluminare Razer Chroma RGB, amplasată în partea de jos, care oferă posibilitatea de a alege dintre 16,8 milioane de culori prin intermediul aplicației Razer Synapse 3.

Pentru mai multe detalii vizitați pagina https://www.razer.com/dock.

RAZER LAPTOP STAND CHROMA V2

Noul Razer Laptop Stand Chroma V2 este companionul perfect pentru utilizatorii de laptop-uri Mac sau Windows, care au nevoie de porturi extra. Standul de aluminiu cu finisaj negru mat este deosebit de simplu de folosit, fiind o soluție de tip plug-and-play, bazată pe un singur port USB Type-C, care le permite utilizatorilor să acceseze porturile din spate, care includ un HDMI, un USB Type-A, un USB Type-C, respectiv un port USB Type-C dedicat alimentării laptop-urilor în timp ce sunt folosite. Utilizatorii care vor să adauge un plus de personalitate spațiului lor de activitate pot personaliza în mod individual fiecare dintre zonele de iluminare RGB amplasate în partea de jos a standului, alegând din cele 16,8 milioane de culori disponibile prin aplicația Razer Synapse 3.

Pentru mai multe detalii vizitați pagina https://www.razer.com/standv2.

PREȚ ȘI DISPONIBILITATE

Razer Thunderbolt™ 4 Dock Chroma este disponibil la precomandă începând de azi la prețul de 329,99 Euro pe pagina Razer.com și prin RazerStore în mod exclusiv pentru următoarele două săptămâni. După expirarea perioadei urmează să apară și în oferta partenerilor de retail autorizați.

Razer Laptop Stand v2 Chroma este disponibil la precomandă începând de azi la prețul de  129,99 Euro pe pagina Razer.com și prin RazerStore în mod exclusiv pentru următoarele două săptămâni. După expirarea perioadei urmează să apară și în oferta partenerilor de retail autorizați.

KIT DE PRESĂ

Specificații de produs LINK

Imagini de produs LINK

Thunderbolt și sigla Thunderbolt sunt mărci comerciale ale Intel Corporation sau ale subsidiarelor acestora în SUA și/sau alte țări.

DEPSRE RAZER

Razer™ este cel mai popular brand de lifestyle dedicat gamerilor la nivel mondial.

Sigla care reprezintă șarpele cu trei capete este unul dintre cele mai ușor de recunoscut simboluri în lumea jocurilor video și a comunităților de sporturi electronice.

Cu o bază de fani care se întinde toate continentele, compania a proiectat și a construit cel mai mare ecosistem centrat pe nevoile gamerilor, care include pe lângă accesorii hardware și aplicații software, respectiv servicii dedicate.

Gama hardware produsă de Razer și premiată de cele mai populare publicații de specialitate, include periferice de gaming deosebit de performante și laptopurile de gaming Blade.

Platforma software dezvoltată de Razer și folosită de peste 70 de milioane de utilizatori, include Razer Synapse (o platformă de tipul Internet of Things), Razer Chroma (un sistem proprietar de iluminare RGB) și Razer Cortex (un sistem pentru optimizarea jocurilor video).

Serviciile oferite de Razer includ Razer Gold, unul dintre cele mai mari servicii de credit virtual din lume adresate jucătorilor și Razer Fintech, unul dintre cele mai mari servicii de plăți digitale de tip online-to-offline din Asia de Sud-Est.

Fondat în 2005 și având două sedii, unul la Irvine și al doilea în Singapore, Razer are șaptesprezece birouri în toată lumea și este recunoscut ca lider în cadrul brandurilor dedicate gamerilor în SUA, Europa și China. Razer este listată la Bursa din Hong Kong (Cod: 1337).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *