LG ULTRAGEAR EXTINDE PREZENȚA ESPORTS LA NIVEL GLOBAL CU GEN.G

LG se angajează să ajute la dezvoltarea industriei de Esports cu ajutorul monitoarelor de gaming UltraGear™

LG Electronics (LG) își face din nou cunoscută prezența în industria globală de esports, printr-un parteneriat cu Gen.G Esports (Gen.G), una dintre cele mai mari organizații de esports din lume. Gen.G și LG vor colabora pentru a dezvolta în continuare scena esports la nivel internațional, cu ajutorul monitoarelor de gaming LG UltraGear™.

Clasată pe locul șase de Forbes 2020 în lista celor mai valoroase companii de esports, Gen.G deține și operează opt echipe profesionale din Statele Unite, Coreea de Sud și China – piețe de esports importante în lume – fiecare echipă specializându-se într-un joc multiplayer ca League of LegendsOverwatch și PlayerUnknown’s Battlegrounds. Gen.G conduce, de asemenea, Academia Globală Gen.G, care oferă programe inovatoare de educație în domeniul esports și promovează dezvoltarea viitorilor lideri din industria gaming-ului și a e-sporturilor prin intermediul Fundației Gen.G.

LG Gen.G

LG și-a format deja o reputație puternică în rândul gamerilor pentru gama sa de monitoare de gaming UltraGear. Parteneriatul cu Gen.G permite LG să își demonstreze sprijinul pentru comunitatea de gaming, în special în rândul Millennials și Generation Z. Monitoarele lider de piață LG UltraGear oferă calitatea imaginii, viteza și caracteristicile necesare pentru a profita la maximum de cele mai recente jocuri pentru PC și pentru consolă, cu primul display cu rezoluție 4K din lume și tehnologie Nano IPS cu timp de răspuns Gray-to-Gray de 1 ms.*

„Având un brand tânăr și dinamic precum LG UltraGear ca partener, ne dorim să oferim cea mai bună experiență de joc nu doar jucătorilor profesioniști, ci și fanilor gaming-ului din întreaga lume”, a declarat Chris Park, CEO al Gen.G Esports . „Pe baza obiectivelor și valorilor noastre comune, sunt încântat de posibilitățile diverse pe care această colaborare le va oferi fanilor și clienților noștri.”

„Acest parteneriat oferă lui LG oportunitatea de a sprijini în mod activ comunitatea de gaming, în timp ce gama noastră LG UltraGear 2021 va permite gamerilor de elită ai Gen.G să performeze la maxim”, a declarat Jang Ik-hwan, senior vice president și head of the IT business unit al LG Electronics Business Solutions. „Suntem mândri că jucăm un rol în creșterea lumii interesante a e-sporturilor și oferim cea mai bună experiență de joc prin intermediul monitoarelor noastre excepționale de gaming.”

Gama de monitoare de gaming LG UltraGear 2021 va fi expusă în standul expozițional virtual al LG în timpul CES 2021 începând cu 11 ianuarie.

Model 27GN950

Despre LG Electronics Business Solutions

LG Business Solutions este un partener de încredere care oferă produse și soluții inovatoare pentru diverse industrii din întreaga lume. Cu un portofoliu de oferte unice care variază de la OLED-uri și LED-uri de top din industrie la soluții solare de înaltă eficiență, LG este un nume respectat în rândul clienților din întreaga lume. Soluțiile IT ale LG includ monitoare de afaceri, laptopuri, proiectoare, dispozitive cloud și display-uri medicale, toate concepute pentru a maximiza eficiența muncii și a reda o valoare puternică clienților săi. Pentru mai multe despre soluțiile de afaceri LG, accesați www.LG.com/b2b.

Despre Gen.G

Înființată în 2017, Gen.G este singura organizație majoră care deține și operează echipe de top în China, Coreea de Sud și Statele Unite. Clasat pe locul 6 în lista inaugurală Forbes a „Celor mai valoroase companii sportive din lume”, misiunea principală a Gen.G este de a ajuta fanii și e-sportivii să folosească puterea gaming-ului și a e-sporturilor pentru a avansa în competiție și dincolo de ea. Compania a devenit rapid lider, construind un viitor global, incluziv și intercultural pentru divertismentul sportiv. Mai multe informații despre Gen.G esports și echipele sale pot fi găsite la acest link.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *