Samsung introduce o nouă funcție adaptivă HDR10+ pentru o experiență de vizionare excelentă, în propria locuință

HDR10+ Adaptive funcționează cu modul Filmmaker pentru a oferi o experiență cinematografică, indiferent de condițiile de iluminare

HDR10+ Adaptive Logo

București, România – 30 decembrie 2020 – Samsung Electronics Co., Ltd. a anunțat astăzi că funcția Adaptive HDR10+ va fi integrată în televizoarele Samsung, ceea ce îmbunătățește experiența de vizionare HDR10+ în casele utilizatorilor, indiferent de condițiile de iluminare. HDR10+ Adaptive acceptă modul Filmmaker și se adaptează la ambiente luminoase, astfel încât utilizatorii să se poată bucura de o experiență cu adevărat cinematografică, cu filme HDR10+ și programe de televiziune în orice încăpere din locuință. HDR10+ Adaptive se va lansa la nivel global odată cu viitoarele produse Samsung QLED.

Vizionarea conținutului HDR este de obicei optimă într-un mediu întunecat, însă mediile de vizionare ale utilizatorilor pot varia foarte mult în funcție de o gamă largă de factori, inclusiv iluminarea camerei, ora din zi și proximitatea de ferestre. Funcția HDR10+ Adaptive acceptă optimizarea dinamică a scenelor, urmând instrucțiunile HDR10+ LLC și se poate adapta acum la orice condiție de iluminare a camerei, îmbunătățind astfel experiența HDR. Această funcție utilizează senzorul de lumină al televizorului și se asigură că fiecare detaliu sau contrast este redat la calitatea sa inițială. Conținutul Prime Video HDR este livrat automat în HDR10+.

HDR10+ Adaptive de pe televizoarele Samsung QLED acceptă, de asemenea, modul Filmmaker, o setare de display pe care Samsung – ca membru al Alianței UHD – a dezvoltat-o ​​în parteneriat cu cineaști, studiouri și producători de electronice și electrocasnice. Samsung și Amazon Prime Video s-au parteneriat pentru a oferi Filmmaker și HDR10+ Adaptive clienților Prime Video.

Suntem mereu în căutare de noi specificații și inovații care pot face experienței utilizatorilor mai bună. Cu modul HDR10+ și modul Filmmaker, conținutul Prime Video este optimizat indiferent de mediul de vizionare, iar utilizatorii se pot bucura de filme și emisiuni TV așa cum au fost gândite de către realizatorii de filme”, a declarat BA Winston, Global Head of Video Playback and Delivery, Amazon Prime Video.

Din ce în ce mai mult conținut devine disponibil în HDR10+, întrucât Universal Pictures Home Entertainment (UPHE) și Samsung extind parteneriatul tehnologic pentru a include mai mult conținut HDR10+, noi titluri pentru distribuire pe serviciile OTT din întreaga lume.

Pe măsură ce consumatorii petrec din ce în ce mai mult timp acasă, Samsung caută modalități de a îmbunătăți experiența de divertisment de care aceștia să se bucure în confortul propriei case. Suntem încântați să oferim soluții inteligente în ceea ce privește calitatea imaginii care îmbunătățesc experiența de vizionare HDR a consumatorilor, aducând în casele acestora experiența cinematografică de calitate excepțională”, a declarat Younghun Choi, Executive Vice President of Visual Display Business, Samsung Electronics.

Samsung și-a arătat de-a lungul vremii angajamentul pe care și l-a luat în dezvoltarea tehnologiei HDR10+ și a industriei. Suntem încântați să extindem parteneriatul nostru cu Samsung și să lucrăm în continuare pentru a aduce mai multe titluri în acest ecosistem de vizionare în confortul propriei case, pentru publicul de filme din întreaga lume”, spune Michael Aaronson, Senior Vice President, Digital Distribution, UPHE.

Titlurile UHD disponibile pe Prime Video includ și HDR10+, astfel încât toți clienții Prime Video se pot bucura de experiența HDR îmbunătățită, pe majoritatea televizoarelor Samsung QLED, indiferent de condițiile de iluminare din cameră.

Pentru mai multe informații, accesați www.samsung.com.

Despre Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspiră oamenii și creează viitorul prin tehnologii și idei. Compania redefinește lumea televizoarelor, pe cea a smartphone-urilor, a dispozitivelor wearables, a tabletelor, a electrocasnicelor digitale, a sistemelor de rețea și memorie și a ecranelor profesionale. Pentru cele mai noi informații, vizitați Samsung Newsroom la http://news.samsung.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *