5 motive pentru care TCL este brandul de televizoare pe care trebuie să-l urmărești în 2021

Inovațiile tehnologice TCL iau cu asalt piața internațională de televizoare

București, 5 februarie 2021 – Lumea televizoarelor este în continuă schimbare și fiecare brand de pe piață încearcă să vină cu produse noi, care să revoluționeze experiența de vizionare pentru clienții săi. Dacă mai adăugăm la acest mix pasiunea umană pentru tehnologie, setea de inovație și dorința de a fi primul, totul într-un context epidemiologic internațional, care a dus la creșterea utilizării device-urilor, obținem un peisaj foarte competitiv în care brandurile se duelează pentru un loc pe lista de cumpărături a utilizatorilor.

Anul 2021 a început în forță pentru universul televizoarelor prin anunțurile importante de la Consumer Electronic Show, convenția tech de calibru internațional, care ne aduce an de an câte un mic „sneak-peak” privind inovațiile tehnologice care urmăresc să ne schimbe viața și, care, bineînțeles, își propun să devină nelipsite din obișnuințele noastre de consum.

Piața televizoarelor este dinamică, dar viitorul este Mini-LED, QLED & 4K HDR

Progresele tehnologice sunt destul de fascinante, iar caracteristicile pe care ajung să le ofere televizoarele chiar uimitoare, de aceea, la TCL ne-am gândit să vă vorbim un pic despre upgrade-urile noastre pe care este recomandat să le știți atunci când aveți în vedere achiziționarea unui televizor.

În plus, chiar avem cele mai cool televizoare la prețuri accesibile, care o să te facă să iubești statul pe canapea și urmăritul la o calitate incredibilă a celor mai interesante competiții sportive sau serile relaxante în dormitorul tău alături de serialul preferat de pe Netflix, HBO GO, Amazon Prime, Apple TV sau orice altă aplicație dragă ție.

TCL a lansat de curând, în premieră la CES 2021, ultima generație de televizoare Mini-LED, QLED și 4K HDR și a anunțat un parteneriat cu Google TV, idei & acțiuni care fac partedintr-o gamă impresionantă de măsuri speciale pregătite pentru iubitorii de tehnologie, pentru adepții noului, al frumosului, și pentru toți cei interesați să-și optimizeze experiența de vizionare.

„Noi credem că tehnologia Mini-LED va continua să definească industria TV și în viitor, de aceea am investit și investim în dezvoltarea acesteia. În plus, este o onoare și o bucurie să fim pionieri ai acestei tehnologii prin care reușim, din nou, să creștem calitatea ecranelor existente la nivel global pe piață”, a explicat Kevin Wang, CEO al TCL Industrial Holdings și Electronice TCL.

#ExperimentaMaiMult cu tehnologiile & produsele unice ale TCL

Cu inovația mereu pe masă și cu dorința de a fi aproape de utilizatori, îți prezentăm, mai jos, 5 motive pentru care TCL este brandul de televizoare pe care trebuie să-l urmărești în 2021:

  1. TCL revoluționează ideea de home cinema printr-onouă serie de televizoare 4K HDR, care va cuprinde cele mai noi actualizări în materie de audio și video, respectiv Dolby Vision și Dolby Atmos, ca să te bucuri de perfecțiune în materie de culori, contrast, luminozitate, detalii, precum și de un sunet surround dinamic care redă acțiunea stratificat și nuanțat.
  2. TCL aduce pe piață tehnologia inedităOD ZeroTM încorporată în noua generație de televizoare Mini-LED, care oferă utilizatorilor mai multă culoare, un strat mai bogat și puternic de nuanțe, luminozitate precisă și mai multă profunzime în materie de detalii, conturând o experiență de vizionare fără rival. În plus, datorită miilor de zone locale de dimming care fac posibilă ajustarea luminozității în timp real concomitent cu zonele aferente backlight, OD Zero Mini-LED de la TCL oferă o precizie uluitoare a controlului de contrast. Acest lucru îmbunătățește performanța televizorului, dezvăluind imagini remarcabil de clare și oferind nuanțe extraordinare de alb alături de nuanțe profunde de negru. În acest mod, utilizatorii se pot bucura de o imagine cu mult mai realistă și de detalii cu mult mai clare, accentuate, puternice.  
  3. TCL îți aduce în casă  un nou televizor 4K QLED, care încorporează cea mai avansată tehnologie Quantum Dot Display, într-un pachet ce asigură un standard deosebit de calitate și divertisment ca parte a unui stil de viață inteligent și interconectat.
  4. TCL îți propune o gamă largă de produse de divertisment prin parteneriatul încheiat cu Google, care combină tehnologiile de top în materie de ecrane ale TCL, precum Mini-LED, 8K și QLED, cu oferta captivantă de entertainment de la Google. Astfel, utilizatorii au acces mai ușor și rapid ca niciodată la conținutul preferat, redat prin imagini de o calitate excepțională, prin intermediul celor mai noi ecrane TCL.
  5. TCL este pregătit prin seriile noi de televizoare Mini-LED, QLED ȘI 4K HDRsă ofere o calitate incredibilă a imaginii, revoluționând tehnologiile TV existente prin multitudinea de caracteristici noi înglobate.

Și dacă după toate aceste caracteristici te-am convins, află că veștile bune nu se opresc aici. Pentru Europa, TCL își propune ca la finalul primului trimestru din 2021 să pună la dispoziția tuturor iubitorilor de TV & tehnologie ultima generație de televizoare marca TCL. Așa căsalvează informațiile și stai cu ochii pe TCL pentru a beneficia de produse de calitate exact așa cum ți-ai imaginat, la un preț corect și accesibil.

Inovațiile și lansările prezentate fac parte din strategia AI x IoT a TCL, realizate sub deviza #ExperienceMore, prin care TCL prezintă cele mai noi echipamente dotate cu inteligență artificială (AI) și dispozitive de zi cu zi, dotate cu senzori (IoT,) într-o gamă largă și impresionantă de oferte.

Despre TCL

TCL este recunoscut pentru televizoarele de înaltă calitate care garantează o veritabilă experiență cinematografică direct în confortul casei consumatorilor.

Punând nevoile clienților în centrul activităților de testare și dezvoltare de produs, TCL s-a bucurat în primele luni ale lui 2020 de o creștere impresionantă pe piața globală. În ciuda economiei mondiale fragile, TCL a menținut cifre impresionante de vânzări TV la nivel mondial. Numai în primul trimestru al anului 2020 s-au vândut 4,27 milioane de televizoare marca TCL.

Fondată în 1981, astăzi este prezentă în peste 160 de țări. Pe locul al doilea din punct de vedere al volumului de vânzări pe piața globală a televizoarelor, în 2019, potrivit celui mai recent raport Sigmaintell, TCL operează propriile sale centre de cercetare, producție și dezvoltare de produse electronice de larg consum, de la televizoare și dispozitive audio, la produse inteligente pentru casă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *