Motorola încheie un parteneriat cu jucătoarea profesionistă de tenis, Sofia Kenin

București, 3 februarie: Motorola anunță un nou parteneriat global încheiat de această dată cu Sofia „Sonya” Kenin, situată în top 5 în Clasamentul WTA (Women’s Tennis Association). Acesta este primul parteneriat al Sofiei Kenin de la începutul cariei sale în tenis, și servește drept oportunitate atât pentru Motorola, cât și pentru Kenin, pentru a se dezvolta împreună.

Ca parte a acestui parteneriat global, Kenin va purta logoul iconic Motorola pe uniforma de joc, la toate meciurile sale. În plus, jucătoarea americană de tenis, în vârstă de 22 de ani, va folosi iconicul Motorola razr 5G pe tot parcursul parteneriatului.

,,Sunt onorată să închei acest parteneriat cu Motorola pentru sezonul următor”, a declarat Sofia Kenin. ,,A fost minunat să văd cum, în ultimii ani, a crescut implicarea lor în tenis și sunt încântată să fac oficial parte din echipa Moto”.

,,Nu este un secret faptul că Sonya s-a dovedit a fi o concurentă cheie în liga de tenis. Suntem mândri că o persoană atât de puternică și inspirațională ne va reprezenta brandul și pasiunea comună pentru succes.” – a declarat Rudi Kalil, Vicepreședinte și Director General, America de Nord Motorola.

Kenin este prezentă pe locul 4 în Clasamentul WTA. Ea a dat startul sezonului 2020 câștigând primul său Campionat de Grand Slam în ianuarie, urmat apoi de mai multe premii și realizări pe parcursul anului trecut. Kenin a încheiat sezonul fiind numită Jucătorul Anului WTA 2020.

Declinare responsabilități

MOTOROLA, Logo M stilizat, MOTO și familia de mărci MOTO sunt mărci comerciale ale Motorola Trademark Holdings, LLC. Google și Android sunt mărci comerciale ale Google LLC. Qualcomm Snapdragon este un produs al Qualcomm Technologies, Inc. și / sau al filialelor sale. Qualcomm și Snapdragon sunt mărci comerciale ale Qualcomm Incorporated, înregistrate în Statele Unite și în alte țări. Toate celelalte mărci comerciale sunt proprietatea proprietarilor respectivi. © 2020 Motorola Mobility LLC. Toate drepturile rezervate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *