XPG lanseaza coolerul LEVANTE 360 cu racire lichida

XPG, furnizor de sisteme, componente si periferice pentru gameri, profesionisti Esports si pasionatii de tehnologie, anunta lansarea coolerului cu racire pe lichid XPG LEVANTE 360.

Coolerul XPG LEVANTE 360 – cea mai noua solutie de racire Asetek in colaborare cu XPG

XPG LEVANTE 360 este un cooler pentru procesor cu racire pe lichid si 3 ventilatoare si reprezinta solutia de top Asetek cu tehnologie de pompare Asetek® din generatia a 7-a si un design modern, care confera personalitate oricarui PC de gaming.

Racire performanta

Solutiile de racire brevetate Asetek® din a 7-a generatie includ o pompa cu functie de control PWN, pentru a asigura gestionarea optima a temperaturii procesorului, impreuna cu un radiator masiv de 360 mm si o placa de cupru optimizata termic cu microcanale subtiri de doar 0,15 mm pentru a oferi o suprafata mai mare si cresterea eficientei schimbului de caldura. XPG a echipat noul LEVANTE 360 cu trei ventilatoare cu inel dublu de 120 mm iluminate, care utilizeaza un design al motorului cu rulmenti dinamici (FDB) si PWM cu 4 pini. Ventilatoarele FDB cu PWM sunt proiectate cu un mecanism de repornire automata si sunt optimizate pentru fiabilitate (pana la 40.000 de ore la 40° C MTBF) minimizand zgomotul la 34 dB chiar si atunci cand sunt pe un ciclu complet cu debit de aer mare (61.5CFM).

Iluminarea RGB completeaza cele mai bune PC-uri de gaming

Pentru un design impresionant, fiecare ventilator este echipat cu douazeci de LED-uri RGB, iar capacul pompei de lichid este, de asemenea, iluminat RGB. Pentru cei care nu doresc sa utilizeze conectorul ARGB conectat direct la placa de baza aleasa si controlul software aferent (majoritatea marcilor importante acceptate) este inclus un controler ARGB suplimentar, care poate fi folosit si pentru a permite utilizatorilor sa regleze cu usurinta modurile de iluminare presetate, viteza sau luminozitatea RGB.

Calitatea inalta a noului XPG LEVANTE 360 este sustinuta de o garantie de 5 ani, una dintre cele mai mari din industrie.

Pentru a afla mai multe despre disponibilitate si preturi pe anumite piete, va rugam sa contactati cel mai apropiat reprezentant XPG prin www.xpg.com.

Despre XPG – XTREME PERFORMANCE GEAR

XPG (XTREME PERFORMANCE GEAR) este un brand infiintat de ADATA pentru a oferi produse de inalta performanta jucatorilor, profesionistilor Esports si pasionatilor de tehnologie. Suntem dedicati dezvoltarii de produse care sa ofere performante extreme si, prin urmare, colaboram indeaproape cu comunitatea de gaming si e-sports pentru a obtine informatii despre nevoile reale ale utilizatorilor. Oferim o gama completa de produse, de la sisteme, componente, periferice la dispozitive si le producem la cele mai inalte standarde de stabilitate, fiabilitate si performanta. Dezvoltam, de asemenea, produse cu design modern si elegant, care ne-au adus mai multe premii internationale de prestigiu cum ar fi iF Design si Good Design. Dincolo de produse, jucam un rol activ in sponsorizarea si sustinerea evenimentelor si echipelor eSports din intreaga lume pentru a realiza experiente de joc extreme, la cele mai inalte niveluri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *